LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bugün SW Trilogy DVD'lerinin bugün çıkması gerekiyordu. D&R'a falan telefon ettim gelmemiş. Alan veya gören var mı?[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ideefixe.com da 23 eylül diyor, dağıtıcı firmanin sorunu bu , ama bence hiç değmez ya kesin bi tüm serini olacaği bir set çıkar , para manyaği bu lucaz merak etme yani[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Yok tüm seri beni ilgilendirmiyor. Bu DVD set aylardır bekleniyor. Tiglon'da reklamını yapıyordu "Tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de!!!" diye. 21 Eylül'dü tarih düne kadar. Bugün birden siteler 23 yapmış. Başarısız insanlar, düzgün işleyen bir sistem görsem ağlayacam yani.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 abd de çıktı[signature][hline]HisarOyun.Com CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 İki gün daha bekleriz, o kadar problem değil, o kadar bekledik :)[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Türkiye için soruyor[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Abd de adamlar akşam dan kuruğa girmiş[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Evet yüzlerce kişi sıraya girmiş. Dükkanlarda güvenlik görevlileri yerine Stormtrooper'lar varmış :). Geceden kapı önünde kamp kuranlar varmış. ABD'de yaşasam bende yapardım heralde. Ama burda SW'lere lightsaber'ımla gidince bile millet acaip bakıyor ahah.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ya ben bugun istiklal'de bi dukkanin vitrininde afislerini gordum dunya ile ayni anda tr'de falan diye, netekim bu iddaaya gore cikmis olmasi lazim demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ben ideefixe den 2 ay önce ön siparis verdim bekliorm hala[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Bugün 6 gibi Megavizyona gelmiş. Yani sabah aramışlar Megavizyon'u onlar söylemiş. D&R'ı aramışlar oda yarın gelecekmiş. (yarın = perşembe)[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 megavizyonda gördüm dün.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 fiyati ne kadar peki bilen var mi?[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 burada 74.900.000 TL , hatta 100 bin liralık bişe daha alıp kargoyu bedavaya getirmek de mümkün :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Evet Erenköy D&R'dan 89 milyona aldım DVD'leri. Yapılan değişiklikleri izlemedim daha. Birazdan ilk filmden başlayıp izleyeceğim :). Ama çok şu ana kadar çok beğendim.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 nette 75 milyon hueeee saldırın[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 3. filmin sonunda Vader/Obi/Yoda`nin ruhlarinin oldugu bolume Anakin`i koymuslar.O eski adam yok orda...Arada bazi konusmalarda seslerin editlendigi yerler okadar belliki, bir anda volumu yukseliyor falan.Onun disinda, kutusu falan cok guzel olmus, Bonus dvd`deki belgesel cok guzel.Ben sahsen film`lerin ilk hallerinin oldugu bir DVD bekliyordum.Bu sondaki anakin olayi sinir bozucu biraz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 eheh en ilk halinde jabbayı oynayan herif çok graldı :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 cıktı aldım ben[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bende bugün 80 kaata aldım[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Kutusu çok güzel harbi set olunca daha tatmin edici oluyo. :)[signature][hline]Bana cevap vermeden okumanız benim için onurdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 müthiş bir set özellikle bonus dvdsi tek kelimeyle harika.....[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben de indiana jones dvd setini almıştım, bonus discler süper oluyo hakkaten. ilerde bunu da almayı düşünüyorum. indy çıktığı zaman, sınırlı sayıda bitcek kaçırmayın falan diyolardı. ulan ne yalanmış, değil bitmesi, fiyatları ucuzladı.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 oley kargoya verilmis gelio dvd lerim[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 EGS D&R 'da dün gördüm. Üçleme yapmışlar , kutusunu da parlak yapmışlar ve Darth Vader'in kabartmalı resmini koymuşlar. Muhteşemdi...[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek... [Bu mesaj darth_devhochi tarafından 6 Haziran 1996 06:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar