DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 oyun kolay mı zor mu? mümkünse en az 2 sezon oynayan biri söyleyebilirse sevinirim. eğer son 2 senedir olduğu gibi çemişgezekspora 3 senede şl kupası aldırabiliyorsak hiç kurmayacağım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Oyun artık pek taktiğin mükemmelliği, müthiş oyunculardan kurulu olma, 2-3 yıldızın oyunu koparmasına bakmıyor. Oyuncu birlikteliği, geniş kadroya sahip olma, ama hiç bir oyuncuyu küstürmeme gibi unsurlar ön plana çıkmış. Gs'de 2. sezonumda nerdeyse ŞL finali görüyordum. Ki rakip çelsi, ilk sene kupayı almışlar ve 2. sene de aldı hayvan herifler. İngiltere'de 2-2 berabere kalınca sevindim tabii, ama içerde sabri reyiz sağolsun, son 10dksına 2-1 önde girdiğimiz maçta yaptığı iki müthiş hatayla 2-3 yenilmemize sebep oldu. Oyuncuların çoğunu biliyoruz, ama sol açık olarak Eugene Konoplyanka ve sağ açık olarak da Sidney Sam çılgın atıyorlar. Hele Türkiye liginde affetmiyorlar, tavsiye benden, deneme sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Beşiktaştan sonra başka bir takımla başlayacağım. Media prediction 3-8 arası olup, 8-10m eur transfer bütçesi verecek, ülkesinde de yabancı sınırlaması olmayıp work permit bok püsür kastırmayacak birşeyler arıyorumm Help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 DoruK said: oyun kolay mı zor mu? mümkünse en az 2 sezon oynayan biri söyleyebilirse sevinirim. eğer son 2 senedir olduğu gibi çemişgezekspora 3 senede şl kupası aldırabiliyorsak hiç kurmayacağım oyunu. Yok kaldırmazsın kolaydan ziyade biraz daha zevkli hala dönmüş.ŞL tamamiyle eşleşmelere bakıyor 3. sezon bitti tabi bundan önce test için 3 sezon bitirdim 2 ayrı takım ile oynadım.Mesala FB ile oynadığım ana kariyerde BARCA 1. kez bile elemeleri geçemedi ne kısmetse ENG ligi takımları ile denk geliyorum hatta şuan yine MNC CTY geldi 1 tane bile sakatları yok...yine aldık belayı. @Wispy net bilmiyorum ne tür ligde bana sorarsan eng spain itly liglerinde ortalama yada altı bir takım ile zevk alarak oynarsın şahsen ben öyle yapacağım FB ile biraz daha oynayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 abi blackpool ile başladım ortalama bi kadro kurdum sayılır.ilk 5 hafta dibe vurdum sonra tam takım taktiğe alıştı,4 maç üst üste kazandım,iki forvetimde çılgın atmaya başladı ki ikisi birden bi maçta sakatlandı.hele teki 6 ay sakatlandı :(.başta ilk 2 ye gireyim 1. lige çıkayım diyodumda şuan imkansız gibi ilk 6 ya girmem mucize olur çünki takımda yeni forvet alıcak para kalmadı :D artık gençlerle idare edicez oyun başında nelson rivas boşta geziyor.hatta 12 hafta geçti hala boşta adam :D param yetmiyor getirtmeye.geçen oyunlarda çok iyiydi bu oyundada statları fena değil gibi orta sıra takımları alanlara tavsiye ederim bide oyun içinde yaptığınız değişiklikler baya etkili oluyor.11 i hiç oynamamıştım ama önceki oyunlarda pek bi etkisi olmuyordu.bu baya hoşuma gitti benim özelliklede takımla konuşma olayı.gerçi beni buz adam ilan ettiler ama yavaş yavaş oyuncularımla kanki olmaya çalışıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 30 şutum var şu anda karabükle ile biten maçımda , 3 tanede karabükün.90+3 te penaltıdan attığım gol ile 1-1 bitti maç.fenerbahçe ile oynuyorum forvette bendtner arkasında popov oynuyor ama yok atamadılar ilginç biçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Yalnız bayağı absürd şeyler oluyor Manuyu burada 3-0 yendim, orada 2-2 berabere kaldım 10 kişi. Oyun bence kolaylaşmış gibi, özellikle half time konuşmasını düzgün yaparsanız steroid yemiş gibi oynuyor takım 2. yarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Türkçe yama işleri ne durumda 12'de haberi olan var mı? Full Türkçe'ye yakın bi yama kuran var mı aramızda?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 şu büyük takımlara karşı ne bok yiyecem ya var mı tavsiyesi olan? napoli ilk sezon ligi 3. bitirdim, CL 2. tur'da Real'e elendim ikinci sezon, ligi yine 3. bitirdim, CL'de finalde Manu'ya 6-0 yenildim (ilk 3'ü korner, sonra overload yaptım 3 tane daha tıktılar :D), italya kupasını kazandım. italya ligi'ndeki hayvan takımlar (Juve, Milan, Inter) 80-90 milyon euro wage budget'ları var, ben 50 ile onlarla savaşmaya çalışıyom. olmuyor anasını satiim. diğer maçlarda bu takımlardan daha başarılıyım ama bu büyük takımlarla oynadığım 6 maçta 5 puan aldım galiba sadece. ne yapsam olmuyor... CL'de finalde yenildiğim Manu'ya da gruplarda 2 maçta da yenilmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 büyük takım maçları tamamen gaz. biraz önce ŞL grup maçında Porto ile oynuyorum, ilk yarıyı 2-0 yenik kapattık, tek adam dahi eksiltemeyen sağ açığım Sam nasıl gaza geldiyse, 3 gol atıyor, ki bunların 2si uzaktan çatala, bir de kornerden servet abisine asist yapıyor. kornerler ve frikiklerde sıkıntı yaşamamak için takımı biraz uzun kurmak lazım, özellikle büyük maçlarda affetmiyor güçlü rakipler. savunma hattı ve orta sahadaki savunma destekçisi oyuncularda pozisyon alma ve jumping özelliklerinin yüksek olmasına dikkat edin. hele bekleriniz hızlı, çabuk, pozisyon alması iyi ve havadan etkiliyse kolay kolay duran toplardan gol yemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 abicim şu oyunda köpek gibi top oynayan takımın bir anda pendikspora dönmesi olayını düzeltemedikleri sürece bu oyundan bir bok olmaz. bak kaç oyundur aynı şey 2010 da aynı 2011 de aynı 2012 dede aynı. taktik aynı. adamlarda sakat yok. değişen hiçbir ayar yok. her maç manchester uniteda 5 atıyorum man city ye 5 atıyorum önüme gelene 5 atıyorum bir anda bişey oluyo takıma sonuncudan gidip 4 yiyosun ardından sondan birinciden 3 yiyosun bişeyler oluyo takım durup dururken darmadağın oluyo. abicim bu ne kadar düzensiz bir iştir ben anlamadımki. rutine bindi eheheh biraz değiştir ehehhee modunamı gırıyo oyun kendı kendıne ben anlamadımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 her sene o olay sogutuyo beni de oyundan mersin idman yurdu en zorlandıgım takım haline geldi bıraktım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 yok abi harbiden insanı cıldırtır yani arka arkaya sigara yakıyorum sinirden. ulan kütür kütür top oynuyo takım gol yiyoruz 3 topta geri gol atıyoruz falan o derece başarılı takım. bir anda ya bir anda bi sonuncuyla falan maç yapılmasın arkadaş hemen takım boka sarıyo hemen bi 3 yemeler yok kızgın olmalar bılmemne menejere saldırmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Birde şöyle bişeyi sormak istiyorum. Şimdi chelsea ile oynuyorum ben. milandan thiago silvayı aldım. bu adam milanda şampiyonlar ligine kayıt ettirilmiş. şimdi şöyle bişey farkettim ben. Şampiyonlar ligi later stages e player register ederken, Maximum one player who has been registered for a European competition this season for another team diye bir seçenek var. şimdi bu seçeneğe bakarsak ben bu adamı kendi takımımdan kayıt ettirebilmem lazım ancak bu adam için Ine çekiyor ve kayıt ettiremiyorum doğal olarak. ama alttada böyle bir seçenek var ve karşısında 0 yazıyor haliyle kayıt ettiremediğim için. benim bu adamı bu secenek ile kayıt ettirebilmem gerekmiyormu? edik: galiba bu şey için geçerli uefada oynayan bi takımdan adam alıpta şampiyonlar ligine kayıt ettirebiliyorum ama şl de oynayan başka bi takımdan alıpta şl ne tekrardan kaydettiremiyorum. kendi kendime ayar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Fransuxa said: abicim şu oyunda köpek gibi top oynayan takımın bir anda pendikspora dönmesi olayını düzeltemedikleri sürece bu oyundan bir bok olmaz. bak kaç oyundur aynı şey 2010 da aynı 2011 de aynı 2012 dede aynı. taktik aynı. adamlarda sakat yok. değişen hiçbir ayar yok. her maç manchester uniteda 5 atıyorum man city ye 5 atıyorum önüme gelene 5 atıyorum bir anda bişey oluyo takıma sonuncudan gidip 4 yiyosun ardından sondan birinciden 3 yiyosun bişeyler oluyo takım durup dururken darmadağın oluyo. abicim bu ne kadar düzensiz bir iştir ben anlamadımki. rutine bindi eheheh biraz değiştir ehehhee modunamı gırıyo oyun kendı kendıne ben anlamadımki e evet? bu cm2 den beri olan birseydir... gercek hayatta da midseason flop denilen vakkada da gorulur. Eger sen ayni taktigi degistirmeden oynatirsan bir yerden sonra diger takimlar "cozuyor" taktigini ve zorlaniyorsun. Ben genelde ic ve dis saha maclarimi ayri taktiklerle oynatip atlatiyorum bu krizi ama sabit taktikle olmaz arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi ben sevdim oyunu ya kim ne derse desin. O olaya da çok çemkirdim ama haftalarca puan kaybetmemiş en süper takım da 1-2 maç ardarda kaybedebiliyor, ardarda 2 kritik oyuncun birden sakatlanabiliyor, finishing technique composure 18 adamın içine 4 maç üstüste guiza kaçabiliyor. Var bunlar futbolda. Oyunun saçmaladığı noktalar da var (az değil) ama ben eğlendim şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 İngiltere en alt liginden Dover ile başladım.Gerçi ben premier lig görene kadar yeni patch çıkar.Saved game yalan olur :) Gayet iyi başladık lige bütün takımı satılığa koydum ilk başta.Hepsini sattım veya serbest bıraktım.Bir kişi bile kalmadı.Sonra haftalığı 100-250 euro dan serbest oyuncuları aldım.Şu anda 250.000 Euro pozitif denge oluştu.Takım zengin oldu resmen kategorisine göre.Ligde 5 te 5 ile başladım.Gol yemedim.Oyunculardan 2 si türk.Alt lig takımlarıyla oynamayı planlayanlar kesinlikle oyun kurulumunda Türkiye yi seçsinler.Resmen bizim topçular 3 e katlıyor diğer amatör statüdeki yabancı topçuları.İngiltere olduğu için çalışma izni çıkmadı çoğuna.Sadece Barbaros Barut ve Şeref Kaya alabildim.Barbaros resmen 2 lig üstü topçu bu takıma göre.Dc ler iki 20 yaşında İtalyan.Çok iyi değiller ama idare ederler.Gray diye bir İsveçli aldım 17 yaşında.İnanılmaz potansiyel var 5 maçta 6 gol attı.3 maçta 11 oynattım.Çünkü şu an ki kapasite 2 yıldız.Potansiyel 5 yıldız.Asıl forvet 21 yaşında Faslı.AMR Wooter diye bir Hollandalı kesinlikle tavsiye ederim.DMC AMR ve SC pozisyonları çok kaliteli kadronun ancak diğer çok vasat.Şimdiden puan farkını açmak lazım sakatlık olmadan.Yedekleri ne yapar hiç belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi aslan gibi scout aldım ingiltere bilgisi süpper. Git bul diyorum 1 gün sonra finished assignment diyor 5 tane adam veriyor sadece. Bug mı bu, var mı çaresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ne bulmasını istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 aa o zaman bulması lazım :( abi adamı uk ireland regionuna gönderdiysen ordan senin takımında direk oynayacak 5 oyuncu bunlar diye rapor gönderiyor geri. sen genç yetenek filan arıyosan ligleri, alt ligleri, u18 ligini filan takip ettirceksin. ordan bi maçta genci görücek abi bak bu var dicek. regiona, nationa gönderirsen scoutu bilindik, takımda direk oynucak adamı getirir. bi de genç yetenek yine de öyle bulunmaz. 4 saat continue demeden bütün takımdaki adamlara tek tek baktığımı hatırlarım ben. tek tek scoutlattırcan, report card çıkartıcan. öyle kolay değil o işler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi ama başka scoutum cayır cayır arıyor 300 tane adam buluyor bir ligden. Yeni 2 tane scout aldım adamın knowledgeı gayet sağlam olduğu lige gönderiyorum aynı şekilde adam 1 gün sonra finish assignment diyor. Mindfak oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Wispy said: Abi aslan gibi scout aldım ingiltere bilgisi süpper. Git bul diyorum 1 gün sonra finished assignment diyor 5 tane adam veriyor sadece. Bug mı bu, var mı çaresi ? azmonun dediği arada taktik değiştir muabbetınden sonra takım bir kendine geldi bir kendine geldi aman yarabbi maşallah dilimi ısırıyorum. OM a kendi evinde 4 attım ŞL çeyrek finalde. şimdi kendi evimde atıcaz maçı. mum ışığı şarap derken 4 te evimde döşerim gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Azmonun dediği benim scout problemime derman dil ama, niye beni quoteladın : ) Manuyu eledim son 16'da ŞL'nde Real geldi, kendi evimde 2-1 yeniyordum 4-2 oldu bir anda. Defanstan Egemen, Toraman, Köybaşı sakatlandı/cezalı oldu. Orada da 5 yedim afşiyetle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 valla al sat yetenek bul ile gsyi en zengin klupler listesinde 20. sıraya çıkardım :D Daha çok yolum var ama ilk 10 a giricem inanıyorum çok taze gencler var elimde. 4-5 e alıp 10-15 e okutuyorum :P Kontrat uzatırken fazla para isteyenleri satabileceksem kbul edip hemen satıyorum :) satamayacağımı his edersem yolluyorum. Klup resmen ticarethaneye döndü. Ünal Başkan bu durumdan çok mutlu :) 50 milyon$ transfer 70 milyon $ wage bütcesi verio gerek yok başkan desemde eli bonkör adamın :) tabi bunu yapabilmek için kadrom 45 kişi :D 22 yabancım var :P ŞL maçlarına 18 kişilik yabancı kadromla çıkıcam bu sene hayalim :D tutmayan yabancıyı 2-3 gönderip her olasılığı olan genci alıyorum. taraftar azcık mırın kırın ediyor her yıldızı satıosun ama yaaa diye ama şampiyon oluyoz son maç falanda olsa idare etsinler :) Sırf Under 21 milli yabancı sayım şimdi rapor geldi 14 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar