Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Canonical said: http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/2009/69419.jpg http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Yangın üzerinden Çetintaş tsk karşıtlarına , bazı kişiler de TSKya sallamış. Sosyal deney gibiyiz, var ya hani dünyanın her hangi ucundan 2 insan maksimum araya 6 kişi koyarak ulaşıyor birbirine. Paticikte de maksimum 6 mesajda biri TSKya sallamaya başlıyor bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ZORUNLU ASKERLİK KALKMASIN TÜRKİYE KÜL OLMASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 demian said: abi işte devletin yetersiz kalmasının sebeplerini soruyorum ben de, acaba bütçesinin başka yerlere harcanması gibi şeyler olabilir mi? diye. o mesajda havada kaldıgı dogru ama. bak bu konuda haklısın. çalışmayan metrobüsler, içerisini dolduramadığın ama şov için yapılan üniversiteler, başbakan istedi diye 100 küsür bin dolara yıkılan heykeller falan. bunlar para. bu paralarla bu tarz felaketleri önlemek ve sonrası için önlemler alınır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 zaten istihdamın olmadığı yerde sürekli üniversite açılması apayrı bi konu,ibretlik resmen ya... Kümes gibi açılıyor resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 cetintas said: falan filan falan filan, esas meseleye gelene kadar kurulan hikaye aklıma başka şeyler geldi ister istemez, acaba zorunlu askerlik kaldırılırsa bu çeşit felaketleri engelleme de kimler görev alacak? pırofesyonel fetocu ordu mu yoksa pırofesyonel fetocu polisler mi veyahut itfaiye teşkilatı mı? falan filan zaten inanmamıştım ilk başlığı gördüğümde arkasında belli bir ajanda olmadığına. nadasa bırakılmış malzemeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 hayır niye vatani görev diye yedirilen zorunlu askerler yapıyomuş bu işi anlamadım ki. biraz da paşalar iş yapsın dimi bütün gün oturuyolar emekliliği bekliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Sam said: cetintas said: falan filan falan filan, esas meseleye gelene kadar kurulan hikaye aklıma başka şeyler geldi ister istemez, acaba zorunlu askerlik kaldırılırsa bu çeşit felaketleri engelleme de kimler görev alacak? pırofesyonel fetocu ordu mu yoksa pırofesyonel fetocu polisler mi veyahut itfaiye teşkilatı mı? falan filan zaten inanmamıştım ilk başlığı gördüğümde arkasında belli bir ajanda olmadığına. nadasa bırakılmış malzemeymiş. :) komedi filmi gibisin ama kısa film kategorisine bile giremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 orman yangınına mudahal etmek için zorunlu askerlik olmaz. yapılacak sey bölge halkını hazırlamak bilinclendirmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Olaya askerin müdahale etmesinin nedeni tehcizat, kişi sayısı ve emir-komuta olayının getirdiği sistemin böyle olaylarda gerekli şeyler olması. Yani siz bi grup askeri değil de, artvinliler yardımlaşma ve dayanışma derneği üyelerini de tehcizatlandırır, uygun sayıya ulaştırır ve bi sistem içine sokarsanız yangına müdahale ettirebilirsiniz. Ha kim eline bi kova su alıp döküyorsa allah razı olsun, o da ayrı bi olay tabii ki. Ama askere özgü şeyler değil bunlar, hatta askere kalmaması lazım, Cuce demiş işte, halkı falan da bu durumlara karşı bilinçlendirmek, eğitmek falan filan gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 İmara açarlar, üzerinden zaman geçsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar