Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da A Rh - Kan Grubu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar, İki ünite A Rh - taze kan lazım. Ankara'da olup, kan verebilecek arkadaşlar acaba öm ile ulaşabilirler mi bana? Her türlü ulaşım sağlarım.(evden al, eve geri götür şeklinde) Şimdiden Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Normalde sen gidip kan bankasına kendi kan grubundan veriyorsun onlarda sana ellerinde hazır olan kandan veriyorlar(değiş tokuş hesabı) bizim durumda hem ellerinde yok sanırım, hem de birinden yeni alınmış olması lazımmış.
Mesaj tarihi:
benimki arh- gerçi ama ankarada değildim. çok kısa sürede buldun o da iyi.
aslında forumda nickimizin altında yaşadığımız şehir ve kan grubu olsa, forum aramada kan ve şehir arama yapabilsek şahane olurdu.
Mesaj tarihi:
Şimdi tekrardan telefon geldi arkadaşlar 1 ünite daha kana ihtiyaç var. Daha önce dediğim gibi evinden alıp evine bırakırım. Tatlı neyim de ısmarlarım tükkandan. Up
Mesaj tarihi:
Valla A rh - değilim ancak olurda 0 rh - arayan olursa Ankara çekinmeden arayabilirler bu konuda oldukça hassasım okul bitti artık ankaradayım olabildiğince bu konulara yardımcı olmaya çalışırım.

ulaşmak isteyen olursa özel mesaj atarsa daha iyi. telefon numarasını sildim /dasaaa
Mesaj tarihi:
Sabahtan isimsiz biri gelip kan vermiş bizim için. Üst katlardaymış abim kanı verirken o arkadaş. Allah razı olsun, çok çok teşekkür ederim hepinize =)
  • Yeni Oluştur...