Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öldükten Sonra ne yapılmak isterdiniz ?

Chimera167

Öne çıkan mesajlar

Bi adam vardı. Aklıma geldi. Karısı ölüyor. Onsuz yapamıyor. Ozel camdan bir sehpa yaptırıp içine koyuyo. Çürümüyo hatun sehpada duruyo. Sehpayıda evde salona dekor koyuyo..

Ben tüm alet edevatımın kullanılmasını isterim. Ki bunu gidip başvurmayı düşünüyorum. Bütün organlarım bağışlansın diye...[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 26 Eylül 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
Bi adam vardı. Aklıma geldi. Karısı ölüyor. Onsuz yapamıyor. Ozel camdan bir sehpa yaptırıp içine koyuyo. Çürümüyo hatun sehpada duruyo. Sehpayıda evde salona dekor koyuyo..

Ben tüm alet edevatımın kullanılmasını isterim. Ki bunu gidip başvurmayı düşünüyorum. Bütün organlarım bağışlansın diye...

Ben istemem organlarımı bağışlamak biliyorsun ki ölmeden 1-2 dk önce alıyorlar organlarını ;) ümit kesildikten sonra canlanan çok insan var...
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu bilmiyorum ama saçma olur öyle birşey bence öldükten sonra en geç 1-2 saat içinde daha mantıklı olur nede olsa hastaneye yetişemeden ölen bir sürü insan var.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Valla isterlerse 2 saat once alsınlar. Eğer o duruma gelmişsem ciddi bir şey vardır ve büyük olasılıkla kalıcı birşeyler bırakır. yarı insan olarak devam etmektense, çiçek hayatı yaşamaktansa, 5 yarı insan , insan moduna geçer daha iyi.[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 26 Eylül 2004 22:53 tarihinde demiş ki:
konuyu bilmiyorum ama saçma olur öyle birşey bence öldükten sonra en geç 1-2 saat içinde daha mantıklı olur nede olsa hastaneye yetişemeden ölen bir sürü insan var.

Discovery de izlemiştim bunu başka başlıkta mıs söylesem neyse orda daha iyi açıklarım
adam ölüyor hastanede dolaşıyor bir bebek doguyor ve aglıyor susturulamıyor. Sonra adam neden aglıyor diye düşünürken bebek sol ayagımda bir kırık war diyor adam şoku atlatamıyor öldügünü anlıyor ama sonra bi anda masada uyanıyor ve kalkıyor doktorlar ne oldugunu anlayamıyor tabii sonra gidip dogum haneye dalıyor ve doktora söylüyor sonuç bebegin sol ayagında küçük bir kırık çıkıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Hah valla gömülmek en son istediğim şey.. Dayım 3 ay once vefat ettiğinde çok kötü oldum. Toprağa bakıyosun saatlerce ve toprağın altında vücdunun durduğunu biliyorsun.. Çok kötü.. Bide beni herkes gittikten sonra orada tuttular. Tek başıma mezarda kaldım dayımın mezarına baktım saatlerce..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi
Sosyal ağlarda paylaş

Evet çok kötü .. Ahh ne zamanlar geçirmedik ki. En sevdiği insandım. Ki mezarda onun için tuttular. En sevdiği insanın mezarda kalması erekirmiş. Sual melekleri geldiğinde yabancılık çekmesin diye.. Saatlerce göxzlerimden yaşlar süzülmüştü...
Bana hayatımdaki ilk bisikleti o almıştı.
Ban universiteyi kazanırsam tarladan 1 ton pamuk verecekti araba almam için. Uni'yi bıraktığım zaman en çok üzülen o olmuştu. Saatlerce razı etmeye çalışmıştı. İstanbula her geldiğinde tonlarca hediye alırdı ...

Ve o hastanede, ankarada yataken sırf onun o halini görmemek için ziyarete gitmedim günlerce beklemiş beni. Sırf en son hali, gülen hali aklımd kalsın diye gitmedim.. Şimdi pişmanmıyım değilmiyim bilemiyorum ama en iyisi onu bu haliyle hatırlamak sanırım..
Akşam akşam duygusallığa bağlandım..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...