dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 1955'ten beri tasarruf uğruna mı şehit veriyorduk? http://siyaset.milliyet.com.tr/asker-sevkiyatinda-yeni-donem/siyaset/siyasetdetay/08.09.2011/1435886/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Küçükken asker babaları mı terk etmiş bunları anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 offf, adamlar 1955'ten beri yönetmelikte olan madde yüzünden güvenli yol yerine ekonomik yolu tercih ediyorlarmış. Hani hep diyoruz ya, ulan başka yol mu yok mehmetçikleri buradan geçiriyorlar diye. İşte o bu yüzdenmiş falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 said: Böylece terörle mücadelede öncelikli bölgelerde terhise ilişkin sevklerde havayolunun kullanımının da önü açılmış oldu. İaşe bedeli de ödenecek Yönetmeliğin 4. maddesinde yapılan değişiklikle askere sevk edilecek yükümlülerin iaşe (beslenme) bedeli ve otobüs masrafları karşılanacak. Önceki yönetmelikte yükümlülülerin sadece yol masrafları karşılanıyordu. Yönetmeliğe yapılan ekle yükümlülerin, Kabul Toplanma Merkezleri ve Tali Kabul Toplanma Merkezleri arasında yapılan taşıma giderleri de idarece karşılanacak. Yönetmeliğin 64. maddesine yapılan eklere göre, hastaneye sevk edilenlerin yol masrafları ve iaşe bedeli de karşılanacak. yapılan değişiklik bu. bi oku istersen sazan gibi atlamadan önce. amacın sırf bok atmak başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 asker sevkiyatı sırasında terorist saldırı haberi bul bana 3 tane hak vericem ha uygulama güzel ucakla gider gelir mehmetcik iyi olmus ama yaygaraya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Fistan said: asker sevkiyatı sırasında terorist saldırı haberi bul bana 3 tane hak vericem ha uygulama güzel ucakla gider gelir mehmetcik iyi olmus ama yaygaraya gerek yok http://www.anayurthaber.com/detaymysqlnew/13926/askeri-konvoya-hain-pusu http://www.ogretmenlersitesi.com/haber/14549 http://tr.wikipedia.org/wiki/PKK_sald%C4%B1r%C4%B1lar%C4%B1_ve_%C3%A7at%C4%B1%C5%9Fmalar%C4%B1_kronolojisi_(2000%27ler) olmuyor değil aslında bende bilmiyordum gugıl reyiz bunları gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 onların hepsi sevkiyet sırasında olan saldırılar değil. daha doğrusu her sevkiyat acemilerin ustalığa gidiş sevkiyatı değil. birlikten karakola adam gitmesinede sevkiyat deniyo. istersen milyar dolar harca yine güvenli bir şekilde asker sevk edemiyceğin yerler var. bildiğin konvoy konvoy gidiyoalr oralara elleri mahkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ahhaha bok atmadım. Sadece gerçekten merak ettiğimden sordum. Son günlerde özellikle asker sevkiyat sırasında şehit oluyordu. Bubi tuzakları yüzünden. Ben de hep merak ederdim neden başka yollar tercih edilemiyor güvenli yol oluşturulamıyor diye. gerçekten bu prosedüre bağlı kalarak mı hareket ediyor asker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 asker konvoyu baska sevkiyat baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://www.ponychan.net/chan/pic/src/131540806636.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Saçma sapan bir haber olmuş, hiç gideniniz göreniniz varmı bilmiyorum oraları, Şırnak, hakkari vs zaten tek bir yol var ve mecburen toplu olarak sevkiyat yapılmak zorunda. Önce merkezdeki Toplama Merkezine gidiyorsun orada sevkiyatı bekliyorsun, daha sonra görev alacağız karakol, köy ne varsa oraya gönderiyorlar oraları hiç bilmeyen askeri tek başına salmamak bence çok doğru bir davranış. Askerlik bittikden sonraki sevkiyatlarda yine aynı şekil bir çok askeri tek seferde götürüyorlar hergün sevkiyat olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Fistan said: asker sevkiyatı sırasında terorist saldırı haberi bul bana 3 tane hak vericem Bingöl 33 er. Benim bildiğim bu var Hak ver diye değil de unutulmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 şimdi ağzımı hayır açmak istiyorum ama bu sefer de helikopterleri düşürür şerefsizler. Orada güvenliği sağlayamadıktan sonra istersen F16'larla tek tek taşı mehmetçik'i farketden birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Askerlerin tutuklanıp teroristlerin bayram gibi karşılandıgı ülkede aslında neden şehit verdigimizi bende merak ediyorum adamlar hem bizi korusun hem hapise girsin üstüne ülkeyi korudukları kişiler kahraman olsun bırakır giderim kimi öldürürse öldürsün teroristler banane derim asker olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 doğudaki rütbeliler hep uçakla önce van'a sonra kara yoluyla gidiyorlardı gidecekleri yere. erler napıyor düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bell uh-1'i adamlar vietnamda kullanıyorlardı. 60lı yıllar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hui'leri 25 sene daha orduda tutmak için yenileme ihalesine gidecekti abd. efsane aletler onlar, sadece biz kullanmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ben vereyim örnek bingölde askerlik yaptım 2 kere sevk sırasında terörist saldırıya uğradı birlikten arkadaşlar ama gazetelere televizyonlara çıkmadı haberi. ölen yaralanan olmadı belki ondandır. sonuncusu da anıttepe karakolunun oradaki 33 şehit olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar