reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 kor nokta aynasi aldim ilk yagmurda dusmus le fuuuuuuu kafayi falan ceviriyorum sola gecmeden once artik var mi baska taktikleriniz bunla ilgili. evet pro sofor degilim bunuda soliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bisiklete 4 teker takmak gibi bişi herhalde kör nokta aynası takmak sdfdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 yillarin kamyonculari dolmuscularida takiyo sfsdfdsfsd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 kör nokta saliselik birşey.paranoya yapma bence gereksiz stres kafanı falan çevirme hiç.aynalarda temiz ise 1-2 saniye delaylı dön nolur nolmaz sinyalde kullandın mı gerek yok kör noktaya o aynnalar yeter sana yani.tabi iyi ayarla pozisyonuna göre.belki kötü ayarlamışındır ondan güven vermiyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Gerektiginde azicik one egilirsen gayet genis acida goruyorsun, goremedigin kisma da kafani cevirip bakiyorsun zira direkt yan tarafin oluyor goremedigin kisim. Azcik fizik 101 diyecegim ama o bile degil lan. Ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 tamam o zaman bende dogrusunu yapiyomusum :) hos gerci simdiye kadar bi sorun olmadi ama yinede paranoya yapmisiz. thanks, kenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 sen kafayı çeviriyorum diyince ben böyle dönüş yapmadna önce direk böyle koltugunun başınını kenarından arkaya bakmaya calısan birini hayal etmiştim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 yok abi ondekine girerim o zaman :D ayna olayini 2 hafta kadar kullandim kendimi kaptirmistim buyuk rahatlikti cidden, zart diye sol seride gecebiliyosun rahat rahat, simdi tekrar eskiye donunce alismis dotte don durmadi tabi.. tembel adamim sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 duzenli olarak trafigi takip ediyorsan her an nerende hangi arabanin oldugunu bilirsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 dönüp bakacaksın, yok öyle "ben etrafımı takip ediyorum zaten" diye birşey. mutlaka kaçıyor gözden ve en ucuz kaza çeşitlerinden birisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 kor noktanda araba olmadigini dusunuyorsan zaten emin olmak icin bakmak zorundasin. benim soyledigim, eger trafigi takip ediyorsan ve yaninda araba oldugunun farkindaysan bir az bakarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Kafanı bi 90 derece yapacaksın, en temiz, en güvenli yöntem bu. Saniyelik bi göz atsan yeterli zaten, refleks haline geliyor bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 trafikte her zaman yerini çevreni konumunu diğer arabaların konumunu hızını takip edersen kör nokta sorunun olmaz kısaca dalgın olma yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 kadınların cogu 0 ayna kullanarak gidiyorlar kör noktadan haberleri bile yoktur.nasıl hayatta kalıyorlar enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 SeaGle said: Kafanı bi 90 derece yapacaksın, en temiz, en güvenli yöntem bu. Saniyelik bi göz atsan yeterli zaten, refleks haline geliyor bi yerden sonra. SANİYEDE 20 METRE ALIYORSUN OLM! DİKKAT ET BİRAZ! SANİYELİK GÖZ ATSAN GİTTİ 20M!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kör noktadaki aracın korna sesi ondan önce gürültüsü 1 şeye dikkat etcen nası olsa trafiği takip ediyordum 1 sn aynaya bakıp geçiyorum demiyeceksin 220 km/s le gelenler oluyor onlar bozuyor arkanı takip etmiyorsan standart aynaya bakıp geçeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mum_Chamber said: duzenli olarak trafigi takip ediyorsan her an nerende hangi arabanin oldugunu bilirsin zaten. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 odur bi de aynayı doğru ayarlamışsan kafanı sağa sola çevirince kör noktanı görürsün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yüksek sesle müzik de dinlemeyin trafikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Şerit değiştirmeden önce bi iki saniye bi gözüm aynada beklerim her zaman, aynaları doğru ayarlamak eğilmek falan hepsi işe yarar normalde ama sağa sinyal verdiğin halde sağından 240la motor geçince bi tedirginlik yerleşiyor. Hayır geberip gitse üzülmem de polisi var arabaya hasarı var o gününün hatta 1 haftanın yanması var falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Motorcular hakikatten dayaklık ya Heyecan arıyorsan benim arabamla heyecanlandırma kendini, git ne bileyim ekstrem bişey istiyosan bariyerin üzerine çıkıp tek tekerlek üstünde falan sürmeye çalış, beni ne sıkıntıya sokuyosun hayvan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi bide stalklayan motorlar var onlar tam karasinek yahu. adam gotume yapismis, ne sagdan geciyo ne soldan, fren basmaya korkuyorum bunlar yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kör nokta neresi la? ben görüyom her yeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Object in the mirror are closer than they appear olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ben kafayı çeviriyorum şerit değiştirmeden önce. alışkanlık oldu artık saliselik bişi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar