Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 ahahahahaha herkes pipimin peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 evet diyeceksen başka yerlerinin de peşine düşeriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 https://i.imgflip.com/1f52gp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Jaegerjaquez said: son 6 aydır ne bcaa ne whey kullanıyorum ya boşuna para vermişim yıllardır sdfgsd gerçi tadı için içiyodum sırf ama olsun bi de supplement olmayınca yediklerien daha dikakt ediyo insan. bu doğru valla. supplementsiz çok iyi büyüyorum. supplement olunca bi tembellik. ama suç supplementte değil bende oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 supplement kullanmadığınız dönem günlük protein alımınız ne kadar oluyor peki, kullandığınız dönemki kadar alabiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 alıyorum ve bir o kadar da kalori artıyor tabi. ayı gibi kas yaptığımı hatırlıyorum 2 dönem. ama biraz çocuktum ya ne kadar yağlandım falan hatırlamıyorum da çok bi yağlanma yaşamadım. muhtemelen kalori ihtiyacım biraz daha yüksek aldığımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 1kg et yiyorum her gün kafadan 250gr geliyo zaten geri kalan yumurta cart curt artık ne kadar gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Abi nasıl bir mideniz, bağırsağınız, dişiniz, çeneniz, cebiniz ve en önemlisi zamanınız var onu sürdürülebilir bir hale getirmek için bilmiyorum. Git yap ye uğraş didin için substitute oluyor yani whey bu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 zaman çok şey değil ya 1 yerine 2 hatta 4 öğün birden yapıp 2 günü halledebiliyosun, yemek yemek alışkanlı zaten bi anda 1kg et yiyemez kimse ben çocukkende çok yiyodum, para konusunda da haklısın malesef ciddi para istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 türkiye gibi hayvancılığa aşırı müsayit ve hiç bi işe yaramayan büssürü arazi olan bi ülke için et yemenin lüks sayılması çok acı verici ve üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 bi de whey sadece protein, önemli olan proteinin yanında micro nutritionları almak yoksa bütün gün whey iç dondurma ye aynı şey dskfsdlfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 jaegerin yaptığının tavuklu ve insani versionu yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Jaegerjaquez said: 1kg et yiyorum her gün kafadan 250gr geliyo zaten geri kalan yumurta cart curt artık ne kadar gelirse cart curt dedigi 8-10 yumurta ,digerlerini siz düşünün... bu arada kendi yaptıgım hindi'den zehirlendim 2 haftam heba oldu... Yarın tekrar back to school Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 whey ve dairy'nin iştah baskılama olayı var biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 dün mesela akşam 1kg tavuk göğsü yapmıştım yarısını yiyip yarısını işe götürcektim bi başladım yemeye hepsini yedim doymadım bi de sdksjfghsdg of ya bugün işe tonbalığı getirdim büssürü yemeğim olmadığı için sdfsd akşam napcam bilmiom gene doymazsam diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 abi seni belediye doyursun ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Şimdi yine lean bulk dönemi başladı yulaflar yeniyor. Napmışlar bir senede bu yulaf fiyatları nasıl bir zam almış? 3-4 liraydı yarım kilosu marketlerde şimdi 7-8 liradan aşağı yulaf yok. Gidip değirmenlerde öğütüp falan alıcam herhalde. Kilosu 1 lira olan buğdayın arpasını kilosuna 15 lira kitlemek nasıl bir şey anlamıyorum. Adamlarda buğday üretimi yok 50 sente satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 canım nasıl çekti anlatamam http://img.nefisyemektarifleri.net/2008/01/yalanci-tavuk-gogsu-tarifi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 yulag ezmesi yemiyorum cok mutluyum, cekilecek cile degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 kepekli simit alıyom sabahları bazen bazen sadece yumurta gömüyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 bazen gaza gelip 10 tane boyoz alıyom ahdsfdlhsgdşohf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar