RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 "Send Beta Key" butonu var oyunda, kaç tane hakkımız var bilmiyorum fakat dünden beri 5 tane key yollamışımdır. Bana ö.m atın mailinizi, yollayayım size keyinizi. Ayrıca kullanıcı adı: Drachenstein Oha "Al eline kuponu ara nalkaponu" olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 3 key var isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 EU serveri yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CalisanAgustosBocegi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 patch i indiremeyenler sağ üstteki çark yani optionstan trobleshooting mi neyse işte o butona tıklasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Ulti atınca oyundan atıyo neden olabilir çözemedim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 saçma bi hataymış o da. mesaj at hi-rez'e. betanın amacı bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Key pls panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 key plx aha mail [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Key atabilirseniz sevinirim Mail [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 videolarnı faln izledimde moba türünü bu şekilde oynamak farklı bir zevk olsa gerek şimdi de bi beta key buldum, gelince hediye keyler buradan verebilirim denemek isteyenlere :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 key pls? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 TheRiverBelow said: key pls? :( ÖM olarak yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 çok teşekkürler. müthiş oldu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 şimdi bişey sorucam, ben betaya başvurmuştum fakat mail gelmeden önce key ile girdim betaya. şimdi mail geldi betaya kabul edildiniz diye ve içinde bi kod var. ben bu kodu biriyle paylaşabilir miyim yoksa benim hesabıma özel bi kod falan mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ver bana kontrol edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Bump Benim bir arkadas zamaninda bir tane ayirmisti bana, bugun oynayasim geldi ama ulasamiyorum kendisine, var mi extra kodu olan? Bildigim kadariyla her hesaba sinirsiz kod geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 fazla keyi olan varsa yollayabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 mail verin yollayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodfortune Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Biz 3-4 arkadaş oynuyoruz ilgilenen varsa 5v5 maçlara girebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yokmu key verebilecek yardım sever bir pati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodfortune Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Chastor said: yokmu key verebilecek yardım sever bir pati? Gönderdim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 key'i olan varsa ben de denemek istiyorum arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodfortune Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Mail verirseniz gönderirim...bu arada yeni map ve yeni god geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 facebook tan "like" yaparsan key otomatik veriyorlar.Zevkli olabilir ben download bitince deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar