coamenel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 malzemeler 5 adet yumurta 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağından eksik ılık su yeteri kadar un iç harcı: 250gr lor peyniri 1tutam maydanoz 1çay kaşığı karabiber 2yemek kaşığı sıvı yağ yufkaların haşlanması için: bir tencere kaynar su 1 tencere soğuk su 2 tatlı kaşığı tuz hamur yapımını ayrı bir toto olarak koyacağım arkadaşlar. hazırladığımız hamurdan bezeler alıp açıyoruz normal yufkadan bıraz daha kalın kalacak kadar. sonra yağladığımız tepsiye birini seriyoruz ve geri kalanları kaynar suda 10-15 sn kadar haşlayıp soğuk suda süzüyoruz. süzdüğümüz yufkayı tepsiye koydukça üzerini yağlıyoruz 3. kattan sonra iç malzemesini koyup üzerine bir kat haşlanmış bir kat haşlanmamış yufka daha serip tepesini yağlayıp yumurtalayıp veriyoruz fırına tepesi kızarınca alıyoruz afiyetle yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Dayı resimler ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 helal hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 adam döktürüyo velle. kizlar, kacirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 adam cengizhan beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ginaly said: adam cengizhan beyler. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Adam Crit! atıyor her topikte vışş. Verdim şukunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 lan ramazandan sonra aklıma geldi, ben de güllaç tutosu vericektim. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 seni bekliyorum http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Hell-s-Kitchen-hell-27s-kitchen-40576_800_600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Buu baya guzel olmus helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 hacıt sende tatarlık var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Aksam aksam basimuza is actin, giristik su boregi yapcaz diye simdi firinda bakalim nasil olcak yarin misafir var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ankarada ki patiler hiç uğraşmayın abiler/ablalar.. Arayın erciyes baklava & börek en kralından yiyin ^_^ *reklamımı yapar kaçarım* sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Baya başarılı. Demek püf nokta yufkaları haşlamakmış, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar