dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 o balik yaginin da ne uzvuma yaradigi tartisma konusu..ciddi bir makale yok gibi..bir suru de reklam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 diger supplementler konusunda ise..bizzat sahit oldugum 2 olay var ikisi de yasli 50 ustu bir yerde destek diye sunun sapi bunun copu kullaniyorlar 2 si de bobrekleri kaybetti zor donduler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ben ara öğün tonbaliği yiyorum balıkyağına ihtiyacim var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ben de hiç kullanmadım daha ya balık yağı omega falan adam gibi terayağ yiyom hep sdfds ton balığı bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 abd'den gelen tanıdıktan istetiyorum artık 450 tl burada gnc, oradan 100 tl'ye geldi, artık silkilmek istemiyorum :). Benim balık yağına başlama sebebim de farklı, lens göz kuruluğu yapıyordu, özellikle eski motosiklet kaskımda rüzgar tam göze vurduğu için. Eczane balık yağı önerdiği için başladım, göz kuruluğu falan bitti, 5-10 farklı göz damlasıyla bitmemişti halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Jaegerjaquez said: ben de hiç kullanmadım daha ya balık yağı omega falan adam gibi terayağ yiyom hep sdfds ton balığı bide sen almiyorsan ben hiç almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Genel sağlık için faydalı olabiliyor balık yağı. Esas bir yağ kaynağı değil tabi ki tereyağı zeytinyağı gibi. Omega3 omega6 oranını dengelemek için kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 aga dayılar bugüne kadar sup tecrübem yok. tam bir noobum. kilo 65 e düşünce spora başladım tekrar. 67 ye çıktım bir ayda. şimdi 72 ye kadar yolum var. protein tozu kullanmayı düşünüyorum biraz. marka ve güvenilir site önerisi alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 http://www.protein7.com/urun-en-iyi-protein-tozu-gold-standard-whey-5lbs-2273gr-kas-gelistirici-1-2.html#.VC2ykvl_uSo en çok tutulan bu, site de güzel 15 gün oldu aldım memnunum çabuk yolluyor, shaker hediyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bugün salondan tanıdığım bir elemanla karşılaştım. az bahsi geçti. bende protein 7 den bu ürüne bakmıştım. weider al abi falan filan diyince nasolsa noobum patiye danışayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Sorieno said: En iyisi sanırım 1200 mg kapsülüyle Ocean Plus. Seçkin eczanelerde. http://www.dermokozmetik.com/Ocean-Plus-Fish-Oil-1000mg--Kapsul.html#0 http://www.eczane.com.tr/carlson-balik-yagi-kapsulu bu daha iyi değil mi? hem carlson incelemelerde iyi diye okumuştum, ceviz yiyorum ama balıkla pek aram yok, omega yok mu cevizde de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 hiçbir sitede muscletech %100 isolate bulamıyorum kafayı yicem ya. Var mı bilen gören site dükkan falan istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Supplement sitelerine güvenim kalmıyor yavaş yavaş. Dymatize iso 100 aldım 2. kutu. İlkinden farklı kutuda geldi, altında custom blow molding yazıyor. Üzerindeki plastik mühür yalan, kapak çevrilince açılıyor. Kapağı açınca direkt toz çıkıyor, diğer mühür yalan kapağın altına sıkışmış. Kapağın etrafında dökülmüş tozlar falan var. Direkt siteye yazdım geri iade istiyorum diye, açılmışsa geri iade olmaz. Distribütörden alıyoruz da, üzerindeki LOT numarasına bakıp sorabilirsiniz diyor. Eee peki dedim, kutuyu çevir çevir, LOT numarası, Son Kullanma Tarihi falan yok. Yok kardeşim dedim, 1 saat de onu göstermek için video çekip atmakla geçti. Sonunda kargoyla geri yollayın, distribütöre soralım diyorlar. Abv, şu gümrük yasağından da kimin ekmeğine bal sürüyorlarsa, bunlarla muhatap olmak zorunda kalıyoruz. Güvendiğim tek site kaldı, orada da yamuk görürsem, gidip mağazadan alacağım artık bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 protein 7 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Yok, ama orasını daha önceden elemiştim :P. Bu arada ilk kutuyu farklı yerden almıştım, stokta yok diye buradan aldım 2. 'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 protein market mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Fit öküz isimli site :P. Tek güvendiğim de supplementlerkom kaldı, ilk kutuyu oradan almıştım, açılması imkansız mühürle gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bay vitamin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Yok o kadar bilmiyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bay vitaminde de musclepharmın proteininden kalmamış. muzlu bişi önerin deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ON gold whey almak istemiyorum yine. ama hala en mantıklısı o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Neyse ki para iadesi yaptılar. Bu arada da n11 üzerinden bayvitamin'den aldım dymatize'ı, mühürü açılmamış bir kutu geldi :D. LOT ve SKT direkt kutuya çizik atılarak yazılmış. Silinme ihtimali yok. Bana demek ki, dökülenleri bir kutuya doldurup gönderdiler, artık kim yerse iyidir şeklinde... Dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Ben de isolate dymatize aldim, gaz yapmiyo . Denendi onaylandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 geçen yine lokalde supplement alıyoruz, namık abi nasıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 o bandrol olayını ben çok öncelerde dediydim burada. GNC ye giderseniz onwheyin üzerinde hologram göreceksiniz ama protein7 de yok öyle bişi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar