Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nuclear Dawn

Pijo

Öne çıkan mesajlar

vazgeçtim almaktan şimdilik, sniper tamamen invis oluyor geliyor base'in içinde çalışıyor, ateş ediyor anında invisliyor gene filan. burnunun dibinde invisliyor backstab atıyor, o invis de gerçek görünmezlik öyle predator gibi falan değil. tf2'deki gerzekliğin daha abartısını buraya taşımışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi dün ben şans eseri baya takim oyununun olduğu bir servera düştüm ve direk aldım. invis olan kitleyi assaultların harcaması lazım.

yani olay takim oyunu olunca şans olayı var işte ben iyi servera denk geldim baya mücadele falan oldu çat diye aldım.

rts ve fps yönleri yeterli yetersiz ne bilim.rts olayı yalan zaten fps olarak da abi zaten o kadar devrimlik bir durum yok işte. silahlar belli abilityler belli.ateş et öldür.müthiş fpsler dediğimiz oyunlarda da durum bu.hatta piyade odaklı olması güzel bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

valla takım oyunu için belki şu bedava fırtınası geçtikten sonra bakmak lazım, daha medic bir tane filan gördüm 5 saatte. supply depot hakgetire. hp'nin fazlalığının anlamı kalmıyor exo'yla combata başlayana kadar sağdan soldan dmg yağıyorken yok commander ability yok bilmemne.
knoxville said:

tf2deki gerzeklik? valla bravo

evet spy bayağı bildiğin gerzeklik tf2'de, özellikle saçmasapan doppelganger bıçağı koyduktan sonra oyuna. her bölümde söylerim np.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...