demian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 aradaki fark şöyle, barcelona o transferlerin hiçbirini poposunu toparlamak için, aciliyet içerisinde yapmıyor. bayern'in almanya'da yaptıgını dünyaya yapıyor adamlar, rakibinin en yetenekli oyuncularını alarak güçlenme politikası. ha buna ihtiyaçları yok tabi ki la masia varken, bana da zaman zaman anlamsız gelmiyor degil. ha bu arada, premier league > all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 la massia kapandı + yıllardır üst düzey adam çıkartamadılar. potansiyeli oynayan ve iyi oynayan adamlar çıkardılar sadece, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Bu sene Real'in daha iyi oynadığı daha bariz görülücek. Bi de gerek sağda solda karşılaştığım gerekse emdyadaki bi sürü Barca fanatiğine şunu sormak istiyorum, Carloslu, Figolu, Zidanelı, Raullu zamanlarda neredeydiniz? Yeni mi aklınıza geldi Barcalı olmak, yoksa sadece Barca akımına mı kapıldınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 real zidanlı carloslu figoluyken, biz de rivaldo, luis enrique, overmars, jari litmanen, reiziger, abelardo, arnau, zenden, guardiola, philip cocu, kluivertlaydık. daha da öncesinde figo da bizdeydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 real in malesef benzema ve di maria yerine daha kaliteli isimlere ihtiyaci var. ozellikle en ust seviyede eksiklikleri ortaya cok net cıkıyor. mourinho nun di maria yerine kaka yı kazanmaya calismasi cok daha efektif olur takım icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Polyushka said: real zidanlı carloslu figoluyken, biz de rivaldo, luis enrique, overmars, jari litmanen, reiziger, abelardo, arnau, zenden, guardiola, philip cocu, kluivertlaydık. daha da öncesinde figo da bizdeydi zaten O zaman da Barca'yı tutuyosan lafım yok zaten. O zamanlar Realli olup da şimdi fanatik Barcalı olanlara lafım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Real'li olmak, Barça'lı olmak diye birşey yok ki zaten. Kimsenin ben BJK, GS, FB gibi Barça-Real tuttuğunu zannetmiyorum. Bir katalan kadar Barça fanatiği olmak komik geliyor bana herhangi bir yabancı tarafından. Ancak şu var ki, fanatik olmadığımızdan o takımlara karşı belki daha objektif yorum yapabiliyoruzdur. Genelde Barça fanboi gibi görünmeme rağmen bunun nedeni birçok insanın adamların hakikaten futbolun hakkını verdiklerini kabul etmediğinden dolayı verdiğim cevaplardan.. Ben fanatik Real'liyim, ben fanatik Barça'lıyım, eskiden Real'liydim, şimdi Barça'lıyım, bilmiyorum bana biraz yapmacık geliyor. Gerçi tartışılmıştı bu konu daha önce, o yüzden tekrar girmeye gerek yok.. İkisi de çok güzel top oynuyor, Barcelona uzay futbolu oynuyor bana göre. Dünyanın her türlü en iyi 2 takımı. İzlemesi zevkli. Zaten Galatasaray yeterken bana, bir de sadece Barça fanıyım diyip, Real'in de güzel futbolunu es mi geçeyim:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ben katalanlar inat real fanboyluk yapıyyorum artık sdfs onun harici inter ve real madrid sempati duydugum takımlar.diğerleriyle pek ilgilenmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Ya o tersini tutma zaten genelde bizim olayımız değil midir. Ne zaman televizyonu açsam alakasız bir maçta yenileni tutarım, herhangi bir sporda. Veya hep underdog'lar kazansın isterim, sevinirim. Eminim çoğu kişi böyledir. Hatta bir defasında Türkiye'de Fransız bir tatile köyünde arkadaşlarla oteldeki Fransız popülasyonuna inat, 2006 DK maçında hepimiz Barça-Real formalarıyla İspanya'yı tutmuştuk, bütün otel bizi İspanyol sanmıştı. Yaşlı bir Fransız teyzenin maç 2-1 olunca bize çektiği el hareketini hiç unutamam:)..(İspanya gol atınca gerçek İspanyol gibi sevinmiştik çünkü) Her zaman zayıfın yayındayız o bir gerçek ama herkes Barça'yı tutuyor diye de adamların futboluna laf edecek değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Liverpool'luyum bende misal, BJK sevgimle eşittir asdfdsa Real Madrid ve MANU gelir arkasından işte, kendimi bildim bileli bu takımları hep desteklerim, Ama şu Barça fanboyları gerçekten sinir ediyor beni, 2009'daki o takım lise hayatlarına denk gelmiş, futbol ile ilgili hiçbirşey bilmeyen bebelerin böyle ileri geri konuşmaları falan sinir bozucu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Abi barcelona bariz overrated yaa. İlgi çekmek için abbarttıkça abarttı medya bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 EricCantona said: cetintas said: Red said: türkiye ligi son dönemde heyecanlıydı şike olayına kadar.anadolu takımları kasıyor falan hani tam level mı atlıyoruz derken bu mevzular patladı. fakat yabancı sınırı olması ve türk zihniyeti de türkiye ligini kötü yapıyor yönetimlerde işin tuzu biberi. Aynen böyle düşünüyorum. Bizim lig son birkaç senedir son derece heyecanlı idi. Kalitesi elbette tartışılır ama heyecanlıydı. Daha geçen sene Bursaspor şampiyon olmadı mı?Sivas kafaya oynamadı mı ondan önce?Bu sene lig üçüncüsü yine Bursa olmadı mı?Bizim ligde hiçbir maçın sonucu artık önceden belli değil,bunun aksini iddia edebilecek olan var mı?Ama İspanya liginde Barcelona ve Real Madrid'in diğer takımlarla oynadıkları maçlar önceden 90%-95% kestirilmiyor mu?Geçen sene her iki takımın kaybettiği puanlara bakarsanız bunu göreceksiniz zaten bu başlıktaki sözleri söyleyen başkan da bunu vurguluyor. Bu şike operasyonu neticesinde midelerimiz o kadar bulandı ki kendi adıma bu sene bizim ligin gerçekten de İĞRENÇ olacağına eminim. Ama mevzu eğer bu seneye kadar ligin gelişimi ise Anadolu takımları ve 3 büyükler arasında ki uçurum kesinlikle kapanıyor. Bu talihsiz bi cümle olmuş, bizim ligde Fenerbahçe maçlarının skorları öncesinden belli oluyordu geçtiğimiz sezon. Öyle mi oldu şimdi? Galatasaray maçının skoru mu önceden belliydi, Beşiktaş mı yoksa Trabzon mu? Ya da Bursaspor mu, Karabük mü veya Sivas mı? Oğlum fanatik olunur da bu kadar olunmaz. Her maçı son dakikaya kadar ter dökerek alan bir takımın taraftarıyım, son maçımız dahil her maç son ana kadar hop oturduk, hop kalktık. Ben futbolcuların döktüğü terin 100% gerçek olduğunu biliyorum. Şike varmış, yokmuş mahkemenin konusu ama benim futbolcularım o şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiler. Senin gibi adamlar istediğiniz kadar uğraşın, o şampiyonluğu biz çoktan gönüllerimize kazıdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bi spor organizasyonu icin birbirlerinizi kiriyorsunuz, ayip oluyor. gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 cetintas said: EricCantona said: cetintas said: Red said: türkiye ligi son dönemde heyecanlıydı şike olayına kadar.anadolu takımları kasıyor falan hani tam level mı atlıyoruz derken bu mevzular patladı. fakat yabancı sınırı olması ve türk zihniyeti de türkiye ligini kötü yapıyor yönetimlerde işin tuzu biberi. Aynen böyle düşünüyorum. Bizim lig son birkaç senedir son derece heyecanlı idi. Kalitesi elbette tartışılır ama heyecanlıydı. Daha geçen sene Bursaspor şampiyon olmadı mı?Sivas kafaya oynamadı mı ondan önce?Bu sene lig üçüncüsü yine Bursa olmadı mı?Bizim ligde hiçbir maçın sonucu artık önceden belli değil,bunun aksini iddia edebilecek olan var mı?Ama İspanya liginde Barcelona ve Real Madrid'in diğer takımlarla oynadıkları maçlar önceden 90%-95% kestirilmiyor mu?Geçen sene her iki takımın kaybettiği puanlara bakarsanız bunu göreceksiniz zaten bu başlıktaki sözleri söyleyen başkan da bunu vurguluyor. Bu şike operasyonu neticesinde midelerimiz o kadar bulandı ki kendi adıma bu sene bizim ligin gerçekten de İĞRENÇ olacağına eminim. Ama mevzu eğer bu seneye kadar ligin gelişimi ise Anadolu takımları ve 3 büyükler arasında ki uçurum kesinlikle kapanıyor. Bu talihsiz bi cümle olmuş, bizim ligde Fenerbahçe maçlarının skorları öncesinden belli oluyordu geçtiğimiz sezon. Öyle mi oldu şimdi? Galatasaray maçının skoru mu önceden belliydi, Beşiktaş mı yoksa Trabzon mu? Ya da Bursaspor mu, Karabük mü veya Sivas mı? Oğlum fanatik olunur da bu kadar olunmaz. Her maçı son dakikaya kadar ter dökerek alan bir takımın taraftarıyım, son maçımız dahil her maç son ana kadar hop oturduk, hop kalktık. Ben futbolcuların döktüğü terin 100% gerçek olduğunu biliyorum. Şike varmış, yokmuş mahkemenin konusu ama benim futbolcularım o şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiler. Senin gibi adamlar istediğiniz kadar uğraşın, o şampiyonluğu biz çoktan gönüllerimize kazıdık. Futbolcularınızın döktüğü tere bişey diyen yok zaten. Yöneticilerin döktükleri daha ziyade şike konusu olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 İdrak Yolları Enfeksiyonu geçiriyorsunuz anladığım kadarıyla. Yöneticiler değil mevzu, konu başlığı da ortada. Ayrıca yöneticilerin ne kadar suçlu, ne kadar suçsuz olduğunun karar mekanı da bu Pati değil...Canınız sıkılıyorsa çıkın dışarıda yürüyün 1-2 km. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 @cetintas Oğlum tarzı hitap tarzıyla neye ulaşmaya çalışıyorsun? Bizim ligde maçların sonuçlarının nerde belli olduğunu TFF ve UEFA kararlarında açıkladı zaten sen hangi dünyada yaşıyosun Gargamel'le beraber mi atıyosunuz postları? Takımın oyuncularını satıyor küme düşme korkusundan, şuan başkan gibi ortalıkta dolanan KOÇ ortalıkta insanlara yalvarıyor 58. madde değişsin diye sen ne anlatıyosun hala anamızın ak sütü kadar helal, yok biz ter döktük vs... Sizin ali kıran baş kesenleriniz alın teri dökerken Burak Yılmaz gres yağı mı döküyordu? Git at gözlüklerini falan çıkar bi hava al kendine gel sonra bidaha oku şu yazdıklarını, yarın öbür gün mahkeme karar açıkladığında utancından defolup gidicek misin forumdan yoksa yüzsüz yüzsüz şu postları atmaya devam mı ediceksin merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Samimiyetten, oğlum yaşında olma ihtimalinin şu yazdıklarınla iyice kafamda perçinlenmesinden...Yoksa başka niyetim yok ama senin niyetinin ne olduğu belli. Burada istersen anır eric cantona takma isimli vatandaşım, Fenerbahçeli futbolcuların şampiyonluğu hak ettiğine biz Fenerbahçeliler inandık, mahkeme kararı ne verirse versin, bu inancı değiştirmeye gücü yetmez. Sen daha konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Şu attığın mesajın normal cevabı beni bu bölümden bir ay uzaklaştırır, ama unutma ki acı çeken takımı yerlerde sürünen itibarı 2 paralık olduğu için sağa sola saldıran sensin ben değilim. O bahsettiğin sesi de ben senden duyacağıma eminim takımın bank asya'ya düşürüldüğü gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 :) ya sen ne kadar fantazi sahibi bir adamsın, ne acısı çekeceğim, sandığının aksine benim hayatımdaki önem sırası 118 ya da 119uncu sıra falandır Fenerbahçe'nin. Daha önemli işlerim var, daha farklı ve ciddi sorumluluklarım var. Senin de daha önemli sorumlulukların olacağı günlerin gelmesini diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Yahu tanımıyorsun bile beni hayatımda ne sorumluluk var nerden biliyosun? Attığın yorumlardan ne kadar boş beleş bi adam olduğun görünüyor zaten değil 45 95 yaşında olsan da bişey değiştirmez... Hayatında Fenerbahçe'nin önem sırası da at gözlüklerini çıkaramamandan belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 adam gibi tartışmaıy beceremiyorsanız, tartışmayın. yörüngeye ikiniz de çıkmış insanlarsınız, bir daha çıkmamanız için sebep yaratmanız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar