coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 malzemelerimiz 1 demlik çay 1/2 su bardağı şeker şurubu 1.5 su bardağı limonata bolca buz hacım alıyorsunuz bir demlik sıcak çayı içi buz dolu shakera doldurup şokluyorsunuz bir güzel buzlar eriyinceye kadar. eğer shakerınız yoksa ısı değişiminden dolayı çatlamayacak herhangi birşey de olabilir. sonra yarım su bardaği şeker şurubu ekliyorsunuz o da bire bir oranda sıcak su ve şeker karışımıdır. daha sonra bir su bardağından biraz daha fazla evde yapılmış limonatayı ekleyip bir güzel çalkalayıp atıyorsunuz dolaba afiyet bal şeker olsun :D
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 abi sen harikasın ya.dün çikolatayı yaptım süper oldu.bugün de bunu yapıcam hadi bakalım.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 emine bedel paticik şubesi hasdas
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Zaybird said: abi sen harikasın ya.dün çikolatayı yaptım süper oldu.bugün de bunu yapıcam hadi bakalım. afiyet olsun abi beğenmene sevindim (:D
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 sokakta görürsem kaçırıp mutfağa kapatıcam abi. hangi ildeydiniz?
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 şeker şurubu yerine şeker koysak olmamı
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 dasaaa said: sokakta görürsem kaçırıp mutfağa kapatıcam abi. hangi ildeydiniz? ankaradayım abi ama eylulde eskısehıre tasınacam
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Seperate said: şeker şurubu yerine şeker koysak olmamı şekeri direk koyarsanız çöküntü yapar kaynar suyla karıştırınca şerbet olduğundan çöküntüyü engelliyor böylece her içimden önce çalkalama derdi ortadan kalkıyor
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 çalkalarız yaw nolcak şeker şurubunu nerden bulalım şimdi aa
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 şeker şurubu dediği zaten suda çözünmüş şeker sanırım :)
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Holy said: şeker şurubu dediği zaten suda çözünmüş şeker sanırım :) evet aynen öyle yarım su bardağı şekere bi o kadar kaynar su koyup karıştırıyorsunuz bu kadar :D
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 eğer mango isterim şeftali isterim derseniz bir buçuk litre suyun içine aroması iyi olan siyah çay poşetlerini daya doğadanınkini tavsiye ederim tamamen rengini vermeli beş dakika kadar bekletin sonra içine 2 su bardağı mango nektarı koyun bir avuç dolusu taze nane yaprağını üzerine bir iki kere vurduktan sonra koyun şekerini ekleyip karıştırın bir güzel atın buz dolabına mangolu ice teaniz olsun şeftali içinde şoklanan çayın içine yarım şeker şurubu bir buçuk su bardağı şeftali şurubu katıyorsunuz ama bu sefer çay daha fazla koymalısınız limonata girmeyeceği için içine çok yoğun şurup tadı gelir yoksa afiyet olsun
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Bu arada ben evde yapılmış limonata değil de hazır limon suyu kullanıyorum. yarım ile 1 çay bardağı arası tat yoğunluğunu ayarlayacağınız şekilde koyabilirsiniz. herkesin damak tadı farklı bu limon yoğunluğu konusunda.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 şu varken suburban gibi ev yapımı ice tea nedir allasen
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 insan kendi yapınca daha bi hoş oluyo ama.bunu da beğendim ben.devamını bekliyoruz :)
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Zaybird said: insan kendi yapınca daha bi hoş oluyo ama.bunu da beğendim ben.devamını bekliyoruz :) afiyet olsun efenim :D merak etmeyin geliyor devamı sırada nutella totosu var öncesinde bişey yapmassam eğer
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 coamenel said: Zaybird said: insan kendi yapınca daha bi hoş oluyo ama.bunu da beğendim ben.devamını bekliyoruz :) afiyet olsun efenim :D merak etmeyin geliyor devamı sırada nutella totosu var öncesinde bişey yapmassam eğer tamamdır hacıt.
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 böyle abur cubur değil de yemek tarifi versene açım aç
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 baharatlı patates kızartması tarifi isteriz
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 patatesi kes, sonra kızmış yağda kızart. üstüne baharat dök.
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 patatesi kesmeden önce soymayı unutma. yanında kola falan içersen güzel olur.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 şu topicleri bookmarklayayım eve çıkınca lazım olucak kjf
Öne çıkan mesajlar