Shean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 beyler, uzunca bir hikaye olacak ama dinlerseniz sevinirim. daraldım çünkü. anlatmam lazım birilerine. öncelikle, kızla ilişkimiz 2 ayı doldurdu yeni. kız kendisinin sarışın ve renkli gözlülerden hoşlandığını söyledi ilk. her türk kızı gibi lan bence dedim. kıskandım ama belli etmedim. geçelim bunları, unutmayın sarışın ve renkli gözlü. ileride lazım olacak. sonra, bunların arkadaşlarıyla takıldığı bi' platform var. oyun oynuyor sonuçta. kontrol edemedim pek. joshu diye bi nick uyduralım vermiyim gerçek nickini. joshu diye bi' eleman var, benimkinin profili bu elemanın nickiyle dolu. lan diyorum kim bu acaba falan az bakıyorum onunda, benimkinin de profiline. location; with you in the dark yazıyor ikisinde de. vay anasını satayım diyorum. biraz daha ilerliyorum. stalkin' joshu, watching joshu. falan yazıyor ve aynısı joshu'da da benimkinin nickiyle var. herneyse, geçelim bunları. sonra facebook şifresini bir şekilde veriyor ben istemeden. "lan, ben de şifresi vardı giriyim bari" diyorum mesajlarını okuyorum. ahmet diye birini uyduruyorum. ahmetle konuşmuşlar, o platformda ve arkadaşlarının arasında bu joshuyla sevgililer diye bi' olay yayılmış. benimkisi ilk başta HOHOHOHO hadi ya falan diye karşılıyor sonradan yok benimkisi başkası diyor. sonra, elemanın fotosunu buluyorum. çok açıkca söylüyorum leş bi' tip. görseniz döversiniz. o derece. ama sarışın bi' eleman. hatırladınız mı? sarışınlardan hoşlanırdı çünkü. sonra sabah geliyor, böyle böyle kim bu samimiyetiniz ne? yapıyorum. joshu ya işte samimiyiz falan yapıyor. çok fena kıvırıyor, güvenmiyorum artık diyorum. güvendiricem diyip. silmiyor hala profilinden. bunları da geçelim, kız doğumgünümü unuttu lan. geldi resmen unuttu. ben hatırlattım son anda "salak yapcaktım ben yeaa" yapıyor. diyorum ne diyorsun sen? hediyeni de aldım elden vericektim diyor. ulan ben istanbul'dayım, sen izmir'de. elden vermek ne demek lan? yapıyorum ha o zaman pasta yaparım, pasta seviyorsun. fotosunu çeker atarım diyor. akşam 8'de diyorum "pasta?" diyor ki; "ha ben onu tamamen unutmuşum ya." diyor gene benim söylememle yapıyor zorla oluyor direk bana kalırsa. herneyse, bu joshu'yla da zaten ben gelmişim diye olmamış. yani şu an samimiler, bi' sevgili sıfatı eksik. ben olmasam da sevgili sıfatını alcaklarmış. sonra kızı kıskanıyorum, abartmadan. milletin omzunda uyuduğu foto görüyorum. ulan diyorum bu ne silsene. diyor ki onlar benim kardeşim, senin için uzun yıllardır birlikte olduğum arkadaşları silemem. diyorum, sevgilin olduğunu hatırla. yok lan yok, tiklemiyor bile. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 he abi, serin hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 kızın hayatında değilsin ki sen? tek başına yaşıyormuşsun ilişkiyi, üzülme bro. çabalama boşuna, yol ver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ilişik kes. vakit kaybetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bence sizinkinin sadece "sevgili" sıfatı var, o da sadece sıfat işte, öbür elemanla yakındır birliktelikeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 abi bakın, facebook'a bile 1,5 aydan sonra zorla eklettim. bir keresinde zorla eklettirmiştim, surat yaptı. bozuldu. sildi sinirlenip. gene ben hatırlattım ekleyelim diye. bir yerden mesaj atıyorum, sosyal platformdan herkesin görebileceği yerden. 1 gün boyunca mesaj gelmiyor, utanıyorum siliyorum ya. sonra doğum günümü unutuyor, kıza sinirleniyorum. sinirden elim ayağım titriyordu gerçekten. hafiften ağlıyorum. sabah gelip, ağlaman gereksizdi. yapıyor. sonra benden foto istiyor, abi 19 yaşındayım 17 yaşında gösteriyorum ama neyse. köse sayılırım yani. gelip benle dalga geçiyor, "senin yaşın kaç? 10? 9?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Liseli. Sil at o kızı, hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bu kız tipi çok tehlikelidir.uzak dur sadece.ilişkini bitir sil hayatından.arkadaşın olarak bile kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Bu üsttekileri yapıyor ve sen hala bu kızla beraber misin? Arkadaşım kendine eziyet etmek istiyorsan bir dövüş kulübüne gir, seni sağlam bir dövsünler ve kendine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 hohohoho... çok şey derdim de artık banlanma isteğim yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Kız seni arkadaş olarak bile sevmiyor geçtim sevgiliyi. Ayrıca çok tehlikeli adamı gay yapar bu tip kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Kız İzmir'de, sen İstanbul'da. Hep böyle mi 2 aydır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ya abi, normal buluşuyoruz işte. haftaya gene gelecek. bakıcaz. ki bunlarla bitse gene iyi abi, gene elin adamlarıyla şiirsel kurlar falan. sonra diyorum, lütfen artık ergenlerin olduğu yere fotoraflarını koyma. kıskanıyorum, yapma lütfen. diyorum. biliyorum abi çünkü msn avatarına bakıp mastürbasyon yapan herifler tanıyorum. diyor tamam. sabah oluyor daha beterini koyuyor avatara ya. sonra kızdığımda da, çok baskıcısın diyor. lan ben senin koymana değil bana verdiğin sözleri unutmana kızıyorum da diyemiyorum ki. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 abi 17 ne 20 ne hatta 22 ne , çok kesin birşey diyicem 25 yaşının altındaki kızlarla ciddi birşey yaşamaya çalışmayın onlar ciddi olsalar bile kapasiteleri o ciddiyeti kaldırmaya yetmez , takılın gönül eğlendirin sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 İlerde bu kıza ayırdığın ve üzüldüğün her saniye için pişman olacaksın. Yol ver direk. Yoksa ilk sağlam transferde tekmeyi yersin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Shean said: msn avatarına bakıp mastürbasyon yapan herifler tanıyorum. İnsanlık ne hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Neden diyemiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bana göre shean gerçek değil. canı sıkılmış. gerçek olamayacak kadar canı sıkkın bi vatandaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 böyle konularda açık sözlü olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Sen ya kıza aşıksın ve bırakamıyorsun. Ya da ilk defa böyle bir ilişkin olduğu için bırakamıyorsun. Şu an o kızla devam etmek için hiçbir sebep yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 lyvana, cidden uğraşacak halde değilim abi. 3-4 gün sonra gel kırarız geyiğin hasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 abi kıza deli gibi aşığım, zaten 10 ilişkim oldu topu topu 2'sinde aldatıldım lan. 3.sü de yolda galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Adamın oluşturduğu kız profili gerçek ergenlere çok yakın ama ha, gerçek değilse de gözlem yeteneğini takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar