Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Bugün anıttepenin ordan geçerken 8 aylık bembeyaz mavi gözlü bir husky buldum.Benim bakabilcek durumum yok ankarada sahiplenmek isteyen varsa özel mesajdan ulaşabilirler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 abi alnında mı yazıyordu kaç aylık olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 halka sayisina bakmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 veterinere götürmüştür muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 muhabbet ederken de öğrenmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 husky değil de hulky olmasın lan o, anıttepe tarafı falan diyon, cevizoğludur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 sori, mavi göz denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 sokakta husky bulmak ne yav birinindir o kutuplardan buraya kadar yürüyerek gelecek hali yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ohooo sokaktaki huskylerin 2 nesil torunları bile var tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 haski zor köpek tabi.alan denyolar sokağa salıyorlar bakamayınca tr de fistanın dediği gibi bi golden bi haski çok var sokaklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 torunları olur tabi sahipleri çiftleştirip çiftleştirip bırakıyordur kimseye vermedikleri için. ama bir yavru köpeği sokağa bırakacak kafada biri huskyi sokağa bırakmaz satar en kötü. o köpeğin başı boş olma ihtimali az yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 gerçi zenginseler uğraşmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 husky dediğin köpek 300 liraya satılıyor 3 aylığı. bayram paralarını biriktrip alıyorlar işte. sonra max 6ay bakabiliyorlar zten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 300 mü siyam yavrusu 300 tl be. goldenlar 700 tl mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 kim nerde nasıl bir kafayla 700'e satıyor golden'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 golden da alırsın 300 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 knox said: kim nerde nasıl bir kafayla 700'e satıyor golden'ı. geçen bi petshopun yanından geçerken sormuştum gerçi petshop etilerdeydi ondan olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 300 e nerde var haski ya ben en son bej renkli mavi gözlü efsane güzel bi haski sorduydum 500 yörö demişlerdi 1-2 sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 şu bursa'da ki barınak,çok merak ediyorum.şehir dışınada veriyorlarmış.tür köpek kaynıyormuş.istanbul'da ki leş barınaklardan sonra şurayı çok merak ediyorum fırsatı bulursam gidecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar