SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Jaegerjaquez said: hadi ya ulen supplementçi mi açsak amerikada o zamn sdf adim basi gnc var burda acmayin her gym kendi alani oluyor orda shake falanda satiyorlar pek pazar boslugu yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bizim protein tozları penisi de büyütüyor ama fda onaylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 tiLi said: iç yağlanma ne olm dış yağlanma mı var zaten? subkutan mı diyosun? nası anladın? visceral fat işte yağ yok bir yerimde fakat göbeğim şişkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 karaciğer yağlanması falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 olabilir 6 aydır sadece pilav makarna bulgur nohut şeker yedik neyse toparlarım ama bir 6 ay daha lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Jaegerjaquez said: bizim protein tozları penisi de büyütüyor ama fda onaylı kalp kapakçığını büyütmesin de, penis dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 fda icerigin ne yaptigina pek bakmiyo supplementlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bakıyo ya. 1.3 diamethlynei yasakladılar mesela. artık olmuyo hiç birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Bazi salaklar öldüğü icin mecburen bakmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 stim dick falan yapıyodu kullandıgın süreçte. başka napıyo bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 fda onu yasaklayana kadar baya zaman geçti. ilk başta bakmıyo belli ki. bi supplement hakkaten işe yarıyosa(yaramaması lazım) bu işte bi iş var diyip bakıyolar belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Laktozu sıfırlıyorum artık. Dymatize iso-100 aldım, sadece laktozsuz süt içerim bir de bu 1-2 hafta. Bakayım bir nasıl olacak. Uzun zamandır bolca süt ürünü içmekten laktaz yetmiyor artık, evden kovacaklar :P. Bir de böyle deneyeyim, yine düzelmezse vücut geliştirme buraya kadarmış diyip bırakacağız :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 arnold whey kullanan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 İçeriğine bakınca whey isolate değil. Isolate harici de almayı düşünmüyorum artık. Dymatize iso-100 çok iyi çıktı, tadı olsun, sindirimi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bende baya bi gaz yaptı. yani wheye yoruyorum bakalım bu haftasonu 2 gün içmicem. onun dışında bazen iyi çözünüyo bazen çözünmüyo falan optimumla arada 15 euro fark vardı fakir gibi arnold aldım o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 İşte bende de yapıyordu. Sonra baktım whey isolate olması gerekiyor, whey concentrate içerenler sıfır laktoz olamıyor, o sebep oluyor. Arnold whey içinde laktaz yazılmış gerçi, suya yapsan kurtarma ihtimali var. Ama isolate olanlar, suyla veya laktozsuz sütle karıştırınca hiçbir şey yapmıyor. Dünya varmış dedim, bir süredir perişan haldeydim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Masticore said: http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/26719136.asp lorrr Hmms demek doğru yoldayım, (Lor + 2 yumurta + 2 kaşık tam buğday unlu) omlet yapıyorum her sabah, yanında mevsim sebzesi vsvs, bikaç ceviz, yeşil çay bazen ama şu yulaf olayına hiç girmedim, nasıl acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 seigen said: İşte bende de yapıyordu. Sonra baktım whey isolate olması gerekiyor, whey concentrate içerenler sıfır laktoz olamıyor, o sebep oluyor. Arnold whey içinde laktaz yazılmış gerçi, suya yapsan kurtarma ihtimali var. Ama isolate olanlar, suyla veya laktozsuz sütle karıştırınca hiçbir şey yapmıyor. Dünya varmış dedim, bir süredir perişan haldeydim :D. benim laktoz problemim yok amay yine de yapıyor. optimuma devam edicez 15 euro verip napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 "Tatar Ramazan" said: Masticore said: http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/26719136.asp lorrr Hmms demek doğru yoldayım, (Lor + 2 yumurta + 2 kaşık tam buğday unlu) omlet yapıyorum her sabah, yanında mevsim sebzesi vsvs, bikaç ceviz, yeşil çay bazen ama şu yulaf olayına hiç girmedim, nasıl acep? psikolojik olabilir bilmiyorum, ben her sabah 1 kase yulaf yiyorum yaban mersini ve muz vs ekleyip, gün boyu tok tutuyor sugar cravingleri öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Evdekilerin telaşıyla cumartesi kan aldırdım, karaciğerle ilgili değerler, kolestorel falan görmek için. Hiçbir şey çıkmadı, hatta olması gerekenden iyi kolestorel, kan sayımı falan :). Bilmemkimin bilmem nesi protein tozu kullanmış da, deride bir sürü şeyler çıkmış da, sonra karaciğeri etkilemiş, doktor bırak demiş de... Neyse şu an karaciğer normal çıkınca, günlük 100 g'ye çıkarıyorum protein supplement'i :P. Sabah 07:00'de 25g shake, 10:00'da yarım protein bar (9g), 12:00'de pre workout (7g) bcaa, 13:30'da post workout 25g shake, 16:00'da yarım protein bar (9g), en son da 22:30 gibi 25g shake daha şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 karaciğerden korktuğun için proteini kısıyoduysan zaten tozu aldğın yere geri iade et sdfkdg sorun yok diye 100gr protein tozu almak zorunda değilsin. gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Benim herhangi bir kuşkum zaten yoktu, 1 seneyi geçkin süredir protein, multivitamin, fish oil, yeri geldiğinde l-carnitine, cla, creatine kullanıyorum. Ama aileye anlatmak zor oluyor, her yeni kutu geldiğinde, bu tozları içiyor ah ah vah vah. Geçen böcek ısırdı kolumdan, bu tozlar yapıyor. Ufak sivilce çıktı, bu tozlar yapıyor. Kanıt olsun diye doktora gittim işte olay aslında bu :D. Zaten 70-72 kg biri için normal diyete +100g protein eklemek sorun yaratmaz, off günlerde de bunun yarısı kullanıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Balik yagi , omega 3 kullanan var ise; nereden aliyor? Sacma sapan markalar fais fiyatlardan koymuslar hep. Bizim salak, tv programi yapan diyetisyenlerimiz 10 yil once kesfedilen seyin makalesini yeni okuyup hype latiyor diye mi bu fiyatlar? Ne salak isler ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Black_Hand said: Balik yagi , omega 3 kullanan var ise; nereden aliyor? Sacma sapan markalar fais fiyatlardan koymuslar hep. Bizim salak, tv programi yapan diyetisyenlerimiz 10 yil once kesfedilen seyin makalesini yeni okuyup hype latiyor diye mi bu fiyatlar? Ne salak isler ya... En iyisi sanırım 1200 mg kapsülüyle Ocean Plus. Seçkin eczanelerde. http://www.dermokozmetik.com/Ocean-Plus-Fish-Oil-1000mg--Kapsul.html#0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Sıvı alın bence. Möllers güzel. Carlson da iyi de o pahalandı son 2 senedir gereksiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar