raw power Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Rubin Kazan yeni almış Pogrebnyak'ı, herhalde bırakmazlar. Bir de headingi 9, biraz zor indirir hava toplarını. :) Scoutlarım Babacar'ın gelmek istemeyeceğini söylüyor. Oyun geçen seneye göre baya gerçekçi olmuş, 3. sezonda Neymar'ı almıştım Galatasaray'a, cimrilik etmesem onun üstüne bir de Paulo Henrique'yi bile alabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 "raw power" said: MR ve target man ihtiyacım var GS için. Hali hazırda target man olarak elimde Andre Senghor var, fakat onu Milan istiyor, elimde tutamayabilirim. Sağ kanadımda ise Meneses diye bir arkadaş var, ilk sene baya iyi oynadı ama Şampiyonlar Ligi için yetersiz gözüküyor. Kimleri tavsiye edersiniz? Kazım neyine yetmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 napoli için media prediction 8 yazmışlar güldüm lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Klasik Göztepe ile başladım. Başlangıç çok sancılı geçti gerçi, sadece 4 saati sezon başındaki 3 aylık kısma harcadım. En sonunda kadromu Hüseyin Cimşir, Önder Turacı, İsmail Güldüren, Mehmet Yozgatlı gibi kazma ama deneyimli adamlarla doldurdum, free olarak sdfg. Karabükten de İlhan Parlak'ı kiraladım. Herneyse sezona başladım, ekim başında klasik menajerler free oyuncu vs önerir ya, Lenny diye bir kavruk brezilyalı önerdiler ama işte adi menajeri yüzünden imza attıramadım çok da üstelemedim. 1 ay sonra menajerini kovdu direk imza attırayım dedim bu sefer de wage yetersiz kaldı. Trial teklif ettim 4 hafta, adam geldiği gibi ilk maçta 4 gol attı sdfjg. Sonrasında allahtan yönetim wage arttırdı da imzalattım direk. Hatta şöyle 2 ss vereyim, bank asyadan bir takımla başlayanlar kaçırmamalı bu adamı. http://imageshack.us/photo/my-images/638/lennygol.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/856/ohabelenny.jpg/ Resimleri ayarlayamadım bir türlü de, open image url diyince gözüküyor. Bu arada bir sorum olacaktı, bank asya için yabancı sınırı 3 ama benim şu an kadromda 4 var(biri bu trial kavruk brezilyalı), ocakta bu trial ve yanına bir yabancı daha imza atacak, squad reg. de sorun yaratıyor di mi bu sınır sadece? Hop dur 3 yabancı ztn var diyip suya düşmez sözleşmeler? edit: 3 maçta 8 gol attı herif ahah. bildiğin 2. emenike bank asyadaki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 3 tane register edemiceksin tabiki birine elveda de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 7 peşin 6 48 ay taksit. Al pişman olmazsın kesin. Masquerade said: kaca aldin montillo'yu? riera'yi sutlayip alayim ilk sezon bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Barca B takımında bir adam vardı aklım onda kaldı. Gelmez diye uğraşmadım Rafinha mi Rafael mi ne adı AMC AMR. Demin baktım saçma sabalak bir Fransız takımına gitmiş içim yandı. Neyse beşiktaş kariyerimden sonra pool'la başlarım onda teker toplamayı umuyorum bu keşifleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Liebe said: 3 tane register edemiceksin tabiki birine elveda de :) Tam anlatamamışım sanırım demek istediğimi, yeter ki registera kadar sorunsuz gelsinler de gerisi ayarlanır manasında demiştim. Zira 5 yabancı oldu zaten, ikisi çöp olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Şöyle kısaca scoutladıklarımı yazayım hatta Benim aradıklarım MC, DMC (Alper Potuk fena dil gibi gözüküyor ama emin olamadım) DR ve DC'ye yerli adam arıyorum 3.5-4 yıldızlık. Yardımcı olursanız makbule geçer. Spoo Recommendation 4,5 yıldızlık gençler Lenny Nangis - M AMR ST Giuseppe Prestia - DC Miguel Medina - ST David Ospina - GK Romario - DR WB Arouca - DM MC Kara - DMC Rafinha M AMC ST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bana en hayvani facepack lazım... varda torrent çekemiyorum :( cok yavas cekiyo şöyle rapidshare yada fileserve'li arıyorum. Lig'ler'in tek tek oldugu birşeyde olabilir yani ben cekerim yavaş yavaş yeterki torrent olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Masticore said: bana en hayvani facepack lazım... varda torrent çekemiyorum :( cok yavas cekiyo şöyle rapidshare yada fileserve'li arıyorum. Lig'ler'in tek tek oldugu birşeyde olabilir yani ben cekerim yavaş yavaş yeterki torrent olmasın http://sortitoutsi.net/megapack/4-00_all.html Ama üyelik istiyor.Gerç, ücretsiz öyle klasik forum üyeliği.Üye olduktan sonra aşağıda free mirrors var.Esayshare ve File Factory.4,2 GB boyutunda bir facepack.Torrent de var aşağıda gerçi sen istemiyorsun.Şu anda 750kb ile çekiyor.ve 1,15m e kadar çıkıyor arada.Tercih senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Wispy said: Benim aradıklarım MC, DMC (Alper Potuk fena dil gibi gözüküyor ama emin olamadım) DR ve DC'ye yerli adam arıyorum 3.5-4 yıldızlık. Yardımcı olursanız makbule geçer. Alper fena değildir gibi geldi bana, ama GS'de o bölge yeterli olduğu için deneme imkanım olmadı. Hamit'i kiralayabilirsin, ama çok sakatlanıyor. Mehmet Topal'ı direk satış listesine koyuyorlar galiba, ilk sezon başında 1m yuroya almıştım. DC için Koray Günter var ayağı düzgün stoper. Hepimizin bildiği Ömer Toprak da var tabii, takımında tutunamamıştı, 3m yuroya getirmiştim. DR olarak pek iyi yerli oyuncu yok, ama Jem Karacan alınıp, ki mevkiisinde de iyi bir rotasyon oyuncusu, DR pozisyonu eğitimi verilip gayet iyi bir bek yedeği olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 facepack dediğiniz oyuncu yüzlerinin fotolarımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Liebe said: facepack dediğiniz oyuncu yüzlerinin fotolarımı? Aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 gereksiz bişi yaw görüpte napıcan tipini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Herşey yolunda giderken üstüste sakatlıklardan, skordan, kuradan crit yemeyi kapasınlar artık ya. Bir de puan farkı çok açılmasın diye kesinlikle oyun müdahale ediyor skorlara. Trabzon inanılmaz seri yakaladı, ben de 35 haftadır golsüz maçım yok belediyeden 3-0 mağlup döndüm. Üstüne şampiyonlar ligi gruplardan çıktım, Manu selamun aleyküm hoşgeldin çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 hangi oyuncuyu aldıysam 48 ay kullandım hep ilerde sanırım gümleycim hissediyorum içimi sıkıntı basiiii sürekli aynı durumda olup sezonlar devirmiş biri bana bişi olmuyo yaeee desin ajshdjka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 hala almadım oynu. kınıyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 amacim atletic bilboa'yı 1. sezonumda şampiyon yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 oldu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Fm 2011de il sezonumda 4. ikinci sezonumda sampiyon olmuştum cesena ile. Bilbao ile daha zor olmasa gerek. Oyun artık cok basit ya gerçek hayat futbol etkenlerinden kafayı sıyırınca oyunda başarılı olmak kolay 'guiza gerçekte çok gol kaçırdı fenerde forvet yapmayacagım' kafasıyla oynarsan zor tabii de statlarına göre adam alır oynatırsan mekanik bir zihniyetle çok basit başarılı olmak Bedavaya ne adamlar oluyor genelde hadi başlarken olmasa bile ilk sene sonunda genelde hep sıfırdan takımları şampiyon yapacak adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 iyi yapmıssın ama bilboa ile olmak bilemiyorum barca. var en önemliside basque futbolcu disinda alamamak ki ztn iyi basque'ların hepsi neredeyse bilboa'da birtek real'de xabi alonso var onuda almak imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Evet oyunda bir kolaylaşma söz konusu birde TR ligi işkence haline gelmeye başladı tabi oyun tarzınıza göre değişir şu açıdan diyorum düzgün adam yok diğer liglere göre baya zayıf kalıyoruz.Orta sağnın en baba türk oyuncuları güçlü takımlarda paran bile olsa gelmiyorlar...Gelirsede acayip uyuz ediyorlar istedikleri şartlar sağolsun. Bundan vesile orta sağ yabacı tutmak zorunda kaldım tabi FB ile oynuyorum.Şampiyonlar ligine save load yapmadan gittim yarı finalde MAN CTY geldi ezdi geçti, kaldı ki scouting ile baya taktik kasıyorum :P Tavisiyeleriniz hatta oyuncu öneriniz varsa hayır demem ben kendi aldıklarımın performansları hakkında konuşayım.Yabancı pek saymayacağım çünkü herkes googlelıyordur :P Sol kanat Gökhan Töre inside forward oynuyor finishing kastırmak şart. Sağ kanat Serdar Gürler çok iyi oyuncu scoutlara inanmayın yani ilk sezondan alın staff kadrosu güçlü ise çok iyi ortalama yakalıyor Defans stopper Aykut demir sağlam Defans cover Jonathan Mensah kesin alın hatta ne yapıp edin alın 45m teklif gelip duruyor. Ross Barkley 19 yaşında MC BWM oynuyor baya iyi eleman loanlayın sonra charm atın dersiniz hotellerde sex partyleri var direkt geliyor. Orhan Sam yada Okan Alkan sağ defans hakkını veriyorlar. Muhammed Demirci çok artist ama alın,Tr nin tek wonderkidi. Sotiris Ninis diye bir cocuk aldım Alex yerine assist king arada inside forwarda oynuyor. Sinan Bolat kaleci olarak hakkını veriyor. 2 youth tutup 3 first team coach gerisi 3x coach ,fitness x2 goal coach x2 baya etkili oluyor staff team.Genç pek yok kasmayada gerek yok diyerek böyle birşey yaptım. Neyse benden bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 İlk sezonumda Fiorentina ile 2. bitirdim. Avrupalara zaten bu sezon gidemiyor. Italya kupasında Çeyrek finalde Inter'e elendim. Şampiyon da Inter oldu zaten. Inter'e ve Juventusa evlerinde yenildim. Onun haricinde diğer bütün büyük ekipleri devirdim içerde dışarda. Fiorentina da Jovetic ve Babacar cidden inanılmaz oynuyorlar. 3 Limited defender. Önünde 2 tane çakılı DMC. Biri Anchorman. Sağda solda 2 adet WB Attack 1 Adet MC Deep Lying Playmaker Jovetic Trequartista Babacar Poacher oynatıyorum. Bu taktikle Çok az gol yiyorsunuz. Ama gol atmak da forvet ve wing back ekibin efsane deparlarına bakıyor. Very Fluid ve Control yada Counter Alternatif 3 çakılı DC limited 2 çakılı dmc biri anchorman 1 mc deep lying 3 Attacking Midfileder L C R 2 Forvet Strategy attacking. Rigid Dehşet bası kuruyor. Ama atamayana atarlar olursa çok şanssız yenilgiler alınabiliyor. Bu aynı zamanda üstteki taktikte gol yediğim zaman döndüğüm oyun şekli. 4-4-2 yi de çok güzel oynuyor takım ama ben sevmiyorum 4-4-2yi. tip: gilardinoyu direk okutun. Brezilyadan Romario'yu alın WBR Camporese var takımda süper bir defans. u21 yada reservede. Kalecileriniz tırt. ben sergio romeroyu aldım ilk başta iyi sıçtı ama sonradan toparladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar