demian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tKulp3Ms8uk not: türkiye ile haberleri yabancı kaynaklardan bulmaya özen gösteriyorum, çünkü türkiye'deki türkiye haberleri genelde türk'ün türk'e propagandasından ileri gitmiyor. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Abi diger konu cok uzamis gitmis diye yazmamistim ama sunu sormak istiyorum; Bu giden tiplere milyon kere denmedi mi yaklasmayin, ulke bizim ablukamiz altinda diye ? Yine ayni sekilde eger eslik etmemize izin verirseniz yardimi yerine farkli liman ustunden ulastiralim demedi mi Israil ? Hani abartisiz guc kullanildi tamam da goruntuleri izliyorum, asagi inen komandolar ates etmeden once gidenler o bilegim genisligindeki sozde cadir sopalariyla dalmislar komandolara. Gavura vurur gibi derler ya ? Gavur bulduk kosun misali dalmislar hem de. Hal boyle olunca cok garip karsilamiyorum ben sonucu. E hal boyleyken kime neyin tafrasini yapiyor Turkiye (AKP tayfasi desek daha mi dogru olurki ?) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 biraz norman finkelstein seyredin, o da has akp'li belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Valla baskasini bilmem ama Turkiye hukumetinin su anda yaptigi tek sey "musluman kardeslerimizi yalniz birakmayalim" muhabbeti. Insanlikla alakasi yok yani ne Mavi Marmara'nin ne diger yardimlarin. Din kardesi olmak ile alakasi var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ben şeyi anlamıyorum, insanlar uluslararası sularda saldırdı diyor da, gittigi yer belli degil mi sanki? resmen banka soyguncularını kasada degil de bankanın girişinde yakaladılar diye laf yapıyorlar. keşke daha fazlası ölseydi o köktencilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bide gemiyle kendi has adamlarını yollamadı bunlar ne olur ne olmaz başlarına bişi gelir diye baştan belliymiş buralara getirecekleri olayları tam çirkeflik bu utanıyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 6 eylülde hem de böyle bi mükemmel bir tarih kendi kendine seçilmiş olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 köktenci zionist forumuna mı girdim yanlışlıkla nedir heh. onların sakallısı bizim sakallımızdan iyi değil, biraz düşünün taşının dış görüntülere aldanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 herkes haddini bilecek İİİ İİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Sam said: köktenci zionist forumuna mı girdim yanlışlıkla nedir heh. onların sakallısı bizim sakallımızdan iyi değil, biraz düşünün taşının dış görüntülere aldanmadan. musevi sakalı çok süper falan mı yazılmış sam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ZzZ Netenyahu reis ZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 demian said: Sam said: köktenci zionist forumuna mı girdim yanlışlıkla nedir heh. onların sakallısı bizim sakallımızdan iyi değil, biraz düşünün taşının dış görüntülere aldanmadan. musevi sakalı çok süper falan mı yazılmış sam? Ben de anlamadim neyin kafasini yasamis Sam. Merak etmedim degil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yazılanlar oraya çıkıyor, "daha çok öldürselermiş" vs. "israil haklı" diyenler sadece: 1- israil devleti 2- zionist aşırıcılar 3- israil ile iyi ilişkiyi sürdürmek isteyen devletler 4- islamofobikler diğer bütün insanlar, hümanist organizasyonlar vs bizi haklı görüyor. amerikalı, avrupalı adam bize destek oluyor. biz kendi kendimizi yok akp kafası, yok sakallılarımızı daha çok kesselermiş diyoruz. şekilcilik üzerine kurulu post-modern anzavurluktan başka şey değil yapılan. çünkü arkasındaki motivasyon sadece "modern yaşam stilim bozulmasın" kaygısı. sanki israil haklı çıkarsa akp hükümeti darbe yiyecek ve burada devrilecek, kurtulmuş olacağız. led kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Sam ekrana yuzunu donup bi daha oku bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 no u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 anzavurluk derken sen ve senin gibileri kastediyorsun sanırım yoksa yazdıkların saçmasapan oluyor tümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Sam said: yazılanlar oraya çıkıyor, "daha çok öldürselermiş" vs. "israil haklı" diyenler sadece: 1- israil devleti 2- zionist aşırıcılar 3- israil ile iyi ilişkiyi sürdürmek isteyen devletler 4- islamofobikler diğer bütün insanlar, hümanist organizasyonlar vs bizi haklı görüyor. amerikalı, avrupalı adam bize destek oluyor. biz kendi kendimizi yok akp kafası, yok sakallılarımızı daha çok kesselermiş diyoruz. şekilcilik üzerine kurulu post-modern anzavurluktan başka şey değil yapılan. çünkü arkasındaki motivasyon sadece "modern yaşam stilim bozulmasın" kaygısı. sanki israil haklı çıkarsa akp hükümeti darbe yiyecek ve burada devrilecek, kurtulmuş olacağız. led kafası. 6 milyar insandan di ve beni çıkarınca herkes türkiye'yi haklı buluyor yani israil karasularına haydut gönderdigi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yok sizi kastettim. saçma gelmesi normaldir, sizin yazdıklarınız da bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ha sizin kurtuluş savaşınız israili alt etmek islamcısınız ya her ne koşulda olursa olsun haklı haksız yahudi hristiyan elden geçireceksiniz CCC büyük islam devleti CCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 demian said: 6 milyar insandan di ve beni çıkarınca herkes türkiye'yi haklı buluyor yani israil karasularına haydut gönderdigi için? alıntı yaptığın mesajda var zaten hangi gruba dahil olduğunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Fistan said: ha sizin kurtuluş savaşınız israili alt etmek islamcısınız ya her ne koşulda olursa olsun haklı haksız yahudi hristiyan elden geçireceksiniz CCC büyük islam devleti CCC haa.. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 beş para etmeyecek bile fikrin yok kendine bile faydan yoktur büyük ihtimalle ama yardakçılıktan geri de kalmıyorsun tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Fistan said: ha sizin kurtuluş savaşınız israili alt etmek islamcısınız ya her ne koşulda olursa olsun haklı haksız yahudi hristiyan elden geçireceksiniz CCC büyük islam devleti CCC halktan degil israil hükümetininde savunulacak bi tarafını göremiyorum 50 yıllık politikalarına bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 israil hükümetini kim savunuyor ki biz savunalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar