Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 a. Gömülmek b. Yakılmak c. Suya Bırakılmak d. yakıldıktan sonra suya küllerinizi atmak e. bana ne ya ölmüşüm ztn :lol: Ben ''d'' diyorum ya siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 e[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 e herhangi bir nekrofilin eline geçmesin, beni kaldırtmasın yerimden yeter.[signature][hline]öss nubisi izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bi adam vardı. Aklıma geldi. Karısı ölüyor. Onsuz yapamıyor. Ozel camdan bir sehpa yaptırıp içine koyuyo. Çürümüyo hatun sehpada duruyo. Sehpayıda evde salona dekor koyuyo.. Ben tüm alet edevatımın kullanılmasını isterim. Ki bunu gidip başvurmayı düşünüyorum. Bütün organlarım bağışlansın diye...[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ''a''[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: nedanko, 26 Eylül 2004 22:49 tarihinde demiş ki: Bi adam vardı. Aklıma geldi. Karısı ölüyor. Onsuz yapamıyor. Ozel camdan bir sehpa yaptırıp içine koyuyo. Çürümüyo hatun sehpada duruyo. Sehpayıda evde salona dekor koyuyo.. Ben tüm alet edevatımın kullanılmasını isterim. Ki bunu gidip başvurmayı düşünüyorum. Bütün organlarım bağışlansın diye... Ben istemem organlarımı bağışlamak biliyorsun ki ölmeden 1-2 dk önce alıyorlar organlarını ;) ümit kesildikten sonra canlanan çok insan var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 konuyu bilmiyorum ama saçma olur öyle birşey bence öldükten sonra en geç 1-2 saat içinde daha mantıklı olur nede olsa hastaneye yetişemeden ölen bir sürü insan var.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Valla isterlerse 2 saat once alsınlar. Eğer o duruma gelmişsem ciddi bir şey vardır ve büyük olasılıkla kalıcı birşeyler bırakır. yarı insan olarak devam etmektense, çiçek hayatı yaşamaktansa, 5 yarı insan , insan moduna geçer daha iyi.[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 (a) iyidir.[signature][hline]hebee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 c isterim[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 26 Eylül 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Ardeth, 26 Eylül 2004 22:53 tarihinde demiş ki: konuyu bilmiyorum ama saçma olur öyle birşey bence öldükten sonra en geç 1-2 saat içinde daha mantıklı olur nede olsa hastaneye yetişemeden ölen bir sürü insan var. Discovery de izlemiştim bunu başka başlıkta mıs söylesem neyse orda daha iyi açıklarım adam ölüyor hastanede dolaşıyor bir bebek doguyor ve aglıyor susturulamıyor. Sonra adam neden aglıyor diye düşünürken bebek sol ayagımda bir kırık war diyor adam şoku atlatamıyor öldügünü anlıyor ama sonra bi anda masada uyanıyor ve kalkıyor doktorlar ne oldugunu anlayamıyor tabii sonra gidip dogum haneye dalıyor ve doktora söylüyor sonuç bebegin sol ayagında küçük bir kırık çıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 [Bu mesaj driftintosin tarafından 26 Eylül 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 b ölümle birlikte bu dünyadan tmmen ayrılmak isterim .. mezarımın başına gelip aalicak veya dua okicak insanlar istemem..duman olup yok olmak sanki hiç varolmamış gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ağlıycak insan senin cesedin olmadan da ağlar ;)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Hah valla gömülmek en son istediğim şey.. Dayım 3 ay once vefat ettiğinde çok kötü oldum. Toprağa bakıyosun saatlerce ve toprağın altında vücdunun durduğunu biliyorsun.. Çok kötü.. Bide beni herkes gittikten sonra orada tuttular. Tek başıma mezarda kaldım dayımın mezarına baktım saatlerce..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 e[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ne yaprlarsa yapsınlar umrumda dedgıl[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 e[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 nedankonun drumunu ii bilirim .. insan naapıcanı bilemio .. orda topraın altında bi zamanlar sana hikayeler annatıp eelendiren aaladıında teselli eden biri yatıo .. ve sen topraa bakıosun o günleri düşünüosun,tabi bu cok cok raatsız edici bi durum oluo.. şahsen bana ööle oluo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Onları yapmaya yetecek kadar parçam kalacağını düşünmüyorum.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Evet çok kötü .. Ahh ne zamanlar geçirmedik ki. En sevdiği insandım. Ki mezarda onun için tuttular. En sevdiği insanın mezarda kalması erekirmiş. Sual melekleri geldiğinde yabancılık çekmesin diye.. Saatlerce göxzlerimden yaşlar süzülmüştü... Bana hayatımdaki ilk bisikleti o almıştı. Ban universiteyi kazanırsam tarladan 1 ton pamuk verecekti araba almam için. Uni'yi bıraktığım zaman en çok üzülen o olmuştu. Saatlerce razı etmeye çalışmıştı. İstanbula her geldiğinde tonlarca hediye alırdı ... Ve o hastanede, ankarada yataken sırf onun o halini görmemek için ziyarete gitmedim günlerce beklemiş beni. Sırf en son hali, gülen hali aklımd kalsın diye gitmedim.. Şimdi pişmanmıyım değilmiyim bilemiyorum ama en iyisi onu bu haliyle hatırlamak sanırım.. Akşam akşam duygusallığa bağlandım..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ölünce beni mumyalayıp caddebostan sahil yada moda sahile koysunlarda millet ibret alsın... Yada beni yakıp küllerimi savursunlar caddebostana...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 öldükten sonra işe yarayıp çürükçül bakteriler tarafından azotumun kullanılmasını istiyorum... böylece doğal cycleı bozmamış olurum o yüzden de gömülmek isterim tabii ki...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 paticik aile mezarlıgına gömsünler yaw...:D:D[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 tabi ya .. birlikte mutlu olduunuz anları hatrlamaya clşmak gerekio .. öbr türlü insn bunalıma bile grer sonunda.. snçta ölen kişi sonsuz bi huzura kavuşmuş oluo .. olaya bu açıdan bakmak çok zor ama bazıları bööle teselli olabilio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar