nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 evet izleniyormus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 haha kızdılar komple kıstılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kendimi bildim bileli bu seste sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Yine çok kötü başladık hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ntvspor'da basket maci falan var sanirim bizim mac Ntv'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 adamları resmen kendi ceza sahamızda karşılıorz. topalla selcuğu biraz ileri çıkması lazım sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 cok kasıyor yav ızleyemiyorum netten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 fizik kurallarına ters ordan gol olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kamera bi garip mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 amaç gol atmak değil kalecinin kontrol edemeyecğei şekilde abanmaktı dönen topa karambolde biri dokunur belki diye. ayrıca futbol da fizik kurallarına aykırı oyun zaten http://www.youtube.com/watch?v=ZnXA0PoEE6Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Arda o pozisyonda saçmaladı resmen hiç tartışmayalım. Onun haricinde kalemizi evliyalar koruyo resmen, adamlar çok güzel oynuyolar. Ceza sahamız önünde 10 tane pas yapıyolar kaptırınca çok iyi pres yapıp biz ortasahyı geçmeden hemen kazanıyolar. Yapılacak herşeyi yapıyolar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 MASADAKİ ENERJİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 arda saçmalamadı, içeride 10 defans vardı pas verecek kimse yoktu, ilerlese kaptıracaktı, yapabileceği hiçbişey yoktu, kaleciye abandı tutamasın sektirsin sonra bişi olur belki diye. ama bizim şirketteki bölümler arası turnuvaya katılan bölüm takımı daha iyi defans yapıyo milli takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bi enerji var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 emrenin yokluğu çok hissedilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 "SABRİNİN ÖNÜNDE VEYA İÇİNDE HİÇKİMSE OLMADIĞI İÇİN TEHLİKELİ OLUYOLAR" Rıdvan lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Rewendor said: arda saçmalamadı, içeride 10 defans vardı pas verecek kimse yoktu, ilerlese kaptıracaktı, yapabileceği hiçbişey yoktu, kaleciye abandı tutamasın sektirsin sonra bişi olur belki diye. ama bizim şirketteki bölümler arası turnuvaya katılan bölüm takımı daha iyi defans yapıyo milli takımdan Umut'a verebilirdi ama Arda her top aldığında 10dk etrafa baktığı için adamlar kapadı tabi. Hızlı olsa adam vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 basketboldaki başarımız neden futbolda yok onu çok merak ediyorum, 75m nüfusu olan bir ülkede sabri gibi bir futbolcu mili takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ahaha sabriye bak lan harika kullandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Umutla arasında stoper vardı hep ben de baktım versin diye de... o değil de serbest vuruşlarımızı sabr kullanıyosa işimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Sabri'nin iyi kullanmasına ben de şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ohahahahah sabriye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 adamlar çatır çatır oynuyo ya yektada çöpmüş hakkaten yanındakı adama pas atamıyor daha.top kontrol 0 selcuk şahin ztn bişi demiyorum burak yılmaz ise türk futbolnunu ayıbı.cenk tosun gibi adamı banko koyarım ben burak yılmaz anca önüne top düşcekte vurcak.başka bir katkısı yok oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 sabri 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 vay anasını sabrinin ortaya bak serbest vuruş 1 bu 2 daş yağacak başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar