Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 oynadım 2-3 saat, fena değil gibi. 10$ verilebilir natural selection tarzı bir oyun isteyen için. ya da yılbaşı indirimini bekleyeceğim, bakalım. biraz daha oynayıp karar veririm herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Koca bir meh. Fps kısmı gayet vasat. Rts kısmını da fazla oynamadım ama o da kalburüstü duruyor. 12 dolar hayatta verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 vazgeçtim almaktan şimdilik, sniper tamamen invis oluyor geliyor base'in içinde çalışıyor, ateş ediyor anında invisliyor gene filan. burnunun dibinde invisliyor backstab atıyor, o invis de gerçek görünmezlik öyle predator gibi falan değil. tf2'deki gerzekliğin daha abartısını buraya taşımışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 tf2deki gerzeklik? valla bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 neyse ki fps ile bilgisayar oyunları bölümleri ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 abi dün ben şans eseri baya takim oyununun olduğu bir servera düştüm ve direk aldım. invis olan kitleyi assaultların harcaması lazım. yani olay takim oyunu olunca şans olayı var işte ben iyi servera denk geldim baya mücadele falan oldu çat diye aldım. rts ve fps yönleri yeterli yetersiz ne bilim.rts olayı yalan zaten fps olarak da abi zaten o kadar devrimlik bir durum yok işte. silahlar belli abilityler belli.ateş et öldür.müthiş fpsler dediğimiz oyunlarda da durum bu.hatta piyade odaklı olması güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 güzel gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 valla takım oyunu için belki şu bedava fırtınası geçtikten sonra bakmak lazım, daha medic bir tane filan gördüm 5 saatte. supply depot hakgetire. hp'nin fazlalığının anlamı kalmıyor exo'yla combata başlayana kadar sağdan soldan dmg yağıyorken yok commander ability yok bilmemne. knoxville said: tf2deki gerzeklik? valla bravo evet spy bayağı bildiğin gerzeklik tf2'de, özellikle saçmasapan doppelganger bıçağı koyduktan sonra oyuna. her bölümde söylerim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 her bölümde söyle neyse ki buranın yetkilisi değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 aslina bakarsanız free weekend geçtikten sonra daha düzgün takımlar kurulması olası spylar kek.ama işte normal fps yerine göreve uygun hareket edenler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Bu bölüm emin ellerde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 tf2 de spy oynamayı bilen adam takımı alır, spy öldürmeyi bilen adam da (özellikle pyro) spy i krize sokar. ikisini de yapmayan adamda forumlara yazar sorry sam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 gayet güzel öldürüyorum spy da, takımdaki herkesin gözünün önünde ölen adamın kılığıyla koşarak uzaklaşan tipe ateş edecek kadar sağduyu sahibi olduğunu varsayman insanlığa benden fazla itimadın olduğunu anlatıyor sevgili loxias. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 takım yetersiz diye spy saçma bi class yani hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 limitasyonları dengeliyordu, saçmasapan item gelince o denge bozuldu. nuclear dawn'da o limitasyon da yok, invis ol, saydır, invis ol, saydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 zaten çoğu competetive oyunda yasak olan item eternal reward publicte oyuncuların yetersizliği yüzünden ölmeleri sebebiyle de spy saçma class hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar