Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

torrent sorunu


barbu

Öne çıkan mesajlar

garip bir sorunum var. daha bir ay önce filan hiç sorun yoktu. utorrent kullanıyorum program olarak. son güncel versiyonunu da indirdim.

çok düşük hızlarda çekiyor torrentleri. farklı farklı şeylerde denedim ama hep aynı. 0.6kb, 5kb gibi hızlarda. işin ilginç yanı utorrent açıkken o düşük hızlarda bile. hatta hiç bişi indirmese bile normal internetimi de bozuyor. çabuk açılan siteleri bile açamıyor. programı kapatınca tamamen bir süre sonra düzeliyor.

neden olabilir bu? 1 ay önce problem yoktu. hiç bişi deiştirmedim şimdi bırakın hızlı download yapmayı, siteleri bile açamıyorum program açıkken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

durup dururken çıkmaz ki port sorunu. sorunun garipliği ise utorrent açıkken, bişi indirmese bile nette surf dahi yapılmıyor. açmıyor sayfaları. kapatınca programı düzeliyor. veya normal download yaparsam gayet hızlı.

yok mu hiç böyle bir sorunla karşılaşan. utorrent ayarlarını da silerek yeni versiyon yükledim. gene de işe yaramadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bütün ayarları yaptım utorrent forumlarında yazan. max connection, upload zımbırtıları..herşey.

biraz düzeldi gibi ama hala tam iyi değil. düzeldi dediğim 1-2 farklı torrent iniyor iyi şekilde. ama hala daha istediğim bir kaç tanesi 1-2kb ile iniyor. seed olmaması da değil olay yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...