Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supplement loglari

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

abd'den gelen tanıdıktan istetiyorum artık 450 tl burada gnc, oradan 100 tl'ye geldi, artık silkilmek istemiyorum :).

Benim balık yağına başlama sebebim de farklı, lens göz kuruluğu yapıyordu, özellikle eski motosiklet kaskımda rüzgar tam göze vurduğu için. Eczane balık yağı önerdiği için başladım, göz kuruluğu falan bitti, 5-10 farklı göz damlasıyla bitmemişti halbuki.
Sosyal ağlarda paylaş

aga dayılar bugüne kadar sup tecrübem yok. tam bir noobum. kilo 65 e düşünce spora başladım tekrar. 67 ye çıktım bir ayda. şimdi 72 ye kadar yolum var. protein tozu kullanmayı düşünüyorum biraz. marka ve güvenilir site önerisi alabilir miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

En iyisi sanırım 1200 mg kapsülüyle Ocean Plus.
Seçkin eczanelerde.
http://www.dermokozmetik.com/Ocean-Plus-Fish-Oil-1000mg--Kapsul.html#0

http://www.eczane.com.tr/carlson-balik-yagi-kapsulu
bu daha iyi değil mi? hem carlson incelemelerde iyi diye okumuştum, ceviz yiyorum ama balıkla pek aram yok, omega yok mu cevizde de?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Supplement sitelerine güvenim kalmıyor yavaş yavaş.

Dymatize iso 100 aldım 2. kutu. İlkinden farklı kutuda geldi, altında custom blow molding yazıyor. Üzerindeki plastik mühür yalan, kapak çevrilince açılıyor. Kapağı açınca direkt toz çıkıyor, diğer mühür yalan kapağın altına sıkışmış. Kapağın etrafında dökülmüş tozlar falan var.

Direkt siteye yazdım geri iade istiyorum diye, açılmışsa geri iade olmaz. Distribütörden alıyoruz da, üzerindeki LOT numarasına bakıp sorabilirsiniz diyor. Eee peki dedim, kutuyu çevir çevir, LOT numarası, Son Kullanma Tarihi falan yok. Yok kardeşim dedim, 1 saat de onu göstermek için video çekip atmakla geçti. Sonunda kargoyla geri yollayın, distribütöre soralım diyorlar.

Abv, şu gümrük yasağından da kimin ekmeğine bal sürüyorlarsa, bunlarla muhatap olmak zorunda kalıyoruz.

Güvendiğim tek site kaldı, orada da yamuk görürsem, gidip mağazadan alacağım artık bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse ki para iadesi yaptılar.

Bu arada da n11 üzerinden bayvitamin'den aldım dymatize'ı, mühürü açılmamış bir kutu geldi :D. LOT ve SKT direkt kutuya çizik atılarak yazılmış. Silinme ihtimali yok.

Bana demek ki, dökülenleri bir kutuya doldurup gönderdiler, artık kim yerse iyidir şeklinde... Dikkat etmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...