barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 garip bir sorunum var. daha bir ay önce filan hiç sorun yoktu. utorrent kullanıyorum program olarak. son güncel versiyonunu da indirdim. çok düşük hızlarda çekiyor torrentleri. farklı farklı şeylerde denedim ama hep aynı. 0.6kb, 5kb gibi hızlarda. işin ilginç yanı utorrent açıkken o düşük hızlarda bile. hatta hiç bişi indirmese bile normal internetimi de bozuyor. çabuk açılan siteleri bile açamıyor. programı kapatınca tamamen bir süre sonra düzeliyor. neden olabilir bu? 1 ay önce problem yoktu. hiç bişi deiştirmedim şimdi bırakın hızlı download yapmayı, siteleri bile açamıyorum program açıkken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 format at sakasi yapmiyoruz artik, o yuzden ben susuyorum, yoksa admin amcalar bana ceza vereceklermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 modemden portlara bak bende bir kere port sorunu cıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 durup dururken çıkmaz ki port sorunu. sorunun garipliği ise utorrent açıkken, bişi indirmese bile nette surf dahi yapılmıyor. açmıyor sayfaları. kapatınca programı düzeliyor. veya normal download yaparsam gayet hızlı. yok mu hiç böyle bir sorunla karşılaşan. utorrent ayarlarını da silerek yeni versiyon yükledim. gene de işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ya yok mu hiç böyle bir sorunla karşılaşan. sinir etti. hiç bişi indirmezken, sadece utorrent açıkken bile gidiyor net. eski ayarlarımdan hiç biri değişmedi. kendiliğindne oldu böyle. hadi biri çıksnı bilen plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 başka bi tracker dene onun harici bağlantı problemin var mı ? speed testlerde dengesizlik var mı misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 başka tracker denedim. olay indirirken değil zaten. hiç bişi indirmezken sadece programı açtığımda dahi interneti silkiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Söylenmiş asdafds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Upload'u ya da max.connections'ı sınırlamayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ayarları tekrar kontrol ettin mi? aynı anda çok fazla bağlantı kurmaya çalışıp modemi zorluyor olabilir. UPnP aktif mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bütün ayarları yaptım utorrent forumlarında yazan. max connection, upload zımbırtıları..herşey. biraz düzeldi gibi ama hala tam iyi değil. düzeldi dediğim 1-2 farklı torrent iniyor iyi şekilde. ama hala daha istediğim bir kaç tanesi 1-2kb ile iniyor. seed olmaması da değil olay yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 tt adil kullanım şeyi olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yok ttnet değil internetim. adil kullanım şeyi de yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar