Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2012

poopla

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
fenerbahçe'de ikinci sezonumu bitirdim. bu sefer ucu ucuna şampiyonluk, yine türkiye kupası, uefa'da 0-2 ve 2-1'le elendiğim bir yarı final.

sow, boselli, stoch'u sattım, 40 milyon doların üzerinde para geldi, papiss cisse ve nils peterssen'i aldım, toplam 20m harcadım bunlara. bir de sırf ucuz diye bi ton adam aldım. ziegler'in yerine birini bulsam onu da 10'a okutacam. alex futbolu bıraktı, volkan'ı kaptna yaptım, takımdaki herkes mutlu oldu TABİ Kİ emre hariç. kendi daha iyi kaptan olurmuş hehe.

aziz yıldırım istifa etti, burak yılmaz yine 30+ gol attı, barca yine cl şampiyonu.

bu sezonki ideal dizilişim şöyle olacak gibi;

volkan
gökhan g. - serdar kesimal - bassong - reto ziegler
(orhan şam)- (bekir irtegün)- omeruo - hasan ali kaldırım
dia - jonjo shelvey - emre belözoğlu - robbie brady
(topuz) - (gökay iravul)- (mehmet topal) - caner erkin

nils peterssen - papiss cisse
(semih şentürk)- henri bienvenu
Sosyal ağlarda paylaş

Tottenham ile oynuyorum, Keita ve Afellay'ı aldım her zamanki gibi yanına 2 stoper 2 DMC aldım takımda sakatlıklar olduğu için, sağ/sol beke de adam lazım yedek olarak ama para mafiş...

Forvete mutlaka Sevilla'dan Negredo'yu istiyorum gerekirse başkana evini sattırırım!

Modric, Bale falan baya gözde ama koskoca City, Chelsea falan bile 3 yıla yayılmış ödemelerlen geliyor, 25m euro peşin + 15m taksiti görmeden ikisini de bırakmam!!'^+
Sosyal ağlarda paylaş

@fizban

Sanırım karşındaki takıma göre adam oynatıyo.Bikaç kere baktım maç statlarınada hiç tanımadığım adamları falan oynatıyodu ama senin taktiğini kullanıyo genede.

Bide bişeyi merak ediyorum bilen varmıdır temponun yavaş olması neyi etkiler büyük takıma karşı yavaş oynamak avantajmıdır?Kontra açık olsa bile yavaş oynatınca takımı kontraya çıkmakta zorluk çekermi?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Everton'dan Fellaini'yi bitirdim! 16m avro 4 yıl taksitle

Forvet için Adebayor'un bonservisi alayım diyorum 11,5'a ama adam kendisi de 10-11m yıllık istiyor mecbur ha sie çektim

Negredo'nun yanına forvet lazım 16-18m falan veririm max, öneri yapın olm Soldado'yu mu alsam? pek bi seviyolar birbirlerini ama ikisi de advanced forward oynuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

lolz

dusuncelihayvan said:

transfer bütçesini ayarlayabiliyormuşuz ya.

Ekşi de herifin teki 45 milyon euroluk transfer yapmış beşiktaşa.

link burda fotolar çıkmamış
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26069630

beşiktaş ile ilk senemde şampiyon olmama şaşırdığım oyun. şöyle ekran görüntülerini koyayım onun üzerinden gidelim.

malumunuz transferlerin hepsini 48 ay taksitle yaptım. faurlin, taarabt ve tadic haricindeki diğer 2 transferim taşaklı scout'larım tarafından yıldız olması muhtemel oyuncular olarak nitelendirildiği için aldım. cedric'in teknik özellikleri yeterli değil fakat fiziki özellikleri oldukça iyi.

transferler: http://i.imgur.com/fvjce.png

size temin ederim ki taarabt ve faurlin süper lig için biçilmiş kaftan. aldığıma o kadar memnunum ki satmayı hiç düşünmüyorum kendileri gitmek istemedikleri sürece. kulübün simge isimleri yapmak istiyorum ikisini. şöyle takım içi gol krallığını baz alarak ekran görüntüsünü koyayım. ordan asistiyle beraber kim kaç maç forma giymiş hepsine bakarsınız. willian ise devre arasında gelmesine rağmen almeida'yı yedek bıraktırttı. öyle söyleyeyim siz anlayın. simao'ya da buradan saygılarımı yolluyorum. ligin asistleriyle amına koydu adeta.

play-off'a kaldım ligi 2. bitirerek. fenerbahçe ile son maça aynı puanda girdik ama ben averaj ile lider olarak gözüküyordum. sondan bir önceki maç fenerbahçe ile berabere kaldım 0-0. galatasaray'ın aynı hafta içerisinde bursaspor ile 0-0 berabere kalması şampiyonluk hayallerini suya düşürdü. artık sadece fenerbahçe ile beşiktaş kalmıştı. son hafta programı ise beşiktaş-galatasaray ve fenerbahçe-bursaspor idi. şampiyon olmak için galatasaray'ı yenmek zorundaydım. ekran görüntülerini aşağıya teker teker koyuyorum. adeta kıçımdan terler aktığını ölüp ölüp dirildiğimi dile getirmek isterim.

son haftadaki skorlar:

galatasaray maçı:

play-off puan durumu:

edit: nasıl 45 milyon yuroluk adam aldın diyenler için kendi çapımda yaptıklarımı anlatayım.

sezon başlangıcında size soruyor "tittle challange mı? winner mı?" diye winner'ı seçiyorsunuz tabii. sonra satmanız gerekenleri satıyorsunuz. almak istediğiniz oyuncunun bedeli 7 milyon yuro. kulübüne 13 milyon yuro'luk teklif yapın ama teklifi yaparken karşınızdaki kulübün size geri teklifle dönecek olması önemli size kulüp geri teklifle döndükten sonra 48 ay ve nakitte ne kadar para istediklerine bakın. ardından topladığınız total miktardan 1 ya da 2 milyon yuro azaltın teklifi kabul edecektir rakip kulüp. tabii ki sadece 48 taksit. nakit para vermeyin.

beşiktaş ile oynayanlar mutlaka board room > edit budget'ten ortadaki çizgiyi sağa kadar dayasınlar. ordaki haftalık parası başlangıçta fazla solda ve boşu boşuna oyunculara verilecek olan haftalık bütçe şişkin duruyor. yani orda 850 000 yuro duruyor maksimum %70'i kullanılıyordur o bütçenin. onu sağa yatırdınız mı köpek gibi transfer bütçeniz olacaktır ki ben şampiyon oldum bütçeme bakmamıştım şu anda resimde gördüm 10 milyon yuro bütçem olmuş. çok hoşuma gitti mutlu oldum ve hasssssiiiktir tepkisi verdim.

edit 2: bakın bakın bakın default gelen hali aşağıdaki resimdeki gibi. wage budget 888 000 yuro iken transfer bütçesi 2 milyon yuro. aradaki farkı görmüşsünüzdür umarım.

en sola çektiğinizde de wage budget 933 000 yuro iken transfer bütçesini görüyorsunuz 9 yuro sadece.

umarım artık hacı nasıl 45 milyon yuro'luk transfer yaptın ya inanmıyorum diyenler için diyenler tatmin olmuşlardır.

sıkıntıdan fm kurdum topice bakim dedim, bu resimler ne lan haha
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
2010dan beri taktik konusunda epey faillememe rağmen dün yeni oyun açtım Liverpool u aldım.4-4-2 oynatıyorum takımı geçen seneki GS taktiğine yakın.Rossi-Hoilett ve defansada Rami yi aldım Skrtel ve Maxi Rodriguez i satıp.

Şuan 13 te 13 galibiyet ile birinciyim City i evimde 2-0 United ı 4-1 Chelsea yi deplasmanda 4-1 le geçtim.Suarez i poacher oynatıyorum ve harika oynuyo.

Rossi Deep lying forward veya amc oynatıyorum oda çok güzel gol ve assist performansı verdi ama 10.haftada 4 aylık sakatlandı.Bi süredir Rami de sakat Carragher ı oynatıyorum.Hoilett hiç beklemediğim kadar iyi performans verdi 13 maçta 6 gol 7 assist le oynuyo amr olarak.

Şimdiden 10 puan fark attım ikinci olan Chelsea ye ilk başta hedefim 3-4 olduğu halde.Namağlup şampiyonluğu kovalıyorum şimdi yarıda belki bi takviye yaparım ama kesilcek adam yok şuan takımda herkes en düşük 7.20 le oynuyo
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...