Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Ara sıra şeytan dürtüyor. Hunter ile pvp yapmak istiyorum ama pvp guildi olması gerekiyor. Rated bg yapayım yada 3vs3 maçlara gireyim diyorum. Fakat başka forumlarada bakıyorum, doğru düzgün pvp guild tanıtımı görmüyorum. Geçmişe yönelik baktığımda kimse dikiş tutturamamış. Açılmış, millet karakterini felan götürmüş oraya 2 ay sonra dağılmış. Tekrar transfer etmişler felan. Bu şekilde dağınık bir topluluk içine girmek istemem. bu anlattığıma göre guildleri hakkında bir kaç şey okuyabileceğim bir bağlantı verebilirseniz sevinirim =) not mümkünse lafta pvp guildi olmasın. Zamanında iddialı bir pvp guildi için bir kaç karakter götürmüştüm. Fakat herkez kafasına göre takılıyordu. Rated bg de pug grubu ezince BIZ HAYVANIZ! tarzında sevinç nidaları oluyordu. World pvp aktivitelerindede, aktiviteyi düzenlerken sadece saat yazılıyordu, gerisi kendi kendine gelişiyordu. Düşman şehrini basmaya giderken bile, plansız programsız millet çil yavrusu gibi dağılıyordu.
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 adam gibi pvp guildleri en düşük 2.4k 3s rating falan istiyorlar, 2.7k ile glad only guildlere kadar çıkıyor tabii. valla oyunu bırakalı oldu baya ama ara sıra arenajunkies'i takip ediyorum, hunter ile arena yapmanda sana başarılar dilerim dfsgdfdsf, senin procla attığın aimed shot critlerini mageler ice lancele atıyor :P rated bg yapan guildler için de geçerli dediğim şey, zaten iyi arena oyuncularından oluşan rated bg takımı da iyi olur. pati'den deadwoll'un guild var twisting nether'da, onu bir araştır istersen, sağlam olduklarını eminim :)
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 O nedenle 3vs ve rated bg düşünüyorum. Hunter ile 2vs yapıpta sürünmeye gerek yok. 3vs de hunter biraz etkili olabiliyordu. Dps akmasada damlıyor birazda cc fena olmuyor (gerçi master call artık silinip çalınabiliyor sanırım bu biraz can yakar :P ) Hunter ile pek pvp yapamadığımdan içimde uhde olarak kaldı bu. Döneceksem oynamadığım bir sınıf olsun istedim. Rogue/Mage/resto druid/ disc pri ağırlıklı oynadım. Pve sevmediğimden de gerekli şeyler hariç vakit ayırmadım o nedenle diğer sınıflar biraz sıktı. Düzgün rated bg yapabilen bir yer bulursam, orada kasacağım. Hatta sıfırdan karakter açacak birisini bulursam, eski hesabı aktif etmek yerine sıfır hesap alıp karakter açabilirim. Recruit friend ile birlikte kasarım. Vakitde sorun olmaz, ona göre kendimi ayarlarım ben (günlük en az 3-4 saat oynayabilecek birisiyse) twisting nether, araştırayım teşekkürler.
BAIIHAN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Twisting Nether / yeni bir karar alınana kadar inaktif durumda. Aktif hale geçmesi durumunda da 6-7 yıldır beraber oynayan, çekirdek tayfa dışında guilde (belki 2-3) oyuncu alımı olmaması muhtemel. war/retri cleaverlarımız gelene kadar madenlerdeyiz. random türkler ile böyle bir maceraya girilmemesi konusunda da lesson is learnt
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Rastgele insanlar ile böyle bir maceraya girmeye niyetim yok benimde zaten :P. Dışarıdan oyuncuya açık bir guild olmaları ve rated bg yapmaları yeterli benim için. Elbette şans vermek adına bir kaç kez benide aralarına almaları gerek. Sonrasında arkadaş olacağımızı düşünüyorum. Mükemmelim diyemem ama iyi bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. herneyse... Sağda solda gezerken şöyle bir guilde denk geldim. 2k rated bg rating. Guild master ile diğer yöneticinin armorylerine baktım fakat arena ratingleri tırt. Belkide arena yapmadıkalrındandır bilemiyorum. Bunlar hakkında bilgi sahibi olan var mı? Dunemaul ismi biraz itici geliyor ama horde tarafını bilmiyorum o serverda. Server: Dunemaul Horde / Pwnd http://eu.battle.net/wow/en/guild/dunemaul/Pwnd/
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 böhüüü... gidip sıfırdan komple oyun aldım, bi server öneren olsada gidip recruit friend yapacak adam bakayım. keyleri kullanmadım henüz =)
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 dunemaul twisting nether i araştırıyorum şuan. Bg sıraları eskisi gibi eziyet değil dimi? (horde tarafı için) Birde outland alliance tarafından bi teklif geldi bu server hakkında birşeyler yazabilecek varsa iyi olur. Ayrıyetten, twisting nether tarafından 5-6k gold verebilirseniz, recruit alabilirim sizden. Dımdızlak oyuna başlamak istemem =)
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 outland alliance şu an en iyi pvp serverı ama stormscale tarzı, 2.2k üstü ratinglerde oynuyorsan arenayı rahatlıkla adam bulursun. pve konusunda da iyi.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 twisting nether da ben habire sıkıntıdan karekter kasıyorum gel beraber kasalım parayı falan da dert etme. bende pvp yapmak istiyorum açıkçası da pek beceremedim warior ve şaman karekterlerim ayrı ayrı pvp guildlerinde, arada rated bg falan yapıyorlar ama fail genelde çok iyi şeyler değil ama pvp yapan baya adam var queue süresini pek dert etme :D yardım istersen pm at :D
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 3 saat önce kadar birisini buldum chatden, tanıştık ettik raf yaptık. takılıyoruz şuan %300 bonus ile. bi arkadaşım daha başlayabilir, gelirse sana yönlendiririm birlikte kasarsınız.
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 basit bir soru için: cataya 78 de geçebiliyor muyuz? yoksa 80 mi olmamız gerekiyor?
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 twisting nether de karakteri kastım, honor ile 8 parça aldım. Guild olmadığından, honor kasmaya ara verip, para için geçici olarak, mining ve herb kasmaya başlıyorum. Bu süre zarfında guild önerisi verebilirseniz iyi olur. Yukarıda söylediğim gibi amaç pvp. Rated bg işime gelir, 3vs içinde zamanla arena arkadaşı bulurum diye düşünüyorum.
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 5Günde 85 yapıp Honor ile 8 parça.. iyiymiş.. :)
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 5 gün sonunda = 3 parça eksiğim kaldı. kasan daha hızlıda kasar aslında, ben birşeyler izleyerekde vaktimi harcadım, seti kasarken. birde. Tn serverını seçmekle hatamı ettik acaba ? Pvp bilgiside ach ile oluyormuş onu öğrendim az önce :P. "Oyunu bilsen bu ach bende değil sende olurdu dedi" Bm giren hunter bana laf attı. Dps in az diye. Stun, disarm, slow vs.. benim üstümdeler hep? :D 3 tane yendik 1 tane yenildik. spell penat takıyor olmama taktı arkadaş. "Hunter dediğin agi olur" dedi. Arkadaş benmi yanlış biliyorum? arenajunkies ve armory den topliste baktım, herkez takmış?
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ya gerizekalı her serverda var. TN de eksikliğini çekmiyor hiç.
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 :D Daha komiği ach ach diyince birşey sanmıştım. 6k ach varmış adam ya. Hoş benim karaktedede 750 var, raf yüzünden :D
Öne çıkan mesajlar