Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 işten çıkamadım daha, bi baksanıza Lahmacun United kaç puan almış, merak ettim 1 saatim var en az :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 51 almışsın, toplamda 85 olmuşsun normal ligde 20.sin h2h'de 3 puan almışsın yine, 5. sıradasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 meh, daha yüksek bekliyodum, yazık olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abii thiago'yu takıma almamışım yedekte kalmış adam fuuu bildiğin 14 sıra altta kalmışım bu yüzden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 sefill sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 62 almışım bende, kaptan messi gemisini yüzdürmüş yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 takımlarınızı kurmayı unutmayın gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 he unuttum ben yine. neyse takımın adının hakkını verdik ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Onur Rooney'i kaptan yaparak haftanın lideri olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Klasik ligde çok kötüyüm de head-to-head'de balla karışık yağmur sağolsun 3. sıradayım 3te3le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Wishmaster said: Onur Rooney'i kaptan yaparak haftanın lideri olmuş :D thiago silva oynasaydi mis olacakti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 messiyi kaptan yapanlar, topladı puanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 30 puan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 80 puan almışım, şero ferguson evra'yı oynatmamış ya, oynatsa güzel olacaktı. gerçi haftalardır rezildi takım burdan toparlaması zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 doumbia çok pis üzdü ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 öf bende de iniesta ve evra oynamadığı için 64 puan. şu fabregas geldi geleli kestiler iniestayı iyice. messiden sonra en çok parayı da ona vermiştim. satıp fabregası alcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ben de 80 almışım da 2. hafta çok bozdu beni toparlanmam zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bayern-barça-real mahvetti beni 5 adamdan sıfır alıyorum oynamıyolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 evet abi aynen. bnmde 5 tane adamımdan 0 geliyo bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 keşke wildcard kullansaydım bu hafta fena patladık eheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 o diilde sezon başında bi takım kurdum bi daha girmedim bakiim dedim noolmuş die 2. ymişim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bu akşam maçlar başlıyor, devam edecekler kadrolarını yenilemeyi unutmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 yeniledim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ULAN MANDA(!)NDA ulan mandanda fantasy'de savunmada 2 marsilya'lı + kaleci mandanda vardı. hadi bi tane yediniz. 90'da attınız elediniz inter'i. lan benim fantasy puanımın neden içine ediyosunuz. adam hem kırmızı gördü hemde penaltı yapıp gol yedirdi takıma 90+4'te . kimbilir kaç puan düşücek. messi'den 44 gomez'den 18 puan kazandım ama marsilya içine etti puanımın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 messi+gomez 62 puan.yarın ronaldo'da coşarsa, sağlam olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar