ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Subroutine said: Bir yere başvursak acaba bir sonuç elde edilirmi ki ? Zamanında bankalar da söğüşledi hesap işletim ücreti diyerekten ama sonradan telafisini yapabiliyorduk yahu bankanın ücret alması neden söğüşlemek oluyor anlamıyorum.
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 aquila said: kermit, bana da bi $10k yollasana. lortum 1k plz
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Baluu said: o banka olayını öğrenciyken yapabiliyorsun sadece sanırım. 25 yaş üstünde var mı o hesap işlem masrafı telafisi ? otomatik ödeme verirsen o hesaptan almıyor bankalar ücreti.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Subroutine said: Evet otomatik ödeme talimatı veriyorsun faturaların için fakat onların üstüne tam rakamı bilmesemde 3-5 lira ekliyor 6 ayda zaten hesap işletim ücreti kadar rakam çıkıyor benim bildiğim. hayır otomatik ödemede fatura ödediğin kurumdan aracı olduğu için para alıyor. senden değil.
Subroutine Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 CthuLhu said: Subroutine said: Evet otomatik ödeme talimatı veriyorsun faturaların için fakat onların üstüne tam rakamı bilmesemde 3-5 lira ekliyor 6 ayda zaten hesap işletim ücreti kadar rakam çıkıyor benim bildiğim. hayır otomatik ödemede fatura ödediğin kurumdan aracı olduğu için para alıyor. senden değil. Otomatik ödeme için başvurmuştuk bankaya 2 tl fark olur diyorlardı ondan yapmamıştık mesela biz. Ondan öyle dedim
Öne çıkan mesajlar