seigen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Ben de post workout olarak onu kullanıyorum ama tat olarak on 100% whey daha iyi bence. Creatine ayrıca almak yerine böylesi daha mantıklı gelmişti, kasları şişkinleştiriyor, puffy muscle dedikleri olay oluyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 oo süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 içinde kreatin olan nitrotech daha mantıklı protein yüzdesi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 muscletech nitrotech creatinli bir sey aldim. syntha kullaniyordum pek guzel tadi insallah bununda tadi guzeldir. resmen tadi icin spora gidebilirim iceyim diye :P http://www.muscletech.uk.com/images/products/nitrotech/nitrotech_vanilla_suppfacts.gif http://store.bbcomcdn.com/images/store/prodimage/prod_prod970152/image_prodprod970152_largeImage_X_450_white.jpg degerler cok iyi duruyor. creatineden korkuyorum sadece ama oda mith zaten su tutma olayi vs. okudugum kadari ile mith yani de bilemiyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 creatine in su tutması aldığın sodyum tuz şeker filanla da alakalı ya tek başına kasta tutar sadece suyu deri altı sanmıyorum çok su tutusn ben öyle bloat olmamıştım hiç kullanırken taruine falan filan dalgaları da iyi baya ama ben sevmiyorum whey de creatine ya kullanım alanını daraltıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 creatine vs sonradan eve gelince gordum.. degistirsemmi denesemmi bilemedim tam. tadida berbat cikarsa tam sicis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 gün içinde 60gr dan fazla kullanmam diyosan sorun yok bence içeriği gayet iyi, tad konusunu bilemicem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 yok abi tek olcek. gymden hemen sonra iste. baskada almiyorum bi sey. neyse test edeyim yararim olsun bari tad olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ben oglen pizzakola aldim, aksam da biramirabiseyler alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 abi cretine sana lazım bişi zaten boks da yapıyosun patlayıcı güç işte mis gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 torbalar patliyor abi:P boks yaptikca o adamlarin beni nasil doveceklerini daha iyi anliyorum. boyle kacsam kacamam, vursam vuramam, vurdumu yarisi bosa gider zaten. nasil bir yaratik bu dovus sporu ile ugrasanlar.. masum katiller :) http://cdn.theatlantic.com/newsroom/img/posts/WladimirKlitschko650.jpg su misal patiye girer diger taraftan cikar %90 imiz olur zaten tek vurusta. brrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 kreatine bende bi denesemmi diyorum çok faydası oluyormu uplıyormu direk yanındada şu enenji veren neydi onuda alıp kampa soksammı kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 üçümüzü arka arkaya koy, herif tek yumruk atsın, en öndeki ölür, arkasındakinin elmacık kemigi bol fraktürlü kırılır, üçüncü de beyin travması geçirir. Kanuni said: torbalar patliyor abi:P boks yaptikca o adamlarin beni nasil doveceklerini daha iyi anliyorum. boyle kacsam kacamam, vursam vuramam, vurdumu yarisi bosa gider zaten. nasil bir yaratik bu dovus sporu ile ugrasanlar.. masum katiller :) http://cdn.theatlantic.com/newsroom/img/posts/WladimirKlitschko650.jpg su misal patiye girer diger taraftan cikar %90 imiz olur zaten tek vurusta. brrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ama geçirmezse ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 olur salak gibi saldirirsa. abartmiyorum suradaki sandalye geeki pc basi adamlar (bizler) toplanalim 30 kisi su adama kiymik batiramayiz. hepimizi oldurur. max 10 dakika surer. cok gucluler abi oyle boyle degil ya. onceden ben bunu hayal edemiyordum ama acaipler yani. basketbol oynarken MJ i hayal edemezdim simdi ucundan acik boksa merak salinca lan dedim nereye indim ben. ben su anda buysam bu adamlar ne. benim trainer suysa yanindaki sampiyon arkadasi nedir. bi ara antrenmana geldi herif , kum torbasindan cikan sesden konsantre olamadim. boksor degil hem tekme hem yumruk salliyor ama o bacagiyla vurdugu anlar pofff.. bi arada yan tarafta cyclingdeyim icerden benim yumruk hizimdan hizli bomba coook guclu sesler geliyor dedim nedir bu. herif benden hizli tekme atiyormus meger. ya dedim bi git allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 o kadar da abartma abi mike tyson bile gelse yer dövüşü bilmeyen adam bilene karşı yüksek oranda kaybeder 2-3 kişi yere düşürdü mü adamı biter direk yerde yapsın yapabiliyosa eskivini kroşesini aparkatını internette vardı geçen izlediğim mma dövüşçüsü adamı 2-3 tane herif dövüyo öldüresiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 biz ve su adamdan bahsettim ya. karsisina dovus bilen senin gibi 30 kisimi dedik. baksana kimleri koydum karsisina. her dovuscuden bahsetmedim yani. bu adamda allah zaten su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ne biliyim abi pc başında takılıyom bende spor yapmadığım zamanlar ben de alındım :D hayatında kavga etmemiş adam fazla yoktur heralde abi 30 kişi abartı gene 5-6 kişi alır max bence oda etrafını sardırmaması lazım muhabbete gel ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 manyakmisin abi seni bilmiyormuyuz delimisin nesin. senin gibi adamlardan bahsedecek degilim. bahsettigim en buyuk eforunu enter tusuna basarak gecirenler :D hayatim boyunca kavga etmedim ben john. anlasarak cozemedigim sorunum olmadi ya da ortami yaratmadim. gercekten bir seyi destekliyim derken olay cok cocuksu muhabbete dondu. babam seni dovere kadar inecegim az sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 sayfa başındaki sorum kaynadı ya la benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 kullanabilirsin ya antremandan sonra ve gece yatarken öyle pump hissi ve enerji vermez ama oksijenli solunum ve oksijensiz solunumun artık yetmediği yerde biraz boost verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 alttakinin cukulatasinin tadinda bir gariplik var, begenmedim. tadi guzel olacak abi supplementin, simdi bitir bitirebilirsen sunu. yapmissin sporu gebermissin, bari tadi guzel olsun da keyfin yerine gelsin, yemisim icindeki sekeri vsyi. olsun o kadar. su ana kadar en favori cukulatali whey syntha-6 kendi adima. icmesinden keyif aliyorum resmen. spordan sonra mis gibi yapiyor adami. Kanuni said: muscletech nitrotech creatinli bir sey aldim. syntha kullaniyordum pek guzel tadi insallah bununda tadi guzeldir. resmen tadi icin spora gidebilirim iceyim diye :P http://www.muscletech.uk.com/images/products/nitrotech/nitrotech_vanilla_suppfacts.gif http://store.bbcomcdn.com/images/store/prodimage/prod_prod970152/image_prodprod970152_largeImage_X_450_white.jpg degerler cok iyi duruyor. creatineden korkuyorum sadece ama oda mith zaten su tutma olayi vs. okudugum kadari ile mith yani de bilemiyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 tat olarak onun ötesi yok cidden sdlfkmsdv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 @Kanuni abi dymatize dene mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Evet onuda cok duydum tat olarak bakiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar