Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Geçen bakanın biri de söylemişti, cep telenouyla komut alabilen klimalardan iletişim vergisi alınıyor, bu vergi olayı biraz abartılı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bu adamlar burdaki yazılardan banlandıysa ayıp yalnız. Edit : Tam da faturalı pakete geçicektim avea'dan. Güvenimi sarstın gene avea, zaten selimiye'de bile çekmiyorsun gıcık kapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kermit abi bana da gönder telsiz parası fukarayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kermit, bana da bi $10k yollasana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kermit riche rich misin ulan allahsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 allahsız dedi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 demian said: "Adınıza devlete ödenen 1.1 TLlik Telsiz Kullanım Ücreti 8 eylül'den itibaren her ay bakiyenizden düşülecektir." AVEA'dan böyle bir mesaj aldım şu anda. İletişime uygulanan onca vergi yetmedi, bir de dogrudan haraç mı alıyor devlet artık? sen bu fakirlikle virajı bile alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Kermit iş bankası hesap no : 4263 0064151 M.Doğan Özdemir Bence de çok ağır olmuş bu vergi, adam gibi bi memleket olsak sokağa dökülmemiz lazım ama anca fakir jeep muamelesi gerçekleşiyor. Gönder her ay 1.1tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 gecko said: kermit riche rich misin ulan allahsız ahuhaha öfkeyle üzüntü karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 zaten vardı bu vergi, yeni çıkan bişey değil. ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 sen yanlış ödüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 abi fakir muhabbeti ban sebebi değil miydi şu son 1 haftadaki geyikler baydı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Çifte vergilendirmeye tabi oluyoruz resmen hatta quad kill falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Aluriel said: zaten vardı bu vergi, yeni çıkan bişey değil. ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa? vardı ancak iş "hazır kart" a geldi. bu kartın olayı verdiğin para içinde herşeyin olmasın. vergiler vs. 10 yıldır içinde olan vergiyi şimdi bize ödetecek operatörler. kendilerinede yıllık 500 milyon tl kalacakmış böylelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 faturalı hat benim, hazır kart olayı nasıl bilmiyorum. kötüymüş ama anlattığın gibiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 olm kafanız mı güzel her halttan 3-5 dürtüklüyolar yeni mi fark ettiniz birini bu kadar kavgaya ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bir yere başvursak acaba bir sonuç elde edilirmi ki ? Zamanında bankalar da söğüşledi hesap işletim ücreti diyerekten ama sonradan telafisini yapabiliyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yoktun bayadır. hoş geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 o banka olayını öğrenciyken yapabiliyorsun sadece sanırım. 25 yaş üstünde var mı o hesap işlem masrafı telafisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Aluriel said: yoktun bayadır. hoş geldin. hoşbulduk :) ya sorma biraz ara vermek zorunda kaldım aile içi sorunlar vardı onları halledelim derken internet yalan oldu yeni yeni aktifleşiyorum tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Baluu said: o banka olayını öğrenciyken yapabiliyorsun sadece sanırım. 25 yaş üstünde var mı o hesap işlem masrafı telafisi ? var evet benim kayınvalide aldı ziraatten ve işbankasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kısmet bugüneymiş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yok birkaç gündür okuyordum vaktim az olduğundan online olmuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 otomatik ödeme ile oluyordu sanki bişeyler bu tarz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Evet otomatik ödeme talimatı veriyorsun faturaların için fakat onların üstüne tam rakamı bilmesemde 3-5 lira ekliyor 6 ayda zaten hesap işletim ücreti kadar rakam çıkıyor benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar