Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 çıkalı o kadar oldu hala ses seda yok. kimse 2 yorum bi olay paylaşmamış, bayağı şaşırdım. nedir, oyun artık ilgi mi çekmiyor, ya da çok çok güzel de oynamaktan mesaj yazmaya mı fırsat bulamıyorsunuz? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 cracklenemedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Sabonis ben dediğin adama baktım ve satın aldım 5 dakkada yolladı keyi düşünüyosan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Bende aynı adamdan aldım sanalpazardan aldım ama aynı satıcı 1 saattir onaylamıo ödemeyi ne dandik siteymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bu steamde kardeşlik olmuyormu yahu, bu oyunun offline oynama özelliği yokmu? yani ortaklasa alsak, herkez ortak bir steam ile bağlanıp oyunu download etse oynayamazmı, farklı bilgisayarlara download hakkı yokmu 3 defa 5 defa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 çıldırcam ya 2 gündür bekliyorum, twitter torrent kontrol etmekten bunaldım baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 hayır varsa kardeslık felan alalım ortak hesap steam den offline oynayalım ama işte oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 gs ne kadarrrr kötü anlatılmaz..ilk sezon bitse de herkesi satsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 haydaaa... harbi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yaparlar doğaldır.kimi iyi yapıcaklar ki ? Servet,balta,zan,ayhan,sabri,kazım.... hangisine iyi puan verilir uefa'yada gidememişiz birtek yeni gelenler var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yeni gelenler de leş abi..onları da yeni geldiği için satamıyosun zaten..transfer bütçesi 500k :) mission impossible yapmıslar gsyi..bi de sakatlanan oyuncular en az 2 aydan gidiyolar..melo gitti 2 ay,baros gitti 4 ay,sercan gitti 2 ay,yekta gitti 2 ay..orta sahanın dinamosu engin baytar su an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sakatlık olayı patch'le giderilir şerefsizler hep aynı şeyi yapıyo. Valla alternatif bir oyun lazım buna ya artık. Adamlar tekel oldu ve molotona bağladı. Daha önce 3 kere aldım FM oyunu ama artık yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 tinu said: bu steamde kardeşlik olmuyormu yahu, bu oyunun offline oynama özelliği yokmu? yani ortaklasa alsak, herkez ortak bir steam ile bağlanıp oyunu download etse oynayamazmı, farklı bilgisayarlara download hakkı yokmu 3 defa 5 defa? kardeşlik? bi tane fake steam hesabı açıp ona alırsınız sırayla dl ettikten sonra herkes offline olarak girerse sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 e zaten online ne işimiz var fm de, kaç kişi online oynarki, e alalım bir tane ya , hatta şu sanalpazarda 42 tl ye steam key satan var onla alalım 3-4 kişi, indirip oynayalım offline varmı gönüllü , yada steamdan almış, offline olarak oynayan ve paylaşmak isteyen para gönderelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 fm live'ı kapattıkları için SI haterıyım artık, 5 tl yapsalar yine almam orijinal düz fm, her yıl aynı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sanal pazardan aldım oyunu 42 tl den ama 18 saat geçdi hala ödeme kontrol ediliyor diyo kafayı yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 molotona bağlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 http://www.sanalpazar.com/Football-Manager-2012-Steam-Download-Cd-key__isp1900078 valla daha fazla dayanamadım bende burdan aldım 43 tl ye, tavsiye ederim çok yardımcı oldu arkadas, bence kasmayın crack ıcın 42 tl bı sey degıl bu oyun ıcın alın oynayın :) download basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 gittim d&r dan aldim oyunu, cd yi taktim install dedim ama yine steamden download ediyo oyunu. ne sacma biseydir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bazen oluyo o. yukleme başlamadan once interneti kes. oyle yuklemeye başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 interneti kes, yükle steame ekle sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Türkçe dil yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 42 tlye nasil satiyorlar o keyleri ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 key muhabbetini kesiyorum ama nedir ilk yorumlar yüklüyorum şu anda.. dnr'da 79 tl bu arada 5 bilgisayara yüklenebiliyor wonderkidler kimler, ne yaptınız, sizde çok sakat var mı?, hakemler eyyamcı mı? haydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 korsan temelli sıçmış olabilir mi acaba :D said: skidrow: "Sorry but we can not solve. They made it very difficult to crack due to code generation from Steam.We worked from the moment that appeared. We’re terribly sorry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar