DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 evet çünkü sırf provokasyon yapmak için, halkı gaza getirip kendi çapında trolleme amacıyla baştan beri planlanan bi olay değildi. gemiye takılan sanskritya flaması aslında gemidekiler türk değil sanskrit olduğu için vardı orada. neticede israil ile tüm ilişkilerimizi dondurup ticareti keserek içi boş bir atar olmadığını göstermiş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 /summon Bar Refaeli Bebişim özel dosyayı al, odama gel, barış şartlarını görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 o atari gecen sene yapicakti, yuzune gozuen bulastirdi dunyada kimsenin salladigi yok rapor acik acik israili hakli goruyor, gereksiz siddet olmus iste diyor, tazminat odesin tatliya baglansin diyor bumu atar? bumu basari? israil bedel oder deyip durdular, adamlarin umrunda degil az bucuk diplomasiden anliyan adam kiciyla guler, bilmeyen cok HARDCORE said: 1- Türk-İsrail diplomatik ilişkileri ikinci katip düzeyine indirilecektir. İkinci katip düzeyinin üzerindeki tüm görevler, başta büyükelçi olmak üzere en geç çarşamba günü ülkelerine dönecektir. gecen sene zaten elci cekildiki? sorna geri gitti dondu arap sacina donsutu is, ilk defa alcak koltuga oturttuklarinda cekiceklerdi elciyi samimilerse, captain obviosluk olmus su said: 2- Tüm askeri anlaşmalar askıya alınmıştır. gecen sene heronlar vs haric zaten alindi, yeni bi cacik yok bunda gene, bozuk heronlari kakaladilar zaten israrla gidip alim yapmaya devam etti milli savunma bakanligi, bunun yaninda zaten tadbikatlardan attik adamlari gene yeni bisi yok said: 3- Doğu Akdeniz'de en uzun kıyısı olan sahildar devlet olarak Türkiye Doğu Akdeniz'de seyrüsefer serbestisi için gerekli gördüğü her türlü önlemi alacaktır. marmara denizine en uzun kiyisi olan ulkede biziz !111111, diplomatik olarak hicbirsey ifade etmiyor bu madde cunki zaten her devletin seyrusefer serbestisini koruma adina uluslararasi sularda tedbir alma hakki var, sivil geminin yanina takarsin savas gemisini olur biter, somalide kac senedir yapilan is bu said: 4- Türkiye Gazze'ye İsrail tarafından uygulanan ablukayı tanımamaktadır. Türkiye İsrail'in 31 Mayıs 2010 tarihi itibariyle Gazze'ye uyguladığı ablukanın Uluslararası Adalet Divanı'nda incelenmesini sağlayacaktır. BM Genel Kurulu'nu harekete geçirmek için gerekli girişimlere başlıyoruz. İsrail ablukayı kaldırmalıdır. Bu noktayı da uluslararası hukuki platformlara taşımaya kararlıyız." rapor aciklandi, BM ablukayi hakli buluyor lolololol, daha ust mercilere basvursun eminim yahudi lobisi tarafindan beslenen kanguru mahkemeleri bu insanlik ayibina en sert sekilde karsilik verir ve ambargoyu kaldirir!!! yarinda dunya barisini saglarlar said: 5- İsrail saldırısının Türk ve yabancı tüm mağdurlarının mahkemelerde hak arama mücadalesine Türkiye olarak gereken destek verilecektir." lol? vatandasinin can kaybi oldu, baska bi ulke geldi senin vatandasini oldurdu ve 1 sene boyunca bunlarin hak aramisina destek olmadinmi? ne kafasi yahu bu? hangi insan sunu koymaya utanir yetersizlik abidesi olan disislerini altin oscar olarak sunuyorlar, hapir kupur yiyorsunuz kimsenin olayi salladigi yok, 1 sene resmen bos gecti, simdi tamamen icerdeki vatandasa gostermelik olarak bole islere giriyorlar, ticari boykottan, casus belli koymaktan veya baska ulkelerle ortak ambargo isletmekten bahsetseydi cidden "hardcore" kelimesi kullanilabilirdi, su maddeleri captain obvious bile yemez lan ama haber servisleirne inanin siz, chp de "Asiri yetersiz ve kucuk dusurucu" demis, hemen "CHP den israile yaptirima itiraz" diye baslik atmislar, altima ediyordum altindaki "iste israile sahip cikan cehapeliler" yorumlarini okuyunca, herifler haberi okumamis direk basliga yorum yapmis bu yazdigimida kimse okumiycak, ozet gecilen maddeler, anlam butunlugu dikkate alinmadan cimbizla cekilmis cumleler, manipule edilmis kelimeler konusunda beyni uyusmus yetersiz cogunlugun zaafiyeti var cunki, baskalarinin kendi yerine dusunup, karar verip neye sevinip neye sinirlenecegini belirlemesine alismis kafalar, aradan catlak ses cikinca hemen rerororo geliyor. butun dunya turk disislerinin beceriksizligi ile testis gecerken biz adami kahraman ilan ediyoruz iste asdf, arap baharinin gelecegini ucundan bile tahmin edemeyip kaddafiyi yaglayan ortadogu vizyoneri buyuk hocamiz ahmed davutoglu hatasiz bir bilimadami cunki! ha bide tabi genelkurmayin gitmeyin, israil buyuk ihtimal mudehale edicek demesine ragmen israrla giden IHH genelkurmay aciklamasindan sonra aniden fikri degsitirip gitmeyen piril piril vekillerimiz gemiyi saldiri oncesi apar topar turk bandirasindan cikarip komoros bandirasina alan IHH yetkilileri (gemi istanbuldan kalktiginda turk bayragi cekili degildi lol, eger turk bayragi cekili olsaydi yapilan saldiri turk topragina yapilmis olucakti, komoros bayragi cekili oldugu icin komorosun ustune kaldi, bu komedi degilde nedir? omurgawsizlik degilde nedir?) israil geri donun diye uyari yaptigi halde, olucaklar bariz oldugu halde israrla isrial karasualrina girmeye calisan IHH tayfasi gemiye haksiz bi sekilde olsada ayak basmis "silahli" komandolara saldiran fikih kafasi mavi marmaraya silahli mudehale olucagini sagir sultan bile biliyordu, birileri israrla israili tahrik edip bu olayi cikartmaya calisti, sonra sakiz gibi malzeme olarak kullanildi bunu oysa basairli bri disislerini ngorevi bu gibi olaylar uzerinden diplomasiyi yonetmek degil, bu gibi olayalrin yasanmamasini saglamaktir turk vatandaslari hukumetlerine ideolojik malzeme temin etmek icin pisi pisine hayatini kaybetti orda, bile bile bu tahrigi yapan IHH ya neden dava acilmadi? neden murettabatin ve yolcualrin canguvenligi kendilerine emanetken futursuzca davranip can kaybida sebep vermelerinden dolayi kimse gik cikarmadi? basinin size servis ettigi ultra milliyetci zirvalari yemeye devam edin, haritalarda suni sinirlar cizip milliyetci ruh masturbasyonun deirnliklerine ulasin 90 sam 91 kudus yuru be, asrin vizyoneri ahmet davutoglu, bu kadar bos insan meydandayken kim tutar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 şu yazdıklarına verecek bi tane bile cevapları yok şakirtçiklerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 didnt read lol diye geçerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Viktor said: gemiyi saldiri oncesi apar topar turk bandirasindan cikarip komoros bandirasina alan IHH yetkilileri (gemi istanbuldan kalktiginda turk bayragi cekili degildi lol, eger turk bayragi cekili olsaydi yapilan saldiri turk topragina yapilmis olucakti, komoros bayragi cekili oldugu icin komorosun ustune kaldi, bu komedi degilde nedir? omurgawsizlik degilde nedir? Oha bu ne lan? İlk defa duyuyorum hatta komorosu bile ilk defa duyuyorum wikiden bakmam gerekti. Kim niye böyle bişey yapar anlamadım ama. Hani madem amaç tahrik, neden türk bayrağı kalmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Karı - koca arasında olur öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 hacı tam zamanı bak söyliyim şöle iranla birleşip israile dalıp yokettiğimiz bi fiction roman yazarsanız 100 baskı yapar kitabınız minimum. üstüne bide arapcayada çevrilirse ohooo malı götürürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Norak said: hacı tam zamanı bak söyliyim şöle iranla birleşip israile dalıp yokettiğimiz bi fiction roman yazarsanız 100 baskı yapar kitabınız minimum. üstüne bide arapcayada çevrilirse ohooo malı götürürsünüz. mmm evet şey olsun ismi Çılgın Müslümanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Viktor said: rapor acik acik israili hakli goruyor, gereksiz siddet olmus iste diyor, tazminat odesin tatliya baglansin diyor bumu atar? bumu basari? israil bedel oder deyip durdular, ahah gerçekten ölen kızı için kan parası isteyen baba modeli direk. "kan parası ver anlaşalım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 İsrail lobilerinden beslenen kanguru mahkemeleri sdfghj iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 beyler benim annem israilli, dikkatli konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 axedice said: Viktor said: gemiyi saldiri oncesi apar topar turk bandirasindan cikarip komoros bandirasina alan IHH yetkilileri (gemi istanbuldan kalktiginda turk bayragi cekili degildi lol, eger turk bayragi cekili olsaydi yapilan saldiri turk topragina yapilmis olucakti, komoros bayragi cekili oldugu icin komorosun ustune kaldi, bu komedi degilde nedir? omurgawsizlik degilde nedir? Oha bu ne lan? İlk defa duyuyorum hatta komorosu bile ilk defa duyuyorum wikiden bakmam gerekti. Kim niye böyle bişey yapar anlamadım ama. Hani madem amaç tahrik, neden türk bayrağı kalmadı? Yusuf yusuf Mavi marmara olayının tek amacı trollemekti, İsrail in engelleyeceği de barizdi. Türk bandıralı gemiyle giderlerse olay çok daha ciddiye binerdi öyle kürsüde zırlayıp kesip atılacak boyutu bayağı aşardı yani. Ona da cesaret edemediler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 annen kangru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 alın bu arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ShadowFury said: axedice said: Viktor said: gemiyi saldiri oncesi apar topar turk bandirasindan cikarip komoros bandirasina alan IHH yetkilileri (gemi istanbuldan kalktiginda turk bayragi cekili degildi lol, eger turk bayragi cekili olsaydi yapilan saldiri turk topragina yapilmis olucakti, komoros bayragi cekili oldugu icin komorosun ustune kaldi, bu komedi degilde nedir? omurgawsizlik degilde nedir? Oha bu ne lan? İlk defa duyuyorum hatta komorosu bile ilk defa duyuyorum wikiden bakmam gerekti. Kim niye böyle bişey yapar anlamadım ama. Hani madem amaç tahrik, neden türk bayrağı kalmadı? Yusuf yusuf Mavi marmara olayının tek amacı trollemekti, İsrail in engelleyeceği de barizdi. Türk bandıralı gemiyle giderlerse olay çok daha ciddiye binerdi öyle kürsüde zırlayıp kesip atılacak boyutu bayağı aşardı yani. Ona da cesaret edemediler işte. Ohahahah çok iyi ya ben de bunu hiç duymamıştım medyada yer aldı mı bu? Almadıysa daha da iyi, baya eğlenceli bir hal almış Türkiye. Biraz araştırdım ama sefere bu bayrakla çıkmış gibi duruyor, gemitrafik.com'da şöyle yazıyor bunla ilgili olarak said: Bu arada yeni gelen bir habere göre Mavi Marmara'nın Comoros bayrağı ile sefere çıkmasındaki asıl sebep geminin hali hazırdaki donanım ve sertifikalarının SOLAS (Safety of Life at Sea - Denizde Can Güvenliği) standartlarına uymadığı, dolayısı ile geminin bu hali ile uluslarası sularda sefere çıkamayacağı, bunu kolaylaştırmak için (uygun donanımı olmadığı halde izni alabilmek için) Türk bayrağından çıktığı yönünde Yani sebebi bahane olabilir o çok önemli değil de sanırım sefer çıktığı sırada zaten bu bayrak varmış. Şurda da bu olayla ilgili haber var, pek bahaneye de benzemiyor http://www.internethaber.com/mavi-marmaranin-comoros-sirri--263460h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Haberi çıktı mı hatırlamıyorum da Yılmaz Özdil yazmıştı. Gerçi o bandıra gemi hareket ettikten sonra değişti diye yazmış, doğru mu bilmiyorum(tarihlere bakmadım) ama bandıra değişme olayını ordan duymuştum sanırım. http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=14920208&p=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bu haberlerde yazdığına göre limandan kalkabilmek için komoros bayrağında olması gerekiyormuş. tabi kalktıktan sonra Türk bayrağına geçip sonra tekrar komoros bayrağına geçtiyseler bilemem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ya o teori çürük bir teori. yılda 10 kere yunan sahil kuvvetleri türk bandıralı kaçtane balıkçı şeysine ateş açıyor el koyuyor falan.öyle olsa senede 3 kere yunanistanla savaşmamız gerek.hikaye o yok türk bandıralı olsa savaş çıkardı falan yamulmuyorsam direk t.c hükümeti ile resmi bağ kurulamasın diye değiştirilmiş gibi bişi okudumdu.milletvekili bile o yüzden götürülmemiş.hükümet organize etti gibi bişi olmasn diye.ne kadar doğru bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 demian said: oha, elinde MG42 var lan? MG3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 TD)Pentagram said: ya o teori çürük bir teori. yılda 10 kere yunan sahil kuvvetleri türk bandıralı kaçtane balıkçı şeysine ateş açıyor el koyuyor falan.öyle olsa senede 3 kere yunanistanla savaşmamız gerek.hikaye o yok türk bandıralı olsa savaş çıkardı falan yamulmuyorsam direk t.c hükümeti ile resmi bağ kurulamasın diye değiştirilmiş gibi bişi okudumdu.milletvekili bile o yüzden götürülmemiş.hükümet organize etti gibi bişi olmasn diye.ne kadar doğru bilmiyorum. yunan sahil kuvveti uluslar arası suda yada senin karasularında ateş açamaz, el koyamaz balıkçılara. o dediklerin izinsiz yunanistan karasularına girerlerse olabilecek işler anca. desteksiz sallamayalım. ikinci paragrafta yazdığın doğru ama. diplomatik kriz çıkmasın diye değişti o bayrak. sebebi de izinsiz israil sınırlarına girecek geminin türk bayrağı taşıyor olmasının getireceği sıkıntılardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 hacı mavi marmara israil sularındamıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 hayır değildi. öyle olsa batırma hakları da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 e ozaman viktorun uzun wootu baştan çürüyor.kendi sularında olmayan birşeye saldırma hakkı kimin var abi.niyet okumaktan önce israilin suları dışında saldırması barbarlık değil mi. düşünsene devlet ait sokağın bir bölümünde arka sokaktaki komşu gelip,burdan geçenin ağzını kırarım diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 kıyasladığın şeye bak. mantıklı örnek ver biraz. viktorun yazdıklarını okumadığın, okuduysan bile anlamak istemediğini düşünüyorum. orda ölen, yaralanan türk vatandaşları resmen bok yoluna gitti. belliydi bunun olacağı gemi daha gitmeden de, ilk uyarı geldiğinde de. onların sırtından da ucuz milliyetçilik yapıyor işte rte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar