Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BORNOVA'da

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bornovada oturcaksan migros taraflarında bak osmangazi/mevlana falan sakın çıkma oralara çok ucuzdur kiralar falan ama direk leş yerler metro hattı baya uzun ekonomik olsun diyosan 3yol/hatay falan iyidir
onun dışında büyük park falanda olabilir
Mesaj tarihi:
3 senedir asansörün orda oturuyorum zaten. artık baydım 1 saat yol git 1 saat yol gel. bide bana bıraktılar kirayı. 1k kira çıkarıcak kadar zamanım yok bir işte çalışacak falan
Mesaj tarihi:
ata duragının orada geçen sene 550ye oturuyordum (2+1) sizin okula çok yakın. evler biraz dandik ama idare edersin. küçük parka yaklaştıkça daha kötü evler daha çok fiyata zaten. oralara bak. yapılı bir ev falan arama zaten hiç.
Mesaj tarihi:
Benim aylarım Bornovada ev aramakla geçti 3 tane ev değiştridim. Demekki benim ev anlayışımla başkalarınınki farklı. 550ye kaldıgımıda mecbur kaldımda tuttum evlerin boşalma sezonu değildi.
Mesaj tarihi:
gecen sene ata duragında 700 liraya kalıyodum 2+1 okula yuruyerek 10dk suruyodu. içi falan yapılıydı. var ayrıca ata duragı civarında yapılı daireler ama tabi cok az sayıda
Mesaj tarihi:
Özkanlarda 650 - 750 arasıdır genelde evler

K.Parkta şu an fiyatlar uçuktur 700'den aşağı zor bulursun.

Bornova Merkez - 550 - 650 çok şanslıysan 500'e de bulursun ama çok zor.

Peterson Köşkünün arka tarafları 550 - 650 yine

Manisa Kavşağı - okula çok yakın 550 - 650 arası değişiyor.

Stadyum civarı - 650 den aşağı bulamazsın.

Mevlana Mah. - Okula çok yakın iyi bir evi 350 - 400'e tutabilirsin hatta 200 - 300 tl'ye de kalınabilecek bir ev bulabilirsin.

Genelde durum bu ama Konak daha iyidir,Bornova'da evlerin apartmanların hali içler acısı.650 - 700 tl dediğim evlerin çoğu da 2 + 1.

Bence Metro istikametinde kalan bir yerde ev kiralarsan çok daha iyi yaparsın.
Mesaj tarihi:
benjani said:

500 e buca koop'ta, full yapılı, doğalgazlı ev bulursun.hem de quicknet var.

3kuyular metro bitti mi ?
bi kere gideyim dedim o 515 kanser ediyor =)
  • Yeni Oluştur...