screwy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 valla yaptıgım transferler bi ise yaramadı ama olsun. 1-2-7 olan takımı sampiyon yapıp birinci lige cıkardım. %75 win oranıyla temiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Uzun oyunlarda illa hata verip oyundan atıyor zırt pırt save gerekiyor, önceden olmuyordu eh daha yama da çıkarmazlar Temmuz geldi. Ulan paramızlan rezil oluyoz elalem beleşe sorunsuz oynuyor pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 fenerbahçe'de ikinci sezonumu bitirdim. bu sefer ucu ucuna şampiyonluk, yine türkiye kupası, uefa'da 0-2 ve 2-1'le elendiğim bir yarı final. sow, boselli, stoch'u sattım, 40 milyon doların üzerinde para geldi, papiss cisse ve nils peterssen'i aldım, toplam 20m harcadım bunlara. bir de sırf ucuz diye bi ton adam aldım. ziegler'in yerine birini bulsam onu da 10'a okutacam. alex futbolu bıraktı, volkan'ı kaptna yaptım, takımdaki herkes mutlu oldu TABİ Kİ emre hariç. kendi daha iyi kaptan olurmuş hehe. aziz yıldırım istifa etti, burak yılmaz yine 30+ gol attı, barca yine cl şampiyonu. bu sezonki ideal dizilişim şöyle olacak gibi; volkan gökhan g. - serdar kesimal - bassong - reto ziegler (orhan şam)- (bekir irtegün)- omeruo - hasan ali kaldırım dia - jonjo shelvey - emre belözoğlu - robbie brady (topuz) - (gökay iravul)- (mehmet topal) - caner erkin nils peterssen - papiss cisse (semih şentürk)- henri bienvenu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Tottenham ile oynuyorum, Keita ve Afellay'ı aldım her zamanki gibi yanına 2 stoper 2 DMC aldım takımda sakatlıklar olduğu için, sağ/sol beke de adam lazım yedek olarak ama para mafiş... Forvete mutlaka Sevilla'dan Negredo'yu istiyorum gerekirse başkana evini sattırırım! Modric, Bale falan baya gözde ama koskoca City, Chelsea falan bile 3 yıla yayılmış ödemelerlen geliyor, 25m euro peşin + 15m taksiti görmeden ikisini de bırakmam!!'^+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Ordusporu tamamen editleyip bakırköyspor yaptım. Başka hiç bir edit yok. süperligde ilk 4 e oynuyorum :D hele bi 2013 çıksın baya şükela olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ya bunda friendly maçları asistana yönettirme seçeneği yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Team policy den girince alttan ikinci seçenek olması lazım hatırladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 evet, team policy'de var, "asistan az iş yap, maaşı hak et" buttonu. yalnız ne zaman asistana friendly yönettirdiysem yenilmeyi başardık afyonkarahisarspor'a bile, böyle bir huyu var takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 gamersgate'de 75% indirimli olduğu söylenmiş miydi? hem de steamworks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 @fizban Sanırım karşındaki takıma göre adam oynatıyo.Bikaç kere baktım maç statlarınada hiç tanımadığım adamları falan oynatıyodu ama senin taktiğini kullanıyo genede. Bide bişeyi merak ediyorum bilen varmıdır temponun yavaş olması neyi etkiler büyük takıma karşı yavaş oynamak avantajmıdır?Kontra açık olsa bile yavaş oynatınca takımı kontraya çıkmakta zorluk çekermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 datebase'i nereden güncelleyebilirim şu ana kadar yapılmış yaz dönemi transferleri fln. içericek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Negredo'yu Tottenham'mıma alaraktan dev bir transfer gerçekleştirdim. Kredi kartına 4 yıl taksit yapan Sevilla'ya 18m euro bayıldım ama değer. Eğer kupalar gelmezse bunca taksitten çok pis patlayacaz hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Everton'dan Fellaini'yi bitirdim! 16m avro 4 yıl taksitle Forvet için Adebayor'un bonservisi alayım diyorum 11,5'a ama adam kendisi de 10-11m yıllık istiyor mecbur ha sie çektim Negredo'nun yanına forvet lazım 16-18m falan veririm max, öneri yapın olm Soldado'yu mu alsam? pek bi seviyolar birbirlerini ama ikisi de advanced forward oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 lolz dusuncelihayvan said: transfer bütçesini ayarlayabiliyormuşuz ya. Ekşi de herifin teki 45 milyon euroluk transfer yapmış beşiktaşa. link burda fotolar çıkmamış http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26069630 beşiktaş ile ilk senemde şampiyon olmama şaşırdığım oyun. şöyle ekran görüntülerini koyayım onun üzerinden gidelim. malumunuz transferlerin hepsini 48 ay taksitle yaptım. faurlin, taarabt ve tadic haricindeki diğer 2 transferim taşaklı scout'larım tarafından yıldız olması muhtemel oyuncular olarak nitelendirildiği için aldım. cedric'in teknik özellikleri yeterli değil fakat fiziki özellikleri oldukça iyi. transferler: http://i.imgur.com/fvjce.png size temin ederim ki taarabt ve faurlin süper lig için biçilmiş kaftan. aldığıma o kadar memnunum ki satmayı hiç düşünmüyorum kendileri gitmek istemedikleri sürece. kulübün simge isimleri yapmak istiyorum ikisini. şöyle takım içi gol krallığını baz alarak ekran görüntüsünü koyayım. ordan asistiyle beraber kim kaç maç forma giymiş hepsine bakarsınız. willian ise devre arasında gelmesine rağmen almeida'yı yedek bıraktırttı. öyle söyleyeyim siz anlayın. simao'ya da buradan saygılarımı yolluyorum. ligin asistleriyle amına koydu adeta. play-off'a kaldım ligi 2. bitirerek. fenerbahçe ile son maça aynı puanda girdik ama ben averaj ile lider olarak gözüküyordum. sondan bir önceki maç fenerbahçe ile berabere kaldım 0-0. galatasaray'ın aynı hafta içerisinde bursaspor ile 0-0 berabere kalması şampiyonluk hayallerini suya düşürdü. artık sadece fenerbahçe ile beşiktaş kalmıştı. son hafta programı ise beşiktaş-galatasaray ve fenerbahçe-bursaspor idi. şampiyon olmak için galatasaray'ı yenmek zorundaydım. ekran görüntülerini aşağıya teker teker koyuyorum. adeta kıçımdan terler aktığını ölüp ölüp dirildiğimi dile getirmek isterim. son haftadaki skorlar: galatasaray maçı: play-off puan durumu: edit: nasıl 45 milyon yuroluk adam aldın diyenler için kendi çapımda yaptıklarımı anlatayım. sezon başlangıcında size soruyor "tittle challange mı? winner mı?" diye winner'ı seçiyorsunuz tabii. sonra satmanız gerekenleri satıyorsunuz. almak istediğiniz oyuncunun bedeli 7 milyon yuro. kulübüne 13 milyon yuro'luk teklif yapın ama teklifi yaparken karşınızdaki kulübün size geri teklifle dönecek olması önemli size kulüp geri teklifle döndükten sonra 48 ay ve nakitte ne kadar para istediklerine bakın. ardından topladığınız total miktardan 1 ya da 2 milyon yuro azaltın teklifi kabul edecektir rakip kulüp. tabii ki sadece 48 taksit. nakit para vermeyin. beşiktaş ile oynayanlar mutlaka board room > edit budget'ten ortadaki çizgiyi sağa kadar dayasınlar. ordaki haftalık parası başlangıçta fazla solda ve boşu boşuna oyunculara verilecek olan haftalık bütçe şişkin duruyor. yani orda 850 000 yuro duruyor maksimum %70'i kullanılıyordur o bütçenin. onu sağa yatırdınız mı köpek gibi transfer bütçeniz olacaktır ki ben şampiyon oldum bütçeme bakmamıştım şu anda resimde gördüm 10 milyon yuro bütçem olmuş. çok hoşuma gitti mutlu oldum ve hasssssiiiktir tepkisi verdim. edit 2: bakın bakın bakın default gelen hali aşağıdaki resimdeki gibi. wage budget 888 000 yuro iken transfer bütçesi 2 milyon yuro. aradaki farkı görmüşsünüzdür umarım. en sola çektiğinizde de wage budget 933 000 yuro iken transfer bütçesini görüyorsunuz 9 yuro sadece. umarım artık hacı nasıl 45 milyon yuro'luk transfer yaptın ya inanmıyorum diyenler için diyenler tatmin olmuşlardır. sıkıntıdan fm kurdum topice bakim dedim, bu resimler ne lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Ahahaha çok iyi ya =) Muhtemelen başka bir yerden c/p yapmışım da linkler nasıl değişmiş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 middlesbrough ile 5 premier lig 4 şampiyonlar ligi aldım. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Kaç senedir şu oyunun aptallıklarını çözemediler 16 şut 11 i kaleyi bulmuş 2 gol adamlar 1 şut oda gol 1 de kendi kaleme maç 2-2 bitiyor bu kadarda denk gelmezki sürekli sürekli tek şut tek gol 3 şut 2 gol defansda taş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 fm 12.2 ıcın fmtre arıyorum. lisansa baktım 5 avro istiyor ben oyunu steam ındırımından 4.99 dolara aldım tool oyundan pahalıya gelecek. fsfaasas o yuzden ordan almak ıstemıyorum. var mı bir çaresini bulan? 1 euro bağış olayı devam etseydı alırdım negzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 2010dan beri taktik konusunda epey faillememe rağmen dün yeni oyun açtım Liverpool u aldım.4-4-2 oynatıyorum takımı geçen seneki GS taktiğine yakın.Rossi-Hoilett ve defansada Rami yi aldım Skrtel ve Maxi Rodriguez i satıp. Şuan 13 te 13 galibiyet ile birinciyim City i evimde 2-0 United ı 4-1 Chelsea yi deplasmanda 4-1 le geçtim.Suarez i poacher oynatıyorum ve harika oynuyo. Rossi Deep lying forward veya amc oynatıyorum oda çok güzel gol ve assist performansı verdi ama 10.haftada 4 aylık sakatlandı.Bi süredir Rami de sakat Carragher ı oynatıyorum.Hoilett hiç beklemediğim kadar iyi performans verdi 13 maçta 6 gol 7 assist le oynuyo amr olarak. Şimdiden 10 puan fark attım ikinci olan Chelsea ye ilk başta hedefim 3-4 olduğu halde.Namağlup şampiyonluğu kovalıyorum şimdi yarıda belki bi takviye yaparım ama kesilcek adam yok şuan takımda herkes en düşük 7.20 le oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 manu resmen hile bi takım. bütün maçları düşük tempolu overload oynuyorum. bi takım gol yemez mi arkadaş. sıkıntıdan takımın yarısını youtha çevirdim hala bana mısın demiyor. ha barcelona yenilmiyor şampiyonlar liginde orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 2013'ten döndüm buna da bişey sorucam genç takıma koç atıyamıyor muyuz senior squaddaki gibi yani youth coachlar kendi kendilerine mi program ayarlıyolar? u18 takımının antrenman sayfası görünmüyo nası görücez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar