TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 cetintas said: TD)Pentagram said: insanları dinini ne kadar yaşayacağını çetintaşa sormalı burdan bunu anlıyoruz. ne yazıp ne yazamayacağımı pentagram'a soracağız, buradan bunu anlıyoruz. not: benim yazdığımın insanların dinini yaşaması ile ne ilgisi var? tespit yapıyorum. bu ülkenin Konyası değil midir malum dinci (dindar değil) görüşün her zaman çok büyük destek gördüğü ve aynı Konya değil midir Türkiye'de alkol tüketiminin en yüksek olduğu? iyide sanane.kim ne kadar isterse içer.isteyen oruç tutar sonra alkolunu içer.nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşar. hem müslümansınız hem alkol alıyorsunuz tribi yapmaya kastığın belli yani.bedavaya boş havuzda yüzmeye çalışma bursalı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 hepiniz no-lifersınız. aranızda oruç tuttuğunu zannedenler var, sorsan bütün oruç vakti uyuyordur. oruç tutuyorum diyeniniz de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Aynı tarz devam ediyorsun. Benim de şimdi "asıl sana ne, sana mı soracağım ne yazıp yazmayacağımı?" diye sormam lazım. Bir şeye kastığım ya da bir şey kastettiğim yok, şu foruma üye olduğumdan beri kimseye bir şey ispatlamaya çalıştığım da yok, neysem oyum ben, ne düşünüyorsam onu yazıyorum, yazdığım şey gayet açık, yazdıklarım seni rahatsız ettiyse üzgünüm ama yapabileceğim bir şey yok, memlekette yer bitmiş gibi barlar sokağında iftar yapmanın mantığını bana bu memleketten bir tek kişinin dahi çıkıp anlatamayacağını biliyorum. Bak bir şey daha. Bu memlekette madem isteyenin istediği yerde iftar yapma hakkı var, benim gibi <<ÇIKINTI>> adamların da bu durum hakkındaki düşüncelerimizi istediğimiz şekilde söyleme hakkımız olmalı (en azından şimdilik). Bunu o anlamamakta ısrarcı olan kafana iyice bir sokuver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 cetintas said: Aynı tarz devam ediyorsun. Benim de şimdi "asıl sana ne, sana mı soracağım ne yazıp yazmayacağımı?" diye sormam lazım. Bir şeye kastığım ya da bir şey kastettiğim yok, şu foruma üye olduğumdan beri kimseye bir şey ispatlamaya çalıştığım da yok, neysem oyum ben, ne düşünüyorsam onu yazıyorum, yazdığım şey gayet açık, yazdıklarım seni rahatsız ettiyse üzgünüm ama yapabileceğim bir şey yok, memlekette yer bitmiş gibi barlar sokağında iftar yapmanın mantığını bana bu memleketten bir tek kişinin dahi çıkıp anlatamayacağını biliyorum. Bak bir şey daha. Bu memlekette madem isteyenin istediği yerde iftar yapma hakkı var, benim gibi <<ÇIKINTI>> adamların da bu durum hakkındaki düşüncelerimizi istediğimiz şekilde söyleme hakkımız olmalı (en azından şimdilik). Bunu o anlamamakta ısrarcı olan kafana iyice bir sokuver.Sen bir liste ver de senin uygun gördügün yerlerde yapılsın iftar bundan sonra. resmen jenerasyonunun sığ düşünceliliğinin önde bayrak taşıyanısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Abi sen teslim olmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 yemin ettirip salmışlar bi haftalığına kısa dönemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 çetintaş'ın yazdıklarını neden okumadığımı şu yukardaki yazının kullanıcısına sonradan bakınca anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 yav said: eskişehir barlar sokağı dedikleri bu resimdeki sokak mı şimdi? zaa Beğenemedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ne yalan söyliyim ben de hiç beğenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 şu an bizim sokakta belediyenin düzenlediği iftar yemeği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 O zaman antalya nın barlar sokağını görmeyiverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Milletin ibadetine inancına karışır olmuşlar forumda vah vah halimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Canonical said: Milletin ibadetine inancına karışır olmuşlar forumda vah vah halimize http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Hemen üstündeki mesaj alıntılanmaz gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 uuuuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 sıktın napolyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 özlemişsindir o swfyi diye hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 napolyon ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 minyonun teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 bana mı minyonmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 sana değil seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Benimle minyonluk güzel hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar