Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Gökhan herp derps Cambridge Arc Premiere Event http://amazingdata.com/mediadata46/Image/london-tower-bridge_fun_bizzare_oddities_weird_cool_200907301656384629.jpg Merhaba! Bildiğiniz gibi kakkoi m0rtis'imiz master yollarında yeni bir maceraya İngiltere'ye gidiyor. Gökhan'ı bu yolunda yalnız bırakmamak ve ona moral vermek için bir buluşma düzenlemeye karar verdik! Böyle ortamlarda yalnız kalacak, bir japon kızla tanışmak için kendini yicek. Başaracak mı bilemiyoruz tabi ama yakından kendisini takip edeceğiz. Bu buluşmadaki amacımız Gökhan'ı en iyi şekilde bu yolculuğa uğurlamak. Yoksa böyle kalabilir: http://theinternetisterrible.com/wp-content/things/subway_ride.jpg Neyse detaylara girersek, öncelik olarak herkesin bu bayram öncesi Pazartesi günü saat 8'de Taksim'deki bulusmamıza uygun olup olmadığını öğrenmek. NEDEN PAZARTESI LAN diye küfür etmeden önce, Gökhan'in çarşamba günü gittiğini hatırlatmak istiyorum. Bu nedenle böyle sıkışık bir program var. Duruma göre başka bir gün de seçebiliriz. Kimler geliyor? http://www.theage.com.au/ffximage/2007/06/15/rgW1606_japan_wideweb__470x343,0.jpg ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bsg eventi, lol count me in! moartits <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 olrayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 gelirim. <--------------- london, kingston upon thames expert here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 kate upton expert okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 olur gelirims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 abi... gokhan'ın amacı o değil böyle gitçek usulca MOŞİ MOŞİ! YOROOOOŞŞKÜÜÜÜ! VATAŞİVA GÖKHANDES! GENKİ DESU KA? dicek japonlara ama surat böyle: <(^___^)> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 1. pzts günü çalışıyorum biz amele oldumuz icin özel sökter de 2. female faktör işten cıkıp yanına gideceğine söz vermişim satış yaparsam keser sdfs 3. param yok fakirim zor zenaat zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ben de çalışıyorum çıkışta gelcem! YOOOOSH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 NEDEN PAZARTESİ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 sanki pazar olsa gelicen spark daha kitap almak dışında hiçbir organizasyona gelmedin onda da kitapları alıp kaçtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 pzts ankara, sayanora gökhan-chin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 haha ya pazartesiyi şu mantıkla seçtik: 1) Bugun cuma, çoğu insan haftasonu programını yapmıştır bile çoktan 2) Salı itibari ile bayram , pazartesi günü bayram öncesi tek boş gün hem de salı tatil olduğundan insanlar biraz daha rahat edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 lan küfürlü post atçaktım niye böyle angut bi bölüme açtın bunu sezgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Kaede said: sanki pazar olsa gelicen spark daha kitap almak dışında hiçbir organizasyona gelmedin onda da kitapları alıp kaçtın thorda vardım orda da sen yoktun kelibör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 dreagloth said: pzts ankara, sayanora gökhan-chin bebişi sevseydik gelip bi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bebiş ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Sparkcaster said: lan küfürlü post atçaktım niye böyle angut bi bölüme açtın bunu sezgin ardacıms üzgünüm. bir konu daha var aslında orada yazabilirsin. biliyorsun ne demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 gelemiyorum ama kalbim sizinle sdf.. simdiden iyi yolculuklar mortis =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Xunn sends love and lust. Xunn said: Pazartesi aslında fena bir tercih olmamış, lakin o burnunu bir göreydim önce exlusive olarak. herşekil aksın herkes. Herkes dedigime bakmayın, tanımıyorsanız gelmeyin lan kalabalık yapmayın itler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 gokhan ı ugurlamadan olmazki.. gobegim ve ben ordayız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Kaede said: sanki pazar olsa gelicen spark daha kitap almak dışında hiçbir organizasyona gelmedin onda da kitapları alıp kaçtın says the kel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Sparkcaster said: lan küfürlü post atçaktım niye böyle angut bi bölüme açtın bunu sezgin su direk ozel bolumuz var, plebler filan goruyor burayi lan aafdsadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Xunn said: Ben de uyuz oldum bu duruma, resmen publicity insanı Sezcük yüzünden underground kalitemizi koruyamıyoruz. Hipst this shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar