Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 senko said: Cons said: http://i284.photobucket.com/albums/ll36/Bigsteve87/Gifs/iTAmc.gif su guzelmis, arkada kalmasin okumadim tabi bende bi okuyacak gibi oldum, baktim cok uzun... (tu) sanırım pkk güçlendi biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 eyvah şehit verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 şekil 1-a. lafı başka yerinden anlama metodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 once lafa bakarim laf mi diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 laf lafmiymis peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 if (laf == laf){} else boyle yazmisim, hep true cikiyo =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yazı güzel yazılmış,oldukça manidar bi yazı.ha buradaki didn't read lol geyiği yapan insanların çoğunun okusalar beğeneceklerinden de eminim.şu forumda cidden bu yazıyı okuyup amann sokarlar bi bok anlamadım şundan diyecek 2-3 kişi falan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yahu sorun yazının güzel olmasımı,Ersin Karabulutun karakterimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 sorun yazinin uzun olmasi. ossde ciksa okumam, sorulari bos birakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar