elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bu trilogy herhalde eski 3 filmlik serinin oldugu bir dvd. Eğer oyleyse star wars manyağı olmama rağmen o kadar para vermem primemaxte mi ne veriyorlardı.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bu dvd ler evladiyelik.. primemaxte izlemek başka, kafana estiğinde çıkarıp 3ünü birden izleyip star wars cümbüşü yaşamak başka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 o da dogru tabii ama oyle sadece izlemek icin alıyorsanız almayın bi dvdye de 80 milyon bayılmayın. Ama koleksiyonucu adamım diyorsanız durdugunuz hata.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 75 milyon süper bir fiyat tek tek alsan 25 milyona geliyor bir bölüm herhalde film konusunda bayılınabilecek en kolay 25 milyondur bu :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 PrimeMax'te izlemek le DVD arasında inanılmaz fark var. Adamlar görüntüyü o kadar net yapmışlar ki, sanki film 2004 yapımı falan sanarsınız. Bayıldım DVD'lere. Zaten bugüne kadar en çok beklenen DVD seti SW Trilogy. Filmde bir çok değişiklikte var. En sevmediğim değişiklik 6. filmin sonunda, Obi-wan, yoda ve Anakin'in yan yana durduğu yerde yaşlı Anakin yerine son üçlemede oynayan Hayden Cristensen'i koymaları oldu.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Böyle box gormedim ben. Taksimde ve besiktasta var bu arada cıktıgı gunde vardı.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Cuce, 26 Eylül 2004 21:25 tarihinde demiş ki: Böyle box gormedim ben. böyle kutu görmedim ben desen nolcak hayret ya[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: aquila, 26 Eylül 2004 21:47 tarihinde demiş ki: iyide sona anakini koymasalar sacma olcakti... Neresi saçma olacaktı?[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Aradan onca sene geciyor, adam yaşlanıyor. Bence yaşlı halinin gözükmesi çok daha iyi olurdu. Zaten dünya genelindeki fan'larda aynı şeyi düşünüyorlar.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 yaw obi wanla yoda nin yasli hali varda neden anakinin genci var daatmaya basladin lUCas alooo[signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ne yapsalardı çocuktan alıp büyüdükçe mi çekselerdi filmi? İlk filmde başkası oynadı 2. 3. de başkası son 3 te başkası bu çok doğal Sonuçta en son fiilmde ya hespinin gençliği görünsün ya da hepsinin yaşlı hali Ama tabii Anakin genç yaşta öbür tarafa geçtiğinde Anakin ölmüş Darth Vader doğmuştu. Darth Vader ölünce Anakin' in gelmesi normaldir gibi bir mantık çıkarıpta bunu yaptılarsa George Lucas' ın mantığına kafam girsin başka bir şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 şu sıralar harcaam çok olduğu için alamıyorum malesef :( en kısa zamanda alıcam inşallah[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar