Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 şu an kullandığım mouseum logitech anywhere mouse; bir önceki mouseum olan logitech vx nano gibi bu da zamanla çifter çifter tıklamaya başladı. Ufak gözükse de cidden çok sinir bozucu bir durum. Logitech'e bu açıdan güvenim kalmadı desem yeridir, 2 mouseta da aynı sorun. Neyse biraz fazla qq yaptım. Boyut olarak buna benzer, 5 tuşlu falan bir mouse arıyorum. "Über gamer fx 1550gts hotshot prelude" tarzı mouse modelleri önermeyin, öylesi şeylerde gözüm yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 adı ne bir de fiyatı ne? :D he bir de wireless olması tercih sebebidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 razer mamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 logitech g500 http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-001262-g500-gaming-lazer-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41346 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 g500, şiddetle tavsiye ederim. Alın lan diye kafanıza bile vurabilirm öyle şiddet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk11 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 gerçekden süper g500, şiddetle bende tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 dell travelers 5 button. 29 $. Ben mesela kendim laptopta g7 kullanıyorum çok rahat ama pil yatağı ve üzerine monte edilmiş usb wirless stick taşırken sorun yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Ben de G500 demeye gelmiştim. Kıy paraya al, 2 seneyi geçti sanırım benim G500'üm daha soyulmadı bile, hani çift tıklamayı da geçtim. Edit: wireless istiyorsan G500'ün wireless modeli de var, gerçi biraz daha pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 güvenim kalmadı demişsin ama bozulanı değiştiriyor logitech sorgusuz sualsiz. bi maile bakar. eski g5 bozulduğunda yerine g500 yolladılar, 3 gün sürdü gelmesi. g500 öneririm ben de bu arada. pişman olmazsın kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ya evet logitechin o olayını duydum bir heves mai lattım gece, hatta dedim 2 mouse aldım ikisi de bozuldu acaba 2 mouse gönderirler mi:D bir de bu g500 falan çok büyük abi, laptop sahibi adamım oradan oraya taşıyorum aleti çantasına sığdıramam ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Yaklasik 4 senedir g500 kulllaniyorum haftada 2-3 kere temislikci kadin sagolsun yere dustu vs tik demedi mause Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Aket-Atum said: şu an kullandığım mouseum logitech anywhere mouse; bir önceki mouseum olan logitech vx nano gibi bu da zamanla çifter çifter tıklamaya başladı. Ufak gözükse de cidden çok sinir bozucu bir durum. Logitech'e bu açıdan güvenim kalmadı desem yeridir, 2 mouseta da aynı sorun. Neyse biraz fazla qq yaptım. Boyut olarak buna benzer, 5 tuşlu falan bir mouse arıyorum. "Über gamer fx 1550gts hotshot prelude" tarzı mouse modelleri önermeyin, öylesi şeylerde gözüm yok :D Aket-Atum said: bir de bu g500 falan çok büyük abi, laptop sahibi adamım oradan oraya taşıyorum aleti çantasına sığdıramam ben onu nolur abi g500 deyip durmayın daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 logitech g400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Fistan said: razer mamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 aramil said: kesinlikle bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 olorin84 said: logitech g400 veya g500 iki arasında pek fark yok fiyat bakımındanda sen g400 nerde gördün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Arkadaşım yurtdısından getirmiş. ben eski logitech mx518 kullanıcısıyım. g400 ü de onun devamı olarak yapmıslar o yuzden önerdim türkiyede satışa sunuldu mu bilmiyorum. Ama bence ele en güzel oturan mouselardan biri keske mx518 in sıfırını bulabilsem yine alsam :) Edit: Oha bimexte warmış http://www.bimeks.com.tr/urun/119583/logitech-g400-gaming-mouse-910-002279-.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Benim de bir sorum var: Oyun oynarken kullanabileceğim en ucuz kablosuz fareyi söyleyin şu siteden (başka yer olmaz, oradan para vermeden alacağım gibi olacak ucuz olursa) alayım. Öyle yüksek performans FPS oynatsın istemiyorum, RTS oynayayım, RPG oynayayım yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ucuz ama kablolu ve o siteden dersen BUnu önerebilirim ama kablosuz oyun mouselarına sıcak bakmıyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 GERGE said: Benim de bir sorum var: Oyun oynarken kullanabileceğim en ucuz kablosuz fareyi söyleyin şu siteden (başka yer olmaz, oradan para vermeden alacağım gibi olacak ucuz olursa) alayım. Öyle yüksek performans FPS oynatsın istemiyorum, RTS oynayayım, RPG oynayayım yeter. http://www.bimeks.com.tr/urun/112452/logitech-g500-gaming-mouse-910-001262-.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Abi yazık a4'lere verdiğiniz paralara, ucuz da değil 45 lira, 35 daha ekleyip alın işte G500'leri indirimli fiyatı süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 bi ara 60 a falan alabiliyoduk vatandan.%25 indirim falan vardı.indirim oldumu kapın bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 58 liraya aldım ben g500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Bende g700 var ama çok memnun değilim. Yanlız hem wayırlı hem wayırsız kullanabiliyosun o iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar