ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Subroutine said: Bir yere başvursak acaba bir sonuç elde edilirmi ki ? Zamanında bankalar da söğüşledi hesap işletim ücreti diyerekten ama sonradan telafisini yapabiliyorduk yahu bankanın ücret alması neden söğüşlemek oluyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 aquila said: kermit, bana da bi $10k yollasana. lortum 1k plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Baluu said: o banka olayını öğrenciyken yapabiliyorsun sadece sanırım. 25 yaş üstünde var mı o hesap işlem masrafı telafisi ? otomatik ödeme verirsen o hesaptan almıyor bankalar ücreti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Subroutine said: Evet otomatik ödeme talimatı veriyorsun faturaların için fakat onların üstüne tam rakamı bilmesemde 3-5 lira ekliyor 6 ayda zaten hesap işletim ücreti kadar rakam çıkıyor benim bildiğim. hayır otomatik ödemede fatura ödediğin kurumdan aracı olduğu için para alıyor. senden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 kermiti zerglemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 CthuLhu said: Subroutine said: Evet otomatik ödeme talimatı veriyorsun faturaların için fakat onların üstüne tam rakamı bilmesemde 3-5 lira ekliyor 6 ayda zaten hesap işletim ücreti kadar rakam çıkıyor benim bildiğim. hayır otomatik ödemede fatura ödediğin kurumdan aracı olduğu için para alıyor. senden değil. Otomatik ödeme için başvurmuştuk bankaya 2 tl fark olur diyorlardı ondan yapmamıştık mesela biz. Ondan öyle dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar