Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kör Nokta olayini nasil cozuyorsunuz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kor nokta aynasi aldim ilk yagmurda dusmus

le fuuuuuuu

kafayi falan ceviriyorum sola gecmeden once artik

var mi baska taktikleriniz bunla ilgili.

evet pro sofor degilim bunuda soliyim :)
Mesaj tarihi:
kör nokta saliselik birşey.paranoya yapma bence gereksiz stres

kafanı falan çevirme hiç.aynalarda temiz ise 1-2 saniye delaylı dön nolur nolmaz

sinyalde kullandın mı gerek yok kör noktaya

o aynnalar yeter sana yani.tabi iyi ayarla pozisyonuna göre.belki kötü ayarlamışındır ondan güven vermiyordur :)
Mesaj tarihi:
Gerektiginde azicik one egilirsen gayet genis acida goruyorsun, goremedigin kisma da kafani cevirip bakiyorsun zira direkt yan tarafin oluyor goremedigin kisim.

Azcik fizik 101 diyecegim ama o bile degil lan. Ayip.
Mesaj tarihi:
sen kafayı çeviriyorum diyince ben böyle dönüş yapmadna önce direk böyle koltugunun başınını kenarından arkaya bakmaya calısan birini hayal etmiştim sdfs
Mesaj tarihi:
yok abi ondekine girerim o zaman :D ayna olayini 2 hafta kadar kullandim kendimi kaptirmistim buyuk rahatlikti cidden, zart diye sol seride gecebiliyosun rahat rahat, simdi tekrar eskiye donunce alismis dotte don durmadi tabi.. tembel adamim sanirim :)
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Kafanı bi 90 derece yapacaksın, en temiz, en güvenli yöntem bu. Saniyelik bi göz atsan yeterli zaten, refleks haline geliyor bi yerden sonra.

SANİYEDE 20 METRE ALIYORSUN OLM! DİKKAT ET BİRAZ!
SANİYELİK GÖZ ATSAN GİTTİ 20M!!!
Mesaj tarihi:
kör noktadaki aracın korna sesi
ondan önce gürültüsü

1 şeye dikkat etcen
nası olsa trafiği takip ediyordum 1 sn aynaya bakıp geçiyorum demiyeceksin
220 km/s le gelenler oluyor onlar bozuyor

arkanı takip etmiyorsan standart aynaya bakıp geçeceksin
Mesaj tarihi:
Şerit değiştirmeden önce bi iki saniye bi gözüm aynada beklerim her zaman, aynaları doğru ayarlamak eğilmek falan hepsi işe yarar normalde ama sağa sinyal verdiğin halde sağından 240la motor geçince bi tedirginlik yerleşiyor. Hayır geberip gitse üzülmem de polisi var arabaya hasarı var o gününün hatta 1 haftanın yanması var falan.
Mesaj tarihi:
Motorcular hakikatten dayaklık ya
Heyecan arıyorsan benim arabamla heyecanlandırma kendini, git ne bileyim ekstrem bişey istiyosan bariyerin üzerine çıkıp tek tekerlek üstünde falan sürmeye çalış, beni ne sıkıntıya sokuyosun hayvan adam.
Mesaj tarihi:
abi bide stalklayan motorlar var onlar tam karasinek yahu.

adam gotume yapismis, ne sagdan geciyo ne soldan, fren basmaya korkuyorum bunlar yuzunden.
  • Yeni Oluştur...