tremor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 mitsubishi evo degermı 66 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 biraz parada benzinine ayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ben bu subaru evo vs işlerini ayrı bi sevgi olarak görüyorum eğer bu arabalara özel hayranlığın falan yoksa 70bin avro vermem ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 golf R yeni trend. sadece 42.000€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bizim burda hatunun teki kullanıyo bi evo 8. evli falan bi de arabanın arkada çocuk oyuncaa var. enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 çocuk da yaparım, sürat de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Evo tarzi performansli spor arabalari 0 km almak gerekir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 evoya kafayı taktıysan alacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 aldım hadı hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 dünyanın en iğrenç trafiğinde (istanbuldaysan tabii) dünyanın en pahalı benzinini yakarak baya bi yakıt harcayan Evo'n hayırlı olsun :D bütün bu şartlara rağmen aldıysan zaten ya dert etmiyosun ya da bu konuda tutkun var. İyidir, iyi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 165bin liralık araba alıyo adam siz çok yakıyo diyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 çok yakması beklenen bişey de, dünyanın en pahalı benzinini çok yakması apayrı olay be (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 66ya araba alana koymaz. da hiçbir tipi olmayan evoya o para.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 top gearın evo vs impreza bölümü vardı, richard hammond clarksona soruyordu, evo her koşulda imprezadan daha iyi neden impreza diye.. oda seviyorum, sadece tutku diyordu. bu impreza ve evo tutku olayı bir nevi. kimine fiyatı fazla gelir, kimine tipi kötü gelir, kimi saçma bulur bu arabaları almayı. işin gerçeği evo veya impreza tutkunuysan alıyorsun. bu arabalara özel sevgin varsa al. bir anlık heves edip etmediğini kendince tart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Selam, Otomobil zaten tutku işi değil mi? Alfa hayranına ben garip garip bakıyor olabilirim ama o gördüğü her Alfa ile heyecanlanabilir. En iyisi, en hızlısı, en konforlusu gibi dereceler bu tutkuyu pek değiştiremiyorlar. Size değişik kıstaslarda daha iyisi sunulsa bil siz yine hayranı olduğunuz markayı seçiyorsunuz. Aksi halde ortalıkta sadece 2-3 otomobil markası ve modeli olurdu. Bence EVO güzel seçim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Alırsan da stok binmeni tavsiye ederim, modifiye için maliyetin yanında temiz yakıta da ihtiyacın olur. 66000 euro fena fiyatmış yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 modifiyeli de alınabilir yalnız bu tür araçlar. hani kuluplerden falan bilinen temiz araç bulmak cok zor deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar