GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 kimde varsa bana postalasın tatildeydim alamadım parası neyse veririm dsf nolur :(
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 niye lan roportajin mi cikti gecen hafta dergide.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yok ya alamadım sadece fsd tüm sayılar var bu eksik direk sadece ortam'da noldu anlatsanız da olur ama siz yine de varsa gönderin
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 migroslarda fln oluyo önceki haftalar git bi bak
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 GwindonSurion said: yok ya alamadım sadece fsd tüm sayılar var bu eksik direk sadece ortam'da noldu anlatsanız da olur ama siz yine de varsa gönderin ortam hatunun adını unuttum neyse.hatun ortamın arkadaşının evine geliyor(hani şu ortamın bir süredir kaldığı ev).kız ortama endruların evinde geçen olayların gerçek yüzünü anlatıyor.izmirli sarhoş kıza tecavüz etmeye kalkıp üstüne kameraya kaydetmeye çalışıyor.bir süre sonra kız ayılır gibi oluyor kamerayı farkedip alıp yere vuruyor.(telefonda olabilir)daha sonra piskolojik olarak çöküyor gidip evde saçlarını kesiyor filan ortama anlatıyor bunları öyle bitiyor.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ahahah adam yazmış. yukardaki gibi olmadı abi, boşuna sevinme yani.
Arma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 kamera kırılmıyor. yanlış anlatmışsın. tam düşerken adam tutuyordu.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi ne tecavüzü kız gayet istekliydi orda. nasıl okuyorsunuz ya ahahah
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi kız istemiyor sarhoş herifte sapık gibi çullanmış işte istekli filan değildi ..
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 valla bende okuyalı 4-5 gün oldu,dergiyi açıp bakmakta zor geliyor ama kız istekli değildi ve kamera kırılıyodu net hatırladıklarım bunlar.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 kameralı cep telefonu ya da niye takıldın ki bu detaya sdfsfd geri kalanı doğru kısmen. kız bunları anlatıyor da gerisini bilemicez elemanı meriçe bağlayacak bence. sokakta nyie beraberdiler onu da dinlemedik hem. hala adamla ne diye beraber yürüyosun ki
Arma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 goldbären said: s-h trolleniyorsun benden duymadın
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 aynen orasını nereye bağlayacak bende merak ettim.bu hafta hikayenin geri kalanını anlatmaya devam eder büyük ihtimal.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yıl 2011 oldu troll kalmamıştır diye ciddi ciddi yazıyodum bende.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ipi ben çekiyorum aslında da ortam köşesini seviyorum niyeyse
Öne çıkan mesajlar