Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kocaeli Körfezspor

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

GELİYOR!!!

Kapanan kocaelispor, körfezspor olarak devam ediyor.

gerçi böyle yazdım ama hala ismi netlik kazanmadı.
Kocaelispor Fk, kocaeli fk, körfezspor, kocaeli körfezspor körfez kocaeli fk gibi isimler dönüp dolaşıyor etrafta.

Koskoca kulübün geldiği hallere bak. Logoyuda Word Art'larla yapmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

3 yıldızdı önceden 4 yıldız oldu.

3 takımın birleşmesiyle oluşmuştu kocaeli şimdi bir takım daha eklendi fsdsf

Mehmet Balonsu, Kocaeli 3 büyüklerden biridir demiyorum. İdrak sorunu mu yaşıyorsun? Tarihi ve başarılı olan sayılı anadolu kulüplerinden biridir. Türkiye kupasını kazanan, Avrupa'ya gidebilen kaç anadolu kulübü var?
Sosyal ağlarda paylaş

Baya var Türkiye kupası'nı alan Anadolu takımı. 3 büyüklerden biri dediğini söylemedim de koskoca kulüp dencek bir kulüp değil. Artık Kayserispor için, Bursaspor için dersin. Denizlispor'un geçmişi yine çok daha başarılıdır bence. Göztepe var zaten efsane. Bunlar Anadolu takımı olup da "ulan koskoca kulüp" denebilecek takımlar bence. Kocaelispor'un fanatiği başka oluyor tabi, lisede bizim sınıfta vardı bi tane, matrak adamdı :)
Sosyal ağlarda paylaş

kocaeli sakaryanın rakibi değilki :P boşadık onları biz.kendi kalesine gol atan takım rakibimiz olamaz. onların sikleti amatör küme. :P

biz 4 trilyon borç yüzünden transfer yasağımız var.19 20 yaşındaki gençlerle bankasyaya çıktık.

onlar naptı? tatlı su balıklığı yapıp klüp kapattı.

kepazeliklte sınır yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha harbi tittle'ının adamısın. Muhtemelen 90 doğumlu falansın. E tabi bursa'yı kayseriyi büyük görmen normal.

Kocaeli ile yakından uzaktan alakam yok aksine sevmediğim bir takımdır Beşiktaşlı olarak. Hayır fanatiği olduğumu nerden çıkardın çok merak ediyorum =)

Ama kalkıpta deprem öncesi ligi ilk 6-7 de bitiren bir takımı küçük görmek komik oluyor. Bayağı var dediğin takımlar hepi topu 3 büyükler dahil 10 tane var.

Kayserispor'a büyük demişsinde zamanında kocaeli'de ligi üst sıralarda bitiyordu. Kayseri türkyie kupasını 1 kez alırken kocaeli 2 kez aldı.

Göztepe,Kocaelispor, Altay, Ankaragücü dönemlerini yaşamış takımlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şu anki performansıyla Kayseri denebilir dedim zaten, Avrupa'ya gidiş sayısı daha fazla değil mi? Intertoto denen komediyi saymadan? Amacım karalamak değil de Altay Göztepe zamanının Ankaragücü dediğin gibi, işte bir dönemin denizlisi falan bunlar yanında Kocaeli baya vasat kalıyor başarıları olarak da.. Neyse
Sosyal ağlarda paylaş

Kocaelispor, Samsunspor ve Bursaspor aslında son 20 yıla falan baktığında en başarılı Anadolu takımları olarak kabul edilebilir.

Samsun, TS sonrası ilk defa Anadolu'dan şampiyon olarak çıkacaktı ki o mühim kaza olayı falan, çok kötü zamanlara girdiler. Olaydan sonra belki eskisi gibi olamadılar ama toparlanıp iyi işler yapmışlardı.

Kocaeli hep üst sıraları yokluyordu, TR Kupası'nda çoşuyordu falan da depremden sonra bitti. Son yıllarda bir parlama olmuştu, Süper Lig'e falan çıkmışlardı da olmadı. Kocaeli'de okuyan biri olarak şu kadarını da diyebilirim ki her zaman esrarkeş diye tabir ettiğim Hodri Meydan grubu olmasa bu kulübün başına şuan gelenler 2-3 sene önce tekrar ikinci lige düştükleri sene gelirdi. Halk hiçbir şekilde kulübü desteklemiyor, belediye hiç desteklemiyor üstüne üstlük bazı gelir kaynaklarını kesmişti. O kadar zenginin olduğu kentte adamlar 1 sene sponsor bulamadılar resmen falan, Kocaelispor'un başına gelenler tamamen şehrin suçu başka kimsenin değil

Bursa'da zaten hep kafalarda olurdu, şampiyonda oldu işte asdf

Onun dışında Sakarya, Kayseri, Sivas, Denizli, Erzurumspor, Ankaragücü falan filan, hepsi geldiler geçtiler. İyi kadroları vardı arada sırada tepelere geldiler falan ama olmadı. Parlayıp sönerler, geçip giderler.

İstikrar konusunda da Gençlerbirliği teh rulaz derim hep, orta sıraların ve futbolcu pazarının kalbi resmen takım. AHA DÜŞTÜ BU SENE dediğin yıl bile bir şekilde orta sıralara kanca atabiliyorlar adsf
Sosyal ağlarda paylaş

sakaryanın tek zaafı kulup olmayı beceremedi.hep iyi oyuncu yetiştirdi kadrosunda tutmadı.oyuncuların gitmelerine izin verdi,belki oyuncuları kadrosunda tutsa şuan süper liginde kafadaki takımlardan birisiydi.hakanlar oğuzları kast etmiyorum bile. en basit şuan beşiktaşın forveti mustafa pekdemek bile komik paraya gençler bilriğine verildi ordan deli paraya beşiktaşa gitti.

sakarya istikrarlı bir kadro yapıp onu korusa hep,aşırı sağlam bir takım olur.

kocaeli,göztepe,adanademir gibi takımlar ise sakarya gibi bahtsız klüpler.çünkü arkalarında bir kodomanlar yada siyasiler olmadığı için aşağa gitti.

ankara takımları,eskişehir kayseri gibide siyasi destekli takımlarda ligde fink atıyor.bana sorsan çapsız sadece belli güçlerle ligde kalan,o güçler olmasa 3.ligde oynayacak takımlar.

bursamı bursa ligden düştüğü yıl son 5 maçını alakasız şekilde kazanıp son maça iddalı gelen bir takım.hatta sahalarında bir rize maçı var unutmam ilk yarı bursa 0-2 rize.devre arası rize takımının soyunma odasına baltalarla saldırı ikinci yarı bursa 4-2 rize. bu yüzden bursa yı oldum olasım haz etmem.hele o hükümet düşer bursa düşmez laflarını yemeleri ayrı bir haz yarattı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...