Soris Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Killer senin için üzüldüm kardeş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 niye hacı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 demin yarım ekmek kokoreç yedim... nefissss :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 yarım tavuk çeyrek sucuk çaktım bnde uhae. ama sporu bıraktım bi aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ulan dışardan geldim midem hayvan gibi kaziniyor, 50 tane ıslak hamburger, kokorecci geçtim, eve attım kendimi uyumadan bi bakayım dedim, ellerim kirilaydi da scrollayamayaydim iyi poh yediniz günah aaffagasd dram queen yaeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Soris said: Killer senin için üzüldüm kardeş cidden. no answerso? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 sabah gramını bilmem iphone kadar beyaz peynir + 1 yumurta öğlen tüm yağsız piliç akşam 320g diet ton balığı yiyorum günlük gerekli protein ihtiyacımı karşılıyorum herhalde kilo problemim yok bunun yanında amino kullansam iyi olmazmı kas deforme olmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 abicim öğlen tüm tavuk akşam yarım kilo balık.... tuvaleti senden sonra kullanmak istemezdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Amino alirsan kaslar deforme olmaz bi de damarlanma yapar. ama hareketler 3x20 yapma kaslarini yakarsin haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ben kullanmayım en iyisi şişme ve damar istemem zaten karşıydım kendi halinde olduğu kadar olsun iyi bir vitamin alayım günlük 1 tane onu kullanayım destek olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Killer said: Soris said: Killer senin için üzüldüm kardeş cidden. no answerso? Çok fazla abartmışsın bu işi hacı. Hayır denemek için alıyorsanda vücuduna yazık yani. Sonuçta kendi kararın kimse birşey diyemez de bunlarla uğraşacağına bari direk steroid al geç hiç kasma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ya zaten okadar şey almış 4 yıldır yapıyomuş hala fagfag geziyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Soris said: Killer said: Soris said: Killer senin için üzüldüm kardeş cidden. no answerso? Çok fazla abartmışsın bu işi hacı. Hayır denemek için alıyorsanda vücuduna yazık yani. Sonuçta kendi kararın kimse birşey diyemez de bunlarla uğraşacağına bari direk steroid al geç hiç kasma :) sıkıntı yok. en azından sağlıklı yaşıcam diye 21349214123 tane yerden kaçınmıyorum. bana göre aldığın şeyi yakarsan sorun yok. vücut kendini iyileştirmeye ve onarmaya programlı zaten samaella said: ya zaten okadar şey almış 4 yıldır yapıyomuş hala fagfag geziyor :D do you even lift? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 nutrilya sporcu malzemeleri facebook sayfası paso supp'lar hakkında yazı paylaşyo bunları paylaşıcam tartışırız http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/575008_554605654574203_1434464637_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 sunu suraya birakmak istedim http://i0.wp.com/guyism.com/wp-content/uploads/2013/03/supplements.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bırakmıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 saglik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 lcarnitine diye bişi varmış ona ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bu baslıga da yazayım. toggie said: abiler bana bi shaker onersenize. daha dogrusu nerden alırım onu bi soyleyiverin. internette falan guzel seyler varsa o da olur, gittigidiyor falan. paraya kıyıcam :) hala sirketin verdigi dandik termos gibi seyi kullanıyorum, cok dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Protein alirken yaninda iste 5 liralik shaker'lardan gondersinler iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Protein77'den aldım benim tozu ve yanında shaker yolladılar ama iç iç bitmiyor kusucam bazen :P damacana gibi bir shaker hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Ben 2 scoop icin 300ml sivi koyuyorum bir suredir. Yetiyor. Suyla iciyorum cogu zaman zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Bende yaklaşık 1 litre su alıyor, malum protein böbrekleri kastırabilir diye suyu bol bol doldurup içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 fat burner aldım http://evrosport-nn.ru/upload/iblock/5fd/5fdce0e31a774efc9615ab54b4a4e787.jpg http://usplabsdirect.com/media/wysiwyg/oxye-facts.gif birkaç hafta kullandıktan sonra düşüncelerimi yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Baya iyi bu... tabii sana nasil etkisi olur bilmem. Misler gibi ver suyunu once :) Sonra alirsin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar