NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Kayserililer de 45 demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 miraul a katılıyorum +65 bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 25 olur akepe halleder, 86lılar sevinmeye başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 25 olsun, bizim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 SEKSENYEDİLİLERİN SUÇU NE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 off dusuncesi bile heyecanlandiriyor insani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 YA 88 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 89 ÜVEY EVLAT MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 SİZ KÜÇÜKSÜNÜZ bize gelen vurdu geçen vurdu bi kere kıyak geçsinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 28 olur en düşük. 10 15k euro olur fiyatı da. Benim asıl merak ettiğim bakaya olanlar yararlanamayacak diye bişiler denmiş. Doğruysa 25 yaş üstü herkes bakaya :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 yas tutuyorsa yararlanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 87liler hep sınırdan kacırdı ztn 5. sınıfa gectik 8 yıllık egitim geldi lise sınavları ertelendi ozamandan beri daha neler neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Silphatos said: 25 olur akepe halleder, 86lılar sevinmeye başlasın :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 okumadim postlari noldu simdi yas siniri kac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 alt sınır 30 olmadığı sürece raadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 bedelli bekleyenler akp ve basbakanimiza duaci. halledecek inaniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 25 olsun veya sinir olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Ulan euro/dolar ne peki? Para birimin yokmu arkadaş senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 SNA1L said: 24 olsun 20 milyar üstünede deve keser dagıtırım acımam Bi tane de tavuk. Hemide iri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 mayışları da euro versin devlet. :p o değil arınç bişiler söylemiş. ¨bilgim dahilinde olanı söyleyeyim; bedelli askerlik konusunda bir düzenleme yapılacaktır. bu düzenlemedeki temel gösterge, silahlı kuvvetlerimizin asker ihtiyacıdır. bugüne kadar olduğu gibi bu düzenleme içinde de genelkurmayımızın, türk silahlı kuvvetlerinin, asker ihtiyacı birinci derecede dikkate alınacaktır.¨ 2. paragraf daha dikkat cekici, ¨ne olur bir daha bize, bir başkasına sorularak dikkatleri başka tarafa dağıtmadan, beklentileri farklı yönlerde odaklaştırmadan, o insanlarımızın hassasiyetlerini düşünerek, büyük ümit ve hayaller içinde olmamalarını özen göstermemiz lazım.¨ sanki 25 yaş haberlerinden rahatsızlar ve planda yok diye anladım. 24 yaş olarak rahatlayabilirim. 27-28 olsun. 1 yaşla kaçırmak çok koyar bana, true story. hele öss vakasından sonra. aman. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Çoğu akp yanlısı sitede de hükümet bedel konusu neyse de yaş için kendi dediğini yapacak diyor, o sınır da 25 olarak belirtilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Yalnız AKP şöyle 25 yaşla bedelli çıkarırsa gelecek seçim 60% diyorum ben ahahaha Ama Bülent Arınçın dediklerinden ben de yaş sınırı konusunda eşeğin kulağına su kaçırıp heveslenmeyin der gibi konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 paticikte bedelli ciksin oyumu satarim lan! diyecek cikmaz ya o kadar da degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 wastyrx said: SNA1L said: 24 olsun 20 milyar üstünede deve keser dagıtırım acımam Bi tane de tavuk. Hemide iri ahaha hangi filmdi ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Kibar Feyzo imiş. Bir de horozmuş, tavuk değil. Yanlış hatırlıyor muşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar