Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 http://en.uclfantasy.uefa.com Klasik: 4685-1079 Head to head: 4685-1080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 sabitledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 fenerbahçe'den alex'i alıcam. oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hadi lan girsenize kimse girmemiş=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 stickyde dikkatlerini çekmedi heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 doğru dedin, o zaman böle dursun, arada uplayalım sonra sabitleriz tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Yanlız çok zor takım kuruluyo bunda ya :) Hele forvete messiyi koydum ben, yedekleri full 4lüklerden tamamladım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 evet para konusunda baya bir sikinti oluyor messiyi alinca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 giren de 2 hafta sonra bırakmasın lan sonra bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 NBA yok bu sene buna saralım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Esasında çok nokta ve ucuz oyuncular onlara yönelseniz benim gibi forvete messiyide ronaldoyuda koyarsınız yanyana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 nba yok ya bu yıl valla günlük sörfüm fantasy olmadan eksik kalıyor gibi hissediyorum yıllardır alışmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hahah bi prensibim vardı öyle pompalanmış yıldızları almamayla ilgili bu sene yeter lan diyip yağıştırdım ronaldo ile messiyi kadroya şimdi onlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ideal bi kadro oluşturalım mı ? messi ronaldo banko tabii onların dışında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ikisini nasil koydunuz ya helal. ben yedekler dahil hepsine oynayan oyuncu koymak icin baya ugrastim bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Fena değil kadrom, bakalım. İlk defa oynayacağım, çaylağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 messi ronaldo alınca, 4.0 lık adamları toplamak gerekiyor kadroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kadrom http://i56.tinypic.com/zyj3g8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ntvspor tsl versiyonunu da yapsak mı bunun ya eğlence olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 açın başlık onu da sabitlerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 buda benim takım http://twitpic.com/6ifjol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 upupup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Ben de takımım Lahmacun Utd ile yine yerimi aldım ligde, geçen sene playofflara kalamdan gruplarda sıkılıp bırakmıştım, bu sene nolacak bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ya aslında sticky olmasın bu konu, göremiyoruz. giren girene kadar sticky olsun, sonra uplanır zaten daha iyi olur bence. sticky olduğu için ilgi kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bende yenerbahçe sk takımımla girdim liglere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar