Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sonu skopi diye biten tıbbi şeyler korkutuyor beni. 2 kere üreteroskopide direkten döndüm, 3.de bu kadar şanslı olur muyum bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 endoskopi olmuştum bende ürkünç baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 abi gayet zenciyim güneş yağı sürmeden esmer oluyorum kızarmıyorum at gibi derim var masallah zaten deri kanseri olcaksam direk sol koldan olcam sağ kaldon 2 ton vücuttan 4 ton koyu minubus söförü gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 razzRaziel said: resim yüzünden izlemicektim az kalsın +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ben gecen pasaport islemlerini halletmek icin konaga gittiydim dolasmak zorunda fln kaldim gunesin altinda saat 2civari fln, toplasan 3saat disarda kalmisimdir. Eve geldim direk basladi alerji potur potur oldu boyle derim. bana hic yaramiyor arkadas plaja gittim mi 55faktorle gidebiliyorum anca zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 spompas said: bone burdamı Beyaz diyince akliniza ben gelmiyin lan :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar