Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Undisclosed said: yanlış cumle kullanmış olabılırım hukuksal adlarını fazla bilmiyorum. hadise, borcun oluyor ödeyemiyorsun, bankada dukkanını borcuna karsılık senın elınden alıp satıyor. haciz abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 taşınmazlar ve arabalarda öyle değerinin çok altına gitme durumu yok evet ; diğer eşyalarda ise ilk satışda takdir edilen değerin %60 ının ikinci satışta %40 ının altına gitmeme durumu var ; bayağı ucuza gitmiş oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 SeaGle said: Ağlayanın malı gülene hayretmez derler, sanırım bunu kastetmişler lan. Ne bileyim insanların ellerinden alıyorlar, biz de mini çakallık yapınca hoş olmaz sanırım. aynen. bu olay ztn mafya elinde fakat emniyet mensubu birisi aracılığıyla da temin edilebildiğini duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 mahoolmez said: icra memuruyum; mafya falan göremedim daha satışlarda. Öncedenmiş onlar.Demek ki çok iyi yapıyorlar işlerini. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 adam ben mafyayım mı diyicek. potansiyel alıcılara biz alıyoruz bunu diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 lütfen al o arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 abi yalnız cem yılmazın "aman çok güldük ama otoparktaki arabanın kelebekten girmeseler?!" muhabbetine çevirmişsiniz olayı be. alan adam ödeyemezse ne olacağını biliyo, ne etiği? sanki herifin elinden alınmış, gasp edilmiş araba da başkasına ucuza satılıyo. bulaşılmayacak tek etken varsa o da mafya olması zaten. bela olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 diyorum ya işte o borcu harcı yapmadan önce düşünseymiş karısının üstüne falan yapsaymış arabayı mesela sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Arabada nasil oluyor tam bilmiyorum ama biz ev aldik acik arttirmayla, il ozel idarenin internet sitesindrn falan duyruluyo, ihale gununden once merkez bankasina bir miktar teminat yatiriyorsun ihale acik arttirma sistemiyle calisiyor. Zaten bu sitelerde gozukende acilis fiyati. Biz gittik bizden baska bi adam daha vardi 500 tl verin girmiyim dedi bizde bisey demedik, olay basladiginda bi biz vardik acilis fiyatindan 3k fazlaya aldik, mafya falan hicbiseyde gormedik, belkide sans ama yinede kovala bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ağlayanın ahı muhabbetlerine de kafa yormayın fazla. Araca haciz konulana kadar borcu olan adam arabayı elden çıkartmıyor, alacaklı alacağını alamıyor ve paraya sıkışık. Size de satışa çıkmış aracı nakit parayla alarak bu borçlu ve alacaklı arasındaki ekonomik sıkıntıyı çözüyorsunuz gibi düşünün. Vurulmamış, kırılmamış, ruhsatı ve anahtarı olan araç bulunursa alınabilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Bide şunu göz önüne alın o arabayı hep ağlayanlar satmıyo. Adam çek yazmış senet yazmış malı benden teslim almış satmış yada satmamış bi şekil borcunu ödememiş. Bende bi süğrü masraf yapmışım (en az 1 1ç5 milyar) arabaya yakalama emri çıkartmışım yeddi emine götürmüşüm değer tespiti yaptırmışım sonra satılığa çıkarmışım. Araba eder 10 milyar adamın bana borcu 30 milyar. Araba satılcam ben 10 lira alıcam kalan 20 milyar gene askıda kalcak. Kim ağlıyo ki bu durumda? Adamın parası olmasına rağmen borcunu ödemiyo ben mi suçluyum. Ha bende almam araba felan ama çok kafanıza takmayın. TV de felan kredi kartı mağduru diyo ya öle çok insan var. Her şeyi kredi kartıylşa almış yemiş içmiş sonra ödeme günü gelince devlet bize yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ağlayanın malı muhabbeti de ayrı bi alem.sanki döve döve elinden alacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 işler ters gittiği için batanda var, ayağını yorganına göre uzatamadığı için batanda var. illa biri alacak o malları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 kimsenin almamasınında kimseye yararı yok zaten adam icra olayı olana kadar kendi satabilse satardı o aracı satış işlemi çok uzun bi süreç 3 ay felan sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Annem yıllarca bunların ihalesini yaptı bir tane aldırmadı bana. Adı lekelenmesin diye. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mafya işi de öyle çok olmuyor küçük meblağlar sonuçta. Arabanın sahibi geliyordu bazen oradakilere rica ediyordu ben alayım benim arabam zaten diye. Artık o da insanlığına kalmış bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 mafya işi bi gerçek ama seat leon için mafyanın uğraşacağını sanmam. ağlayanın malı muhabbeti çok saçma. mafyadan daha mafya olanlar icra memurlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 evlerde sahibiyim muhabbeti çok oluyo adam tapuyla geliyo benim evim girmesseniz sevinirim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 o mafya muhabbetlerini çok duydum ben de... bu icralık arabaların park edildiği otopark mafyanın oluyor, sen kendi kafana göre mafyaya para vermeden almaya çalışırsan araba bizim elimizde sen bilirsin gibi tehditler oluyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Oce4n said: o mafya muhabbetlerini çok duydum ben de... bu icralık arabaların park edildiği otopark mafyanın oluyor, sen kendi kafana göre mafyaya para vermeden almaya çalışırsan araba bizim elimizde sen bilirsin gibi tehditler oluyormuş... Yok o zor işte. Yeddi emin devletle anlaşmalalı otopark korkunç pğaralar kazanıyo günlük 40 lira felan gibi. Bi arabadan 200 300 avanta alcam diye riske girmez adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ginaly said: mafyadan daha mafya olanlar icra memurlarıdır. çok kalbimi kırdın şimdi (:P) dediğim gibi ben mafya filan görmedim ; ama alışmış adamlar var müdavimler bir nevi. sermayeli adamlar. kendi aralarında rekabetleri var. yabancı biri olaya karıştığı zaman bilerek yükseltiyorlar fiyatı sırf o kişi alışmasın diye. Daha dün 3 araba teslim ettim. Biri parayı zar zor denkleştirip almıştı. Ağlayanın malı alınmaz diyorsunuzda ; böyle düşünmeseniz ihalelerde rekabet olur ; borçlunun lehine olan bir şey bu. Haczedilen ev eşyaları biçtiğimiz değerin %40 ına satılmaktan kurtulur. yedieminlerde günlük 40 lira almıyor ; 2 yıldır yatan araba var ; yediemine devretmemiz gerekir öyle olsa masrafı için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 mahoolmez said: ginaly said: mafyadan daha mafya olanlar icra memurlarıdır. çok kalbimi kırdın şimdi (:P) hacizden önce ve sonra bütün avukatlara yemek ısmarlatıyosunuz zoraki (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 seninle gidelim hacize , yemeği ben ısmarlayacam söz :) talimat dosyasıyla filan adanaya gelirsen haber et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 heroLion said: Bildigim kadarıyla su sekildedir; Adam 2006'da 35.000 tl'ye leonu alir, 25.000 tl kredi kullanır. Ödemeleri sürerken sıkıntıya düşer ve taksitleri aksatir. Krediyi veren finans kurulusu şahsın kalan borcunun üzerine icra ve haciz masraflarını da ekleyerek aracı müzayedeye çıkarır. Olay tamamen yasal olmakla birlikte etik acıdan doğruluğu tartisilmaktadir. Ben olsam almam ama alana da "niye aldın" demem. araba oto parkta yatarken hem çürüyor fiyatı düşüyor hem de otoparkın günlük işlediği için kalma parası adama girecek otopark parası sürekli büyüyor. burada vebal den öte adam sana teşekkür bile eder sürekli büyüyen borcu engellediğin için sonuç ta adamın arabasını çalmıyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Leadman said: Kötüymüş öyleyse. Adam neden ilan veriyor ki, nasıl olsa devlet onu satıyor bir şekilde. Boş iş gibi. O değil de 6 bin liraya bile 2010 Leon falan bulabiliyorsun öyle. Taş çatlasa 10 bin liraya gitse çok karlı iş aslında. öyle karlı işleri sana bırakmıyorlar merak etme adam çuvalla parayla geliyor ve arabanın ederinin %95 ne kadar diretiyor eğer sen daha inatçı olursan arabayı alırsın ama %100 fiyat ödersin kontrol bile yapmadığın arabaya ve riskli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar