Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İcewind Dale 2 - iki soru


Dygrogrand

Öne çıkan mesajlar

chapter 2ye geldim hani bi köprü temizlicez orada öldürdüm bütün orcları ( adam yolu açtı o yoldan gittim karısı da bi yer açtı oradan da gittim sonra o yolun sonuna geldim karşıda 4 tane varil var onları vurdum falan bişey olmadı) (ama exp. de vermedi hani köprüyü temizledin die.. ) yapmam gereken bişey var mı dönüüm mü kasabaya?

bir de bu soru sorulmuş mu die forumları araştırırken part ile ilgili birkaç şey gözüme çarptı.
benim party bi wizard, bi pala, bi rogue bi de monk
sizce nasıl? yol yakınken başka bi char yaratıyım mı ? (cleric veya bi warrior tip daha) yoksa iyi mi? party kalabalıklaşmasın diorum level atlayabilmek için sizce ne yapmalı ? :)

çok düzensiz ve düşük cümleler dolu bir soru oldu kusura bakmayın

Edit: ranger yazmışım rogue yerine

[Bu mesaj Dygrogrand tarafından 20 May 2003 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

level atlamak istiyosan partiyi 6 karakter yap iki karakteri level atlatma. partinin ortalama levelini düşürürler daha fazla xp gelir. mutlu olursun. ama 7. leveldan sonra işe yarıyo bu en çok.

orcların arkasında bi taş vardı yanlış hatırlamıyosam. dik bi kaya onu yıkıp karşıya geçmek gerekiyodu galiba...

monk svirfneblinse güzel. bi de clerice ihtiyacın var acilen. hem summon monster, hem summon undead, hem de healing için hayati önem taşıyo kendisi. yoksa rest bile edemezsin biyerden sonra... 4 karakterle oynicaksan bi savaşçı (pal, rgr, ftr, brb) bi rog veya bard bi sorc. veya wiz. (sorcerer öneririm. zaten metamagic olayı olmadığından wizarda göre üstün oluyo sorcerer.) bi tane de cleric veya druid (cleric. daha başarılı) paladin ve cleric için aasimar güzel olur. ECL olayını salla zaten oyun hearth of fury modunda bitmeden çoktan max. level oluyosun...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bn bunlara ek cleric (blunt, ileride çıkacak golemlere karşı) ve ranger (bow disrupt etmek için) da kullanıyorum, gayet memnunum. healing derdi de olmuyor, cleric süper bence. yerine göre slay living de kullanıyorum bayıldım doğrusu..

o köprülerden geçtikten sonra goblin fortress'a girip herkesi keseceksin işte..[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sorun kalmadı orayı geçtim party hakkındaki görüşlerinize haala ihtiyacım var :) karakterler 5. level oldu fazla geç olmadan modify ediyim. Yani Cleric eklemem şart diyorsunuz? Ok kullanmak için ranger yap demişsiniz de oku zaten rogue'um kullanıo gerek var mı bi rangera daha? bi de monk'un swift olması ne her konuda söylenmiş ama anlamadım ben :P[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

swirfneblin'den bahsetmişler ama ben tiefling kullanıyorum. swirfneblin'in de etkileyici numaraları vardı ama level olarak çok geride kalıyor, monk demek yüksek lvl'da işe yaramak demek..

cleric spontane healing ile zilyon kere heal ediyor ve çok da iyi büyüleri var, wizard kadar yararını görüyorum ben. tercih meselesi ama 6 kişiden biri de healer olsun işte.. :)

ben derim ki rogue'una ok değil short sword sınıfı birşey kullandır, iyi bir micromanagement ile öyle sneak attack dmg'si veriyorsun ki aklın durur. en okkalı rakiplerimden bazılarını rogue'um öldürdü. level 8-9 oldu mu 30 dmg veriyor ortalama ve bir süre geçince tekrarlayabiliyorsun. arterial strike ve crippling bilmemne de var, süper resmen..

bazen sırf keyif için orta yerde tek başına duran bir wizard'a stealth'le yaklaşıp backstab'liyorum, adam büyü yapmaya çalışınca kanamadan fizzle oluyor. :) sonra 1-2 kere daha vuruyorum, genelde uçuk dmg yüzünden butlarına ayrılıyor. greatsword'la parçalanmayan adam dagger'la şiş kebap oluyor! :lol:[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Iwd2 de monk neden swirfneblin olmak zorundadır: Çünkü monk sr si ve swirf sr si stackleniyor. Yani toplamda 13+11+(2xkarakter level) kadar bi spell res oluyor ki bu da immmune to all spells gibi bişi. Özellikle hearth o fury de oynarken salıyorsunuz monku improved invisle önden sonra sorcla abu dalsimleri sallıyorsunuz direk katliam. Bu arada bi sorcda kesin lazım, wizarddan çok daha güçlü hiç wizardın eksikliğini hissetmiyorsunuz.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...