HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 arkadaşımın kedisi yavrulamıs bende dururmuyum cektim fotolarını cok sirinsey birisini almayı düşünüyorum.inşallah alırım :)[signature][hline]By Majesty.icq: 113784403Arqasın Fahri Destekcisi...AntalyaSpor...[Bu mesaj HocaEfendi tarafından 13 Eylül 2004 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Lam hoca bu ibonun kedi değilmi cafede ben yaşar muhaha selam sole iboya...[signature][hline]www.tr-scripting.com TR-Scripting Admin www.roxside.net RoxSide Scripter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ışık kötü ayarlanmış, kedinin gözü parlıyor, öndeki yavru da yanarlı dönerli olmuş, dikkat edersen o bile flaştan rahatsız olmuş gözünü kırpmış. ha bi de kıbrıstaki amcama, antepteki kuzenime ve antalyadaki sevgilime selam göndermek istiyorum. sıradaki parçayı onlara armağan etmek istiyorum. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Eylül 2004 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 çok şekeler.. tam yemelik :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ayy feci tatlı[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Kediler çok tatlı tatlı olmasınada büyük kedinin gözünden yeşil lazer x ışınları çıkıo :)[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 çok tatlılar ya =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 son iki resimde çok tatlı çıkmıslar valla kedi alasım geldi.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ehe evet alttan ikinci resimde süper çıkmış kedi hafif yana yatmış gözleri kısmış hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Benim Valide kediden tırsmasa birde kedi alacam ama Çakır (1 yaşındaki Husky'im )Abimiz Ne der bu duruma bir de onun fikrini sormak lazım[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Sonuncu resımde mukkemmel cıkmı$ :D[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: HocaEfendi, 13 Eylül 2004 12:34 tarihinde demiş ki: arkadaşımın kedisi yavrulamıs bende dururmuyum cektim fotolarını cok sirinsey birisini almayı düşünüyorum.inşallah alırım :) o son iki resimde pizza kulesi gibi duran kediyi al bence biraz mayışık gibi ama çok tatlı hehe meraklı olur kesin o[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Falla ole..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ben çoğu kediyi sevmem iki köpekten sonra bana o köpekte ki sevgiyi vermiyo nankörler bide fazla sevdirmeyi sevmiyolar böle istediğim kedi sevdircek mıncıklıcam falan :D :-)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 walla son iki resimdeki kediyi alıyorum tam bana benziyo avare, gaalesiz :) annasırız iki ortak. erkekmiş o kedi. adınıda sımdıden buldum RIFKI olucak.rıfkı gel oğlum :)[signature][hline]By Majesty. icq: 113784403 Arqasın Fahri Destekcisi... AntalyaSpor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 1. resimde kedinin gözlerinden ışık hüzmesi çıkıyor. Filmsi gibi :) Öndeki yavru çok tatlı ya :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 kör edecen lan fılaşla[signature][hline]yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: redge, 14 Eylül 2004 10:55 tarihinde demiş ki: Ben çoğu kediyi sevmem iki köpekten sonra bana o köpekte ki sevgiyi vermiyo nankörler bide fazla sevdirmeyi sevmiyolar böle istediğim kedi sevdircek mıncıklıcam falan :D :-) E kişilikli hayvanlar tabi...[signature][hline]www.overtuned.com Overtuned Modification Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bende yazlıktaki kedi ile kavga bilem ediyorduk sürekli boğuşuyorduk yani:) mıncıklanmayıda seviyodu hani böyle üzerine atla boğuş köpekle ya aynı öyle kedi sürekli karnını tutmaya çalışıyon oda ısırmaya çalışıyo bıraksan ısırıyo ısırıyo sonra sıkılıp tükürüyo elini:D[signature][hline]yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Çok cici bebişler hemen al:)[signature][hline]Marit Pryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hocaefendi sanırım yavru kedi verebilecek arıyordun sanırım alacaksın arkadaşından ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 12) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar