Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 choq biliyon hany xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Antreman sonrasında 1 ölçek vitargo almazsan gelişemezsin kasların söner!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 normalde zinco c yi sabah apikobali yatarken alıyordum. 2 akşamdır birlikte aldım ama uyuyamadım ya. Sürekli uyanıyorum delirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Pre workout olarak ibufen alın hacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 samaella said: normalde zinco c yi sabah apikobali yatarken alıyordum. 2 akşamdır birlikte aldım ama uyuyamadım ya. Sürekli uyanıyorum delirecem. Ben yatarken 1 optimen 2 balik yagi 2 zinco-c aliyorum. Hayvan gibi uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 alla alla bende bişi var heralde. Magnezyum tablet attım ek olarak ulam kalkıp koşasım geliiyo noluyor oldum gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 kortizol seviyelerinin yükselmesi kasları yok mu ediyor lan? ne güzel göğüs falan yapmıştım, kol kasmıştım. süper stressli dönemler ve evet yine tüy siklete doğru geri gidiş. tek düşünebildiğin aşırı stress seviyelerinin yok edici olduğu. var mı böle bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Hayırlı olsun kardeş dambılı yeni mi bağlattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 dasaaa said: kortizol seviyelerinin yükselmesi kasları yok mu ediyor lan? ne güzel göğüs falan yapmıştım, kol kasmıştım. süper stressli dönemler ve evet yine tüy siklete doğru geri gidiş. tek düşünebildiğin aşırı stress seviyelerinin yok edici olduğu. var mı böle bişi? Soris said: Hayırlı olsun kardeş dambılı yeni mi bağlattın dasaaa said: anana mı? wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ulan adam gibi soru sormuşuz, çıkıntılık yapınca adam gibi cevap vermek yerine illa çıkıntılık yapıcaksınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Beslenme düzenin bozulmuştur, bir de arada bıraktıysan 1-2 hafta falan direk fark eder, hele zayıfsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 hep sen mi trollücen? xcvz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 beslenme evet. bozuldu bayağı. ama süper yıkım var abi. çizgifilm gibi eriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Killer said: hep sen mi trollücen? xcvz sana da sorayım mı "kimi?" diye? ya şu "yöneticisin galiba" olayını da yapmayın hiç. yönetici falan değilim olm ben. her alanın kendi yöneticileri var, onların da üstünde adminler var. bilmem ne. çok önemli zaten sanki alan yöneticisi olmak falan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 öyle bişey demedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 dasaaa said: Killer said: hep sen mi trollücen? xcvz sana da sorayım mı "kimi?" diye? ya şu "yöneticisin galiba" olayını da yapmayın hiç. yönetici falan değilim olm ben. her alanın kendi yöneticileri var, onların da üstünde adminler var. bilmem ne. çok önemli zaten sanki alan yöneticisi olmak falan da. sor yapiştirim cevabını ama kalpler kırılır gereksiz yere burda amacımız eğlence bilirsin beni cxvx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 cxvx ne abi araba markası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 az önce pharmaton aldım, daha spora yönelik düşünüp opti-men falan mı alsaydım bilemedim.. Türk'ün aklı sonradan gelir diye boşa dememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ben şahsen spora yönelik olan anavite kullanıyorum beta alaine var içinde içtikten 1 saat sonra eller falan karıncalanıyor eheh. daha önce pharmaton kullanıyordum gayet güzel bir multivitamin bence. %1000 rda gibi değerler bana gereksiz geliyor ama yinede kullanıyoruz eheh pharmatondaki gingseng olayı iyi zinde hissediyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Su beta alanine i gunde 8gr bile aldim bi kere karincalanmadim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Perfectionist said: Su beta alanine i gunde 8gr bile aldim bi kere karincalanmadim ya 6 tablet öneriliyor anavite 6 tablette 3gr var,3 tablet içiyorm 1.5gram alıyorum abovvv diyim hacı asdsada 8 gram bana torture olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 GodBlessStoya said: Perfectionist said: Su beta alanine i gunde 8gr bile aldim bi kere karincalanmadim ya 6 tablet öneriliyor anavite 6 tablette 3gr var,3 tablet içiyorm 1.5gram alıyorum abovvv diyim hacı asdsada 8 gram bana torture olur Bende allmax vardi 400 gramliktan. 2 tatli kasigi cakiyordum 8gr vardir. Bi kere tingling olmadi arkadas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 çok fazla kafein tüketen insanların böyle preworkout ürünlerden verim alamadığını okumuştum belki ondan olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Cunku preworkout larin cogunda kafein var. :) Beta-alanine fena degildi. Tekrar alir miyim? Sanmam :) Etki aldim biraz idmanda ama bahsedilen uyusma falan hic birini hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar