sponc Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 iş sonrası spora yorgun gidiyorum diye pre-workout alıyım dedim. Biraz araştırıp, iyi yorumları görünce mp assault aldım. Yok kaslar karıncalanıyormuş, konsantrasyon inanılmaz artıyormuş, iki ölçek içtim kalbim yerinden çıktı yorumlarının hepsi yalanmış. Hiçbir katkısı olmuyor. Spordan önce kahve içsem daha çok etkisi olur herhalde. Boşuna para vermeyin kısaca.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 ha tum insanlarin metabolizmasi seninle ayni saniyorsun...
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 olm bana hiç bi preworkout işlemiyo en son amerikadan geldi bi tane yeni 3 ölçek içtim 1 ölçeği geçmeyin diyodu hiç bişi olmadı
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 trde myprotein yok özendirmeyin fakirleri
elma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 sanirim bir sonraki siparisimi myproteinden vericem. incdarkness ne tavsiye edersin?
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 whey 3 matrix diye bir şey sipariş ettim kötü mü ettim?
elma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Hayatimda tattigim en igrenc protein tozuydu, kotulemek gibi olmasin. Ne aromasi ne icimi bir seye benziyor. http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/500/Spor_2237689.jpg
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 çileklisi mi çikolatalısı mı? fayda olarak nasıldı acaba tadına katlansak? çileklisinden verdim ben sipariş 1 kilo 98 tl.
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 elma said: sukur kavusturana, kaziksiz suplementasyon guzel sey valla http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/bodyenfit_zpsjcn8ba5q.png abiii bu fiyatlar ne ben bi protein tozu ve animal pack'e 450 tl verdim bu ay
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 elesso said: çileklisi mi çikolatalısı mı? fayda olarak nasıldı acaba tadına katlansak? çileklisinden verdim ben sipariş 1 kilo 98 tl. iptal et bendekini vereyim sana var bende çileklisi. Hardline kötü diyorlar. Ben kullandım bir müddet sonra düzenli beslenmeye geçtim kullanmıyorum da arada bazen spor sonrası aksıyor hazırlık falan o zamana işe yarıyor işte. Bundan vaz geçip vanilyalı bulucam.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 elma böyle verme linkleri. sonra böyle geçmişin kalıyor. progress foto before u burada elmanın.
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 mp assault'ın siyahı çıkmış. farkı ne bilmiyorum ama kutusuna hasta oldum. bana bunu yurtdışından getirene 200 ateşlerim. http://www.mpssi.com/wp-content/uploads/2015/03/MP_AssaultBlack.png
elesso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Dragonfire eyv. Kargo eve gelmis bile :) Abi iste amator eglendirsin yeter. Benim duzenli beslenebildigim bir hayat ufukta pek gorunmuyor.
benjani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 protein tozunu yurt dışından yanımızda getirebiliyor muyuz acaba.babama kore'den getirtsem olur mu ki?
elma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Dragonfire said: elma böyle verme linkleri. sonra böyle geçmişin kalıyor. progress foto before u burada elmanın. haha evet. Gecmisimden utanmiyorum, degiserek gelistim =) Phynx, evet TR fiyatlari ucuk ve yapacak bir sey yok.
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 benjani said: protein tozunu yurt dışından yanımızda getirebiliyor muyuz acaba.babama kore'den getirtsem olur mu ki? sıkıntı olmuyo en fazla açıp bakıyolar ki o da sadece bi kere başıma geldi.
elesso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 elma said: Hayatimda tattigim en igrenc protein tozuydu, kotulemek gibi olmasin. Ne aromasi ne icimi bir seye benziyor. http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/500/Spor_2237689.jpg abi işte keşke siparişi vermeden soraydım buraya. belki dragonfiredan falan tadıp vazgeçerdim. bugün biraz antrenman yaptım... üstüne bunu içtim... çileklisinin tadı kötü değil ama tadı yok gibi :) suya tebeşir tozu döküp içmek gibi. doğru düzgün erimiyorda. 2 ölçeği içmek bildiğin işkence, hala midem biraz tiksintili hehe öpe öpe bitecek bu paket bir sonrakinde içim kolaylığını ön planda tutarım araştırırken heh. bu bana nerden baksan 3 aya yakın gider zaten...
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 içinden scoope çıkmamıştı benimkinde, sütle tadı fena değil ama yinede meh.
elesso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 scoope dediğin ölçekse muhtemelen vardır. pek kullanmadığın için farketmemiş olabilirsin. benimkide paketin baya derinlerinden çıktı. çubuk gibi birşeyle kurcala :)
elma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 abi bence en basta almayin, alcaksaniz da icin gitsin cok dert etmeyin derim. Hepimiz hardline ile baslamisizdir haha, benim de ilk proteinim Vmax di. Idman sonrasi alip gece elime koluma bakmistim kaslandim mi diye =)
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Bu proteinleri alanlar arasında Altı ayda bir Doktor kontrolünde olan ve Karaciğer değerleri başta olmak üzere gerekli testleri yaptıran var mı ? Yaptırmanız sizi tatsız saglık sorunlarından korur. Yaaa ihtimal düşük yaklaşımında bulunanları dinlemek akıllıca değil. Başınıza gelen sağlık sorunu ile %100 siz uğraşacaksınız. O tozları yapanlar size yardım etmeyecek.
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 kizillelma said: Bu proteinleri alanlar arasında Altı ayda bir Doktor kontrolünde olan ve Karaciğer değerleri başta olmak üzere gerekli testleri yaptıran var mı ? Yaptırmanız sizi tatsız saglık sorunlarından korur. Yaaa ihtimal düşük yaklaşımında bulunanları dinlemek akıllıca değil. Başınıza gelen sağlık sorunu ile %100 siz uğraşacaksınız. O tozları yapanlar size yardım etmeyecek. of ya sabır
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Whey değil de, ciddi şekilde Kreatin Monohidrat'ın yan etkisi oldu bende. Kreatin kullanmaya başladıktan sonra varikosel teşhisi, akabinde de devamlı tansiyonlu epididimit. Gidiyordu makina. Kontrollü bir şekilde ne zaman Monohidrat kullansam ağrı oluyordu, Con-cret gibi kompleks kreatinlere geçince geçiyor öte yandan da. Araştırdım o kadar ama internette bilgi bulamadım, doktorumla konuştum son derece mümkün böyle bir yan etki dedi. Whey başka bir konu ama kreatindir işte preworkout'lardır falan filan bunlar için sıfır sorun demek de doğru değil.
Öne çıkan mesajlar