Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 adam sevinmis obez olmasina dsadas. o kadar da degil be, askerden kacicam diye hayati tumden zindan etmeye, turlu turlu hastaliklara davetiye cikarmaya gerek yok. ahahaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 en temizi gözden çürük olmak işte ha gayret 1 numaram kaldı çürük olmaya 2yılım var daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 kaç istiyorlardı göz çürüğüne ? toplam 11 mi olacaktı öylemiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bütün gün oyun oynuyorum yine de ilerlemiyo gözüm ya gerilemiş hatta sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Ulan beni doktoraya başlatıcaksınız bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 samaella said: kaç istiyorlardı göz çürüğüne ? toplam 11 mi olacaktı öylemiydi ? iki göz toplamı + astimat toplamı/2 diye geçiyor formül ama kesin bişi yok. benim 6.5 şimdi, 7 yaparsam çürük sallantıda oluyor alabilirim de alamayabilirim de ama 7.5 ta kesin verecekler çürüğümü mis gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 gelecek ay askerim kurtuluyorum bu bedelli topiclerinden sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 hadi hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bedelliye koyim, askerlik kısalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ntvmsnbc Bu sefer gercekten cikiyor ve calismalar bekledigimizden de erken tamamlanacak gibi gorunuyor :) "Yaş sınırıyla ilgili kamuoyunda ne beklenti var bilmiyorum. Ama 20'den başlar işte 40'a kadar gider. Bunu nasıl tespit edeceğiz? Geçmiş uygulamaları dikkate alacağız. Genelkurmay Başkanlığımızın ihtiyacını ve görüşlerini dikkate alacağız. Sosyal gerçekliğe en uygun şekilde hangisi çözüm olacaksa o yaş sınırı belirlenecektir diye düşünüyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Ahahah 20'den baslicakmis ROFLMAO. Yok oyle bir dunya. En iyi ihtimal 29. Alti cikmaz. Hele 20 falan dsadsa. Ama cikacak tabi, o net gibi baya. 30 ustu bekleyen varsa burda gozuaydin dsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Gecmis uygulamalari dikkate alicagiz demis. 26-27 olabilr. Benim duydugum bir sey var, ne kadar dogrudur bilemiyorum. 29 yuksek ihtimal, 28'e indirebilirler. 29 bana yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ulan yapsalar ya işte 20 den 40 a fiyatlarıda ona göre yapsınlar 20 yaş en yuksek fiyat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 soyledikleri ne, manset ne. of medya heyecanlandirmis eksi sozlugu yine. bakan baya net bir bicimde halk arasinda 20 yasindaki de bekler, 40 da bekler bedelli, biz eski cikarilan bedelli uygulamalarina bakip belirleriz demis. yani red, in your dreams. gfgf. ama merak etme, bi 10-12 sene de sen kac ertele yeni bedelli dalgasi vurur. 2020'de. bir de defalarca bedelli imkansiz, yok oyle birsey dedikten sonra cikarmak priceless. zorunlu askerligin kaldirilmama sebebi 10-15 yilda bir periyodik bedelli basip bozulan ekonomiyi yamamak. boyle bir bugu niye fixlesin ki adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 25 yapsınlar bari abi 29 yaşındaki topcu popcu gitmesin neyse ben erteliyorum ztn sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 85 liyim büyük ihtimalle 1 Ocak 83 ve öncesi diyecekler. 3 seneyle kaçırıcaz yani. 35 yaş falan yalan olur. Yaş küçüldükçe para artsın işte en temizi 30 bin tl çalışır benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 20 yasina 15 bin euro falan yapsinlar di mi. ne para toplanir var ya. harca harca bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 topic açıldığından beri koşuyorum allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Bedelli çıkmazsa 2 göz 2şer numara daha bozulursa çürüğe çıkıyorum zaten. Gidip direk lazerle gözleri bozarım. 2-3 bin tl ye profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Su yas isini aciklasinlar da ona gore ayar cekelim ya. 26'yim ama duruma gore yurtdisinda kalip simit falan satarim oyalanirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 aciklandiginda tutmazsa yararlanamazsin ahaha yok oyle bisi yani. dogum tarihi ile belirliyorlar yararlanacaklari. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Wispy said: Bedelli çıkmazsa 2 göz 2şer numara daha bozulursa çürüğe çıkıyorum zaten. Gidip direk lazerle gözleri bozarım. 2-3 bin tl ye profit. var mı lan lazerle göz bozma? varsa direk girelim abi bozalım 1 numaram var benimde, tvleri 1karış mesafeden izliyorum gözlerim bozulsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Var mı bilmiyorum ama bana çıkmazsa cidden varsa böyle bir opsiyon yaparım 1 dk düşünmem ha 5 numara ha 7 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 6,5'a kadar kasabildim bende, 2yıl içinde 7.5 yapmam lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 lazer pointer alıp gözünüze tutucaksınız, bide 10 cm mesafeden tv izlemeniz lazım günde bikaç saat, bide havucu bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar