Killer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 anttan ne kadar önce alıyodun onu? ben 30dk önce alıyorm rage'i yani üzerinde süre yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 30 dk iyidir.. 30-45 dakika arasinda genelde kisiye gore degisiyor ama. irinde etkili tabii. JACK3D 20 dakikada motorumu calistiriyordu, verdigi hisde guzeldi, performans sahaneydi, konsantre olabiliyordun.. RIP JACK3D :( usa de serbest hala.. o ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Killer said: anttan ne kadar önce alıyodun onu? ben 30dk önce alıyorm rage'i yani üzerinde süre yok Yemek yedikten 1sa45dk sonra rage,rage aldıktan 30 dakka sonra idman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 yemekten sonrasını bilemem de ant öncesi 30dk doğru yapıyorm o zaman. 2 saat tok tutucak yemek yemiyorm ben asdf BEYLER O DEĞİL DE KİMSE MAGNA RX KULLANMIYO MU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 aratacaksın öğreneceksin ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Antrenmandan önce 1 litre su çaktım manyak pump oldu panpa. if deneyecem de haftaya ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Sonunda olacagi buydu... Anabolik su!!! :D Bende yukleme yapiyorum hayatimin rekorunu kirdim. 2,5 saatte 450gr karb. Ehaha :D Bu hizla yarin aksam 1300'u gecerim. Gece kalkip bi litre sut icerim zaten. Mis. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Abi ben o kadar karb yesem bi anda cidden enteresan şeyler olabilir. Bu arada millet hala ısrar ediyor ketosisde kas da yapılabilir diye onu denicem bakalım önümüzdeki 5 ay cidden yapılabilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Carb load yapmazsan babayi alirsin gibime geliyor. Glikojen depolarini nasil doldurcaksin ketonlarla mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Haftada bi patates çakarım o önemli değilde Şurayı iyice okuyayımda http://josepharcita.blogspot.com/2011/03/guide-to-ketosis.html#Contents İyice detaylı bilgi alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Haftada 1 patates ne olm? 20gr karb yoktur onda. Karacigerin bile tek basina 50-100gr arasi depolayabiliyor. Adam gibi yukleme yap. CKD gibi yap iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ketosisle niye kas yapmaya zorluyosun soris? paleo olunca illa ketosis mi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 nutrition said: Jack3d cidden bomba bir ürün. Craze diye bir üründe aynı popüleritede yurtdışında ama TR de bulamadım :/ TR de var satanlar 110-120tl civarı. ama sakat bi ürün california da mahkemelik oldular. amphetamin içeriği var diye. side effect şikayetlerinde en çok uykusuzluk yapmasıdan dem vurulmuş ki bu aynı zamanda apmhetamin side effect deniliyor. Sakat bişeye benziyor, aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Valla daha önce kullandığım için side effect biliyorum eheh ama üstüne preworkout yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Deli misiniz olm ne amfetamini? Butun uyaricilar uykusuzluk yapar bundan dogal ne var? Kiytirik supplementte amfetakin ne arasin? Adami topa tutarlar. Hatta baska seyler yaparlar da yazamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Kanuni said: hayatimda kullandigim en iyi pre workout booster jack 3d idi :) kac kere yazdim super diye, gecenlerde yasaklanmis alet :D doping varmis icinde lol, diyorum neden ucuyorum ben.. ahh ah ne guzeldi be. hayvan gibi calistiriyordu it. su varmis icinde 1,3 dimethylamylamine (DMAA) Kendimi alintiladim ilk kez.. Hic uykusuzluk vs yasatmadi bana. Superdi ama dopingliymis, kalpten goturmus birilerini iste. Zararli yani.. zaten esek kadar iyiydi iskillenmeliydim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 magna rx dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Ya şimdi tamam ben takviyelere karşıyımda bazı insanlarda mal gibi kullanıyordur kesin bunları ya 5 al diyorsa 15 alıyordur sonrada kalbini eline alıyo işte. Bu gerçeğide göz ardı etmeyelim yani. Bu arada bence Perfect in salonda ağır abiler var gibime geliyo her şeyi biliyo adam haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Yok be fitness fag hepsi. En agir giren benim sen dusun. Ben Deadlift yapinca salonda zaman duruyor :D Herseyi biliyo derken ilac muhabbetini mi diyosun? Epey okudum cunku o konuda bilgim ordan. William lewelynn (soyadina sokym) - anabolics falan iyi kaynaktir merak ediyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 @Perfectionist Craze'in içinde amphetamin var demedim zaten, var iddiasıyla mahkemeye götürmüş bi kaç kullanıcı dedim, o yüzden temkinli olup kullanmamakta fayda var manasındaydı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Anladim onu. Zaten baska turlu olmasi mumkun degil. Onu mahkemeye goturenler de mal bence. Amfetamin ne yuh? Efedrin falan var deseler neyse hani yine bir derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Perfectionist said: Yok be fitness fag hepsi. En agir giren benim sen dusun. Ben Deadlift yapinca salonda zaman duruyor :D Herseyi biliyo derken ilac muhabbetini mi diyosun? Epey okudum cunku o konuda bilgim ordan. William lewelynn (soyadina sokym) - anabolics falan iyi kaynaktir merak ediyorsan. perfecti çok seviyorum fitness fag dedi tam kafa dengi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Bende seni sevdim bro. Hafif kafadan kiriksin hosuma gidiyor tavrin. (lafi senden kaptim zaten. Pembe dumbell kullanan, barbell yerine kablolu makine tercih eden varsa direkt yapistiriyorum etiketi) Eat clen & tren hard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar