Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

herkes 1 tl verse=messi hesabı

şaka maka bu adamların bu kadar destek vermesi inanılmaz.

35 milyon taraftarı olduğu söyleniyor,bunun 25 milyonu deli gibi katkı yapıyor klubune.

35 k kombine satmış fener,beşiktaşa bakıyorum 2-3 k falan auhaha neymiş yeni stad yapılmamış yok pahalı falan fişman.

evimin yakınlarında fenerium var,ne zaman önünden geçsem dop dolu anasini satim.kartal yuvasına gidiyorum forma almak için bomboş mağaza sadfgdeds

burda çoğumuz dalga geçiyoruz düştüler mi bittiler yok fener bilmem kaç x sene belini doğrutamaz.bu taraftar arkalarında olduğu sürece bir cacık olmaz fenere burda ağladığımızla kalırız lol.

bizim marşlarımızda söylediklerimizi(sözde yani) adamlar direk icraat döküyor tebrikler gfb ahashrsd hadi aeo
Sosyal ağlarda paylaş

abi beyni yıkanmıs insanlar toplulugu

cumhuriyetiz tekiz diye diye hakkaten nesiller o felsefeyle taraftarlık yapıyor

yani 10 fenerliden 7 tanesi

hesap sorucaz biz tekiz en iyiyz tribinde

şu durumda başka klup olsa önce aziz yıldırımı indirirdi taraftar.

destel olunması normal ama fener taraftarının düşünce yapısını hi ç sevmiyorum

ki teknik direktörü cıkmıs basketboldan gelen adam futbolu yönetiyor diyor gs falan için

e aziz başkan neci acaba diye sormak lzn
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

herkes 1 tl verse=messi hesabı

şaka maka bu adamların bu kadar destek vermesi inanılmaz.

35 milyon taraftarı olduğu söyleniyor,bunun 25 milyonu deli gibi katkı yapıyor klubune.

35 k kombine satmış fener,beşiktaşa bakıyorum 2-3 k falan auhaha neymiş yeni stad yapılmamış yok pahalı falan fişman.

evimin yakınlarında fenerium var,ne zaman önünden geçsem dop dolu anasini satim.kartal yuvasına gidiyorum forma almak için bomboş mağaza sadfgdeds

burda çoğumuz dalga geçiyoruz düştüler mi bittiler yok fener bilmem kaç x sene belini doğrutamaz.bu taraftar arkalarında olduğu sürece bir cacık olmaz fenere burda ağladığımızla kalırız lol.

bizim marşlarımızda söylediklerimizi(sözde yani) adamlar direk icraat döküyor tebrikler gfb ahashrsd hadi aeo

sirf bu sike muhabbetlerine hic girmedigim feneriuma girip alisveris yaptim ben, sevmem aslinda pek fenerli olmama ragmen urunleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ya alakası yok. fenerbahçelilerin çoğu fanatiklikten uzak kendi işinde gücünde adamlar, şike olayında da çoğu böyle bir olasılık yokmuş gibi davranmadı.

siz yönetime ve antu forumuna bakıp neredeyse bütün taraftarı aynı kefeye koyuyorsunuz.

böyle olduğunu düşünmek hoşunuza gidiyor tabi ama öyle değil.
Sosyal ağlarda paylaş

takımın kaptanı cıkıp 35 milyon taraftar var diyor

teknik direktörü KANIRTTIK diyor

başkanı biz tek siz hepiniz diyor

ha sadece antu yani.iş güç ayrı mesele taraftarlık ayrı

bence inkar edilcek birşey değil bu artık .bari bunu kabul edin.

yok yani en elit adamda böyle köylüsüde böyle.garip bişi
Sosyal ağlarda paylaş

Son 2 sayfadır atıp tutan arkadaşlar var. Fenerbahçe'nin TFF'ye yazılı dilekçe vermemesi konusunda.

Çocuklar ; Öncelikle hiçbiriniz bu foruma yazı yazmak zorunda deilsiniz. O nedenle sırf yazmak için saçma sapan yorumlar yapmayın diyorum.

Fenerbahçe TFF'ye yazılı dilekçe verirse eğer bu nasıl bir dilekçe olur önce onu anlatayım size.

Bu dilekçe öyle keyfim istedi beni Bank Asya'da oynat diye olmaz. Sebebin olmalı. Dingonun ahırı değil burası. "Bu sene beni Bank Asya'da oynat" diyemezsin. Ne dersin peki ?

Ben bu suçlamaların hepsini kabul ediyorum , şampiyonluk ünvanımı geri alın ve beni bir alt lige düşürün dersin anca. Peki ortada bir kesinlik varmı ? Herkes bişeyler söylüyor. Ama sizce bu kadar somut deliller olsaydı bu iş bu kadar uzarmıydı ?

Şimdi gelelim Fenerbahçe yönetimine. Herkes gibi onlarda farkında bir dolaplar döndüğünün. Ama yeterli delil olmadığınıda gayet iyi biliyorlar. Onların amacı takımı bu zor durumdan en az hasarla çıkarmak. Üstüne üstlük , şayet Fenerbahçe şike davasından delil yetmezliği yada başka bir sebepten dolayı aklanırsa TFF'ye yüklü bir tazminat davası açmak ve zararlı durumu kara çevirmek.

Şimdi böyle bir durumda sizce TFF'nin mi yusufu yemiyor Fenerbahçe'yi küme düşürmeye yoksa Fenerbahçe'nin mi yemiyor? Buyrun yanıtlayın.

Dikkat edin ; UEFA'nın bile yusufçuğu yemedi, Fenerbahçe'yi kendisi men edemedi. TFF'yi tehdit etti. Ne dedi TFF'ye ? Eğer bu takım CL'ye katılır ve sonrada sen bana bu takım şike yaptı dersen. Seni yakarım dedi.

TFF ne yaptı? Fenerbahçe'nin şike yaptığına kanaat getirdi ve CL 'ye gitmekten men etti. Ama kendi liginden düşüremedi. Çünkü hala emin değil. Yemedi.

O nedenle buraya " Fenerli yöneticilerde kolpacı cıktı" "Yazılı dilekçe bile vermemişler" vs tarzında saçma sapan yazı yazmayın.

Şuan gerçekten büyük bir belirsizlik var. Ben bir Fenerbahçe'li olarak şike iddaalarını yalanlamıyorum. Bu olaylar bu kadar büyümezdi birşey olmasaydı. Ama size bir örnek vereyim.

"Gidin polise X şahsını öldürdüm , ben katilim" deyin. Ama X şahısın cesedini göstermeyin. Kimsede bulamasın misal. Kanunda siz katil sayılmazsınız.

O nedenle öyle lafla sözle ettiydi , yaptıydı , verdiydi ile mahkeme sonuçlanmaz. Bu tür şike , rüşvet vs gibi davalarda telefon konuşmalarıda yeterli değildir yargılamak için. Fenerbahçe düşecek , patlıcak diye ağzı sulanan Akbaba ve yavru kediler. Pek iştahlanmayın derim size. Ha yapmışız , ben inkar etmiyorum. Ama bununda ıspatlanacağını ben pek sanmıyorum.

Sonuç olarak yaptımız pisliğinde cezasını ödedik zaten. 2 Temmuz'dan bu yada şampiyon olduğumuza pişman olduk. Dünya'ya rezil olduk. Avrupa'dan olduk. Futbolcularımızdan olduk. Ülke içi prestijimizden olduk. Oldukta olduk. Sizce bu saatten sonra Fenerbahçe ligten düşse ne olur , düşmese ne olur ? Düşse pek birşey değişmez Fenerbahçe açısından. 2 yıl kayberiz diyoruz ya . Zaten düşmesekte o iki yılı kaybettik aslında. Bu moralle ve kırıklıkla ligte kalsak pek bişey değişmicek. Ama kalmamız lig için önemli. Biz kalırsak sizin anlamınız olacak. Belki şampiyon olacaksınız ve o ligte Fenerbahçe'de olacak. Yayıncı kuruluş aynen devam edecek. Tuttuğunuz takım para kazanacak. Vs.. Bunlar uzar gider.

O nedenle bırakın artık burda gazeteci , savcı , hakim olmayı. Çekin Fenerbahçe'nin üzerinden ellerinizi ve kendi takımınıza bakın. Ne yapcaksınız kendinizi düşünün. Bu Fenerbahçe o kadar büyük ki . (Evet biz böyleyiz , alçak gönüllü olamıyoruz yerdeyken bile) Sizleri yaz sezonunda futbola doyurdu haberleri ile. Günlerin nasıl geçtiğini anlamadınız bile. Bakın ligler başlıcak 20 gün sonra. Sanki dün gibi geçen sezonki Sivasspor Fenerbahçe maçının son bitiş düdüğü.
Sosyal ağlarda paylaş

janis said:

laf kalabalığı

Son 2 sayfadır atıp tutan arkadaşlar var. Fenerbahçe'nin TFF'ye yazılı dilekçe vermemesi konusunda.

Çocuklar ; Öncelikle hiçbiriniz bu foruma yazı yazmak zorunda deilsiniz. O nedenle sırf yazmak için saçma sapan yorumlar yapmayın diyorum.

Fenerbahçe TFF'ye yazılı dilekçe verirse eğer bu nasıl bir dilekçe olur önce onu anlatayım size.

Bu dilekçe öyle keyfim istedi beni Bank Asya'da oynat diye olmaz. Sebebin olmalı. Dingonun ahırı değil burası. "Bu sene beni Bank Asya'da oynat" diyemezsin. Ne dersin peki ?

Ben bu suçlamaların hepsini kabul ediyorum , şampiyonluk ünvanımı geri alın ve beni bir alt lige düşürün dersin anca. Peki ortada bir kesinlik varmı ? Herkes bişeyler söylüyor. Ama sizce bu kadar somut deliller olsaydı bu iş bu kadar uzarmıydı ?

Şimdi gelelim Fenerbahçe yönetimine. Herkes gibi onlarda farkında bir dolaplar döndüğünün. Ama yeterli delil olmadığınıda gayet iyi biliyorlar. Onların amacı takımı bu zor durumdan en az hasarla çıkarmak. Üstüne üstlük , şayet Fenerbahçe şike davasından delil yetmezliği yada başka bir sebepten dolayı aklanırsa TFF'ye yüklü bir tazminat davası açmak ve zararlı durumu kara çevirmek.

Şimdi böyle bir durumda sizce TFF'nin mi yusufu yemiyor Fenerbahçe'yi küme düşürmeye yoksa Fenerbahçe'nin mi yemiyor? Buyrun yanıtlayın.

Dikkat edin ; UEFA'nın bile yusufçuğu yemedi, Fenerbahçe'yi kendisi men edemedi. TFF'yi tehdit etti. Ne dedi TFF'ye ? Eğer bu takım CL'ye katılır ve sonrada sen bana bu takım şike yaptı dersen. Seni yakarım dedi.

TFF ne yaptı? Fenerbahçe'nin şike yaptığına kanaat getirdi ve CL 'ye gitmekten men etti. Ama kendi liginden düşüremedi. Çünkü hala emin değil. Yemedi.

O nedenle buraya " Fenerli yöneticilerde kolpacı cıktı" "Yazılı dilekçe bile vermemişler" vs tarzında saçma sapan yazı yazmayın.

Şuan gerçekten büyük bir belirsizlik var. Ben bir Fenerbahçe'li olarak şike iddaalarını yalanlamıyorum. Bu olaylar bu kadar büyümezdi birşey olmasaydı. Ama size bir örnek vereyim.

"Gidin polise X şahsını öldürdüm , ben katilim" deyin. Ama X şahısın cesedini göstermeyin. Kimsede bulamasın misal. Kanunda siz katil sayılmazsınız.

O nedenle öyle lafla sözle ettiydi , yaptıydı , verdiydi ile mahkeme sonuçlanmaz. Bu tür şike , rüşvet vs gibi davalarda telefon konuşmalarıda yeterli değildir yargılamak için. Fenerbahçe düşecek , patlıcak diye ağzı sulanan Akbaba ve yavru kediler. Pek iştahlanmayın derim size. Ha yapmışız , ben inkar etmiyorum. Ama bununda ıspatlanacağını ben pek sanmıyorum.

Sonuç olarak yaptımız pisliğinde cezasını ödedik zaten. 2 Temmuz'dan bu yada şampiyon olduğumuza pişman olduk. Dünya'ya rezil olduk. Avrupa'dan olduk. Futbolcularımızdan olduk. Ülke içi prestijimizden olduk. Oldukta olduk. Sizce bu saatten sonra Fenerbahçe ligten düşse ne olur , düşmese ne olur ? Düşse pek birşey değişmez Fenerbahçe açısından. 2 yıl kayberiz diyoruz ya . Zaten düşmesekte o iki yılı kaybettik aslında. Bu moralle ve kırıklıkla ligte kalsak pek bişey değişmicek. Ama kalmamız lig için önemli. Biz kalırsak sizin anlamınız olacak. Belki şampiyon olacaksınız ve o ligte Fenerbahçe'de olacak. Yayıncı kuruluş aynen devam edecek. Tuttuğunuz takım para kazanacak. Vs.. Bunlar uzar gider.

O nedenle bırakın artık burda gazeteci , savcı , hakim olmayı. Çekin Fenerbahçe'nin üzerinden ellerinizi ve kendi takımınıza bakın. Ne yapcaksınız kendinizi düşünün. Bu Fenerbahçe o kadar büyük ki . (Evet biz böyleyiz , alçak gönüllü olamıyoruz yerdeyken bile) Sizleri yaz sezonunda futbola doyurdu haberleri ile. Günlerin nasıl geçtiğini anlamadınız bile. Bakın ligler başlıcak 20 gün sonra. Sanki dün gibi geçen sezonki Sivasspor Fenerbahçe maçının son bitiş düdüğü.

Gerçekten senin şu millete çocuk yetiştiricek olman üzüyor beni.
Fenerbahçe yönetimi atar yaptı düşürün bizi diye fakir edebiyatıyla arkasından yazılı talepte bulunun lafla bu iş olmazı duyunca Federasyondan Asenadan beter kıvırttılar işte, Ali Koç bugün biz aslında bizi düşürün demedik falan demeye başladı...
Fenerbahçe hakkında değil eksik gereğinden fazla delil var küme düşürmek için...
Fenerbahçe yalvardı federasyona ligtv ile beraber geciktirin diye, eğer bu küme düşme kararı çıksaydı doğrudan zamanında o oyuncularınız bedavaya uçuşucaktı takımdan,Emenike'yi aldığınız fiyata sattırdığına şükredin o federasyonun...
Geciktirdiler,insanlar unutur ufak tefek cezayla geçiştiririz UEFA'yı da bi şekilde işin dışında tutarız soruşturma sürüyor ayağına hallederiz dediler ama mail kampanyalarıyla 1000'lerce mail yağınca bir kaç tane insan -saolsunlar- bu işi görev edinip ortamda dolaşan bilgileri çevirtip UEFA'ya paslayınca UEFA da müdahale etti işte...
Şimdi işler bu noktaya gelince deliller açıklandığında küme düşürmeme ihtimali de kalmadı federasyonun kendilerine kimsenin dokunamayacağını bi halt olduğunu zanneden Fenerbahçe camiası da taşlara yan bastığını farkedince 2 yıl patlamasın diye çırpınıyorlar ama kendi düşen ağlamazmış...
Bu karaktersiz açıklamalarla,asena gibi kıvırtmalarla defolup gitsin Fenerbahçe bi süre zaten ortalıktan zaten...

Hatta ben bir Galatasaraylı olarak istiyorum ki şu Fenerbahçe'de bu dönemde yöneticilik yapmış bütün adamlar futboldan men edilmek kaydıyla geçtiğimiz sezon yaptıkları affedilse keşke.
Adam gibi yönetilen bir Fenerbahçe istiyoruz biz Galatasaray'lılar olarak,böyle şikeyle şaibeyle ahlaksızlıkla maç kazanan, bunun peşinden koşan taraftarlı takım değil...
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

abi beyni yıkanmıs insanlar toplulugu

cumhuriyetiz tekiz diye diye hakkaten nesiller o felsefeyle taraftarlık yapıyor

şu durumda başka klup olsa önce aziz yıldırımı indirirdi taraftar.

destel olunması normal ama fener taraftarının düşünce yapısını hi ç sevmiyorum

ki teknik direktörü cıkmıs basketboldan gelen adam futbolu yönetiyor diyor gs falan için

e aziz başkan neci acaba diye sormak lzn

yineleyeyim, Aziz Başkan'ı o mertebeye taşıyan bahsi geçen taraftardır. yeri gelir Ali Başkan olur, Hakan Başkan olur, Nihat Başkan olur. ha olur da olur ama Aziz Başkan gibi miladi bir devre sahne olur mu bilinmez. dediğim gibi bir kaç sezon içersinde tazmin edilen paralarla ikinci bir Fenerbahçe kurulacaktır.

o zaman lig daha da fenalaşacak, Fenerasyon ve şikeci Fenerbahçe ağlamalarının önü daha da beter alınamayacaktır. yani düşsek de bu paticik forum galatasaraylısı modelleri susmayacaklardır. kaçan şampiyonluklar ardısıra bu kendini belli etmiş bir vakadır.

imla.
Sosyal ağlarda paylaş

Tazmin ediceğiniz parayla afedersiniz de arkanıza don alırsanız iyi.
Unutmayın ki para tazmin etmek için masum çıkmanız gerekiyor, onun da mümkün olmadığını etik kurulunun raporunu okurken ağzından kaçırdı Mehmet Ali Aydınlar.
Şimdi hangi hayal aleminden çıktıysan oraya geri dönüp şirinleri kovalamaya devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

Mevzunun Aziz Yıldırım mevzusu olmadığını herkez anlayacak. Ama herkesin anlama süreleri kapasiteleri ile ilgili. Aziz Yıldırım kimdir? Ali Şen kimse, Güven Sazak kimse, Metin Aşık kimse ve diğer Fenerbahçe başkanları kimse o da onlardan birisidir. Yapılan her şey Fenerbahçe'ye yöneliktir. Burada ukala ukala yazan anti-fenerlilerden bazıları açık açık"abü aziz yıldırımı indürseydünüz başkanlıktan bunların hiçbürü olmazdu" yu bile savunmuşlardır. Kendi kurduğunuz kurguya o kadar kendinizi inandırıyorsunuz ki, bu kadar olur. Yoksa gelinen noktada Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyor. Takımın oyuncuları birer ikişer takımdan satılıyor. Madi anlamda klüp büyük zararlara uğruyor. Taraftar bundan en az bu olumsuzluklar kadar olumsuz etkileniyor. Aziz Yıldırım bu anlattıklarımın hiçbir yerinde yok. O da hapishanede tutuklu, onun da özgürlüğü kısıtlanıyor, suçluysa da cezasını çekecek ama suçsuz olma ihtimali var. Ve o durumda bunun karşılığını maddi-manevi sorgulayacak imkanlara sahip. Ama Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynamamasının telafisi para ile pulla olmaz. Takımdan satılan oyuncuların artık geri alınması da olmaz, hangi birini geri alacaksın? Taraftarın moral bozukluğunu da hiç kimse telafi edemez.

Bütün olan biteni "aziz yıldırıma sahüp çıkmayun o zaman süz de" ye getirmek soytarılıktan başka bir şey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Nicki kadar karakterli, guzel insan kantona;
Oncelikle sectigin nick zaten seni yansitmis.
Sen cok sey istemissin be genc. Bende biraz biseyler istiyim izninle.
Bir Fenerbahceli olarak son 10 yili hatirlamayan, kendi elinden gelmeyeni baskalarindan ummayan, kendi kepazeliklerini unutup baskalarina bok atmayan, 6 tane yedigi macta FByi alkislayan baskanina kukla lakabi takmayan , calistirdigi takimin taraftarina hirsiz diyen adami kurtarici diye tekrar getirmeyen, her FB macina 1-0 yenik baslayarak cikiyoruz demeyen , dim dik ayakta duran, ezilmeyen galatasaray ve taraftari istiyorum.

Benim yetistigim evladim hakkinda burda kimsenin yorum yapmaya hakki yok. Mermer kafalida olur, tahta kafada. Ama her turlu FB li oldu zaten benim oglum. Biz Feneri sampiyon oldu diye tutmadik aslan parcasi. Biz feneri babamizdan ogrendik, anamizin kucagindayken. Benim babaligimda, evladimda seni ilgilendirmez. Girmeyin ozelime, girerim ozelinize. Edepli olun , bizde saygili olalim. Kisisellige cekmeyin, forumun tadi kacmasin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica FB gidemedi avrupaya, men edildi bu sene. Normalde de gidemyenler var zaten . Normalde de elindeki Starlarini kaybeden var zaten . Onlar gibi olduk sadece bu sene. Ha eger dusersek bu seneyi onlari sevemeden gecirecegiz sadece. Oda pek sorun olmaz, zaten biz sıkıldık ayni kedi her sene her sene. Ama onlar alismislardi, eksikligini hissederler azicik. Sabretsinler 1-2 sene. Araya hasret girer , kaldigimiz yerden devam ederiz . Dahada zevkli olur boylesi.

Galatasarayin ne farki var suan Fenerden? Bi muhasebesini yapin bakalim.
Sosyal ağlarda paylaş

Çetin Bey:
1-) Fenerbahçe bir bok değil.Galatasaray da değil,Beşiktaş da.
Herhangi bir güç odağının hedefi olucak kadar büyük zaten değil.
2-) Şuan Türkiye'nin en güçlü ismi fanatik Fenerbahçe taraftarı, istese kılına dokundurtmaz o takımın.
3-) Aziz Yıldırım o adını andığın başkanlarla aynı falan değil apayrı insanlar.
4-) Fenerbahçe geçtiğimiz sezonda şike ve teşvik faaliyetlerinde bulunurken yargıya intikal etmiş bir adamla başkan Aziz yıldırım irtibata geçtiği günden beri takibe alınarak yaptığı suçlardan yakalanmış bir spor klübü.
5-) Bu suçlamalara Fenerbahçe değil yenilinyitspor yakalansaydı şuan 2 alt kümeye çoktan düşürülmüştü.

çetintaş'tan başlayarak benzer fikirlere sahip arkadaşlara bi kaç sorum var.
1-) Başkanınızın Olgun Peker ismindeki adamla ve çevresindekilerle yakın ilişkiler içinde olması sizi rahatsız etmiyor muydu?
2-) Gerçekten takımınızın şuan içinde bulunduğu durumda en büyük suç sizce kimde?
3-) Dürüst bi şekilde takımınızın hiçbir şekilde şike ve teşvik faaliyetleri içinde olmadığına inanıyor musunuz?
4-) Ne zamana kadar bu inkar ve bütün dünya bize düşman psikolojisinden çıkıcaksınız?
5-) Bütün deliller yayınlanıp insanlar cezalarını aldıklarında hala bütün bunlar Fenerbahçe üzerine oynanan kara bi oyun demeye devam mı ediceksiniz?
6-) Neden Adnan Polat gibi Yıldırım Demirören gibi mevcut hükümete tamamen zıt fikirlerde adamların takımlarına değil de mevcut hükümetin en yakın ilişkiler içinde olduğu takımın başına geliyor sizce bunlar?
Sosyal ağlarda paylaş

janis said:

Benim yetistigim evladim hakkinda burda kimsenin yorum yapmaya hakki yok. Mermer kafalida olur, tahta kafada. Ama her turlu FB li oldu zaten benim oglum. Biz Feneri sampiyon oldu diye tutmadik aslan parcasi. Biz feneri babamizdan ogrendik, anamizin kucagindayken. Benim babaligimda, evladimda seni ilgilendirmez. Girmeyin ozelime, girerim ozelinize. Edepli olun , bizde saygili olalim. Kisisellige cekmeyin, forumun tadi kacmasin.

şu kısım baya önemli
janis'in dediği gibi edepli olun
futbol hakkında konuşun şurada
birbirinizin kalbini yok yere kırmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın kimsenin çoluk çocuğunu karıştırmaya gelmesin konu, o zaman sorarım nasıl insanlarsınız diye, bırakın fbliği, gsliği.

11 yıl önce, kadıköyde yaşanmış bir olaydan beri fenerbahçe'den nefret ederim. Açık seçik söyliyim. O günden sonra Avrupa da hiç bir maçta feneri desteklemediğim gibi, yenilsin, ezilsin isterim. Fener yenince öyle çok üzülmem tüh kazandı avrupa'da diye ama kaybedince oh olsun derim.

Ancak şu son şamp. ligi men olayında her ne kadar dansözlük yapmış olsalar bile benim gözümde, haklı oldukları yerler var.

Ha burada bazı fenerli arkadaşlar var, objektif bakamayan. Aynı gsli arkadaşların olduğu gibi. Onlar için yapabilecek bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi kaç sayfa okuyamayacağım da, TFF'nin belge istemesine "şark kurnazlığı" demiş galiba Ali Koç. Nasıl bir yüzsüzlük, nasıl bir terbiyesizliktir bu? Tabii ki isteyecek, sorumlulukları olan bir yer orası. Belgeleri bekleyeceğiz, sonra iddianameyi bekleyeceğiz dediklerinde alkışlıyorsun da bunu diyince şark kurnazlığı mı oluyor? Yok arkadaş bu Fenerbahçe'liler gerçekten çok garip
Sosyal ağlarda paylaş

@Cava haklısın yalnız bu saygıyı beklerken insan etrafındakine çocuklar vs tarzı küçümser yaklaşımlarla yaklaşmamayı öğrenicek önce.

Gelelim Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki farka, sen şuan Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki farkı göremiyorsun ya, sen zaten Galatasaray'lı olamazsın zaten şuanki algınla, işin kötü yanı sen Fenerbahçe'li de değilsin.
Sen sadece Fenerbahçe'yi tutan bir taraftarsın,o klübün mensubu olamamışsın o klübün sahip olduğu değerleri taşımıyorsun zaten.

Sen şuan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki farkı göremiyorsan zaten klübünün içinde olduğu duruma şaşmamak lazım, taraftar bu kadar koptuysa değerlerinden o takımı yönetenlerin de kopmasına şaşırmamak lazım...
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Şimdi kaç sayfa okuyamayacağım da, TFF'nin belge istemesine "şark kurnazlığı" demiş galiba Ali Koç. Nasıl bir yüzsüzlük, nasıl bir terbiyesizliktir bu? Tabii ki isteyecek, sorumlulukları olan bir yer orası. Belgeleri bekleyeceğiz, sonra iddianameyi bekleyeceğiz dediklerinde alkışlıyorsun da bunu diyince şark kurnazlığı mı oluyor? Yok arkadaş bu Fenerbahçe'liler gerçekten çok garip

şimdi şöyşe bir durum var
belge göstermeden şampiyonlar liginden men eden bir tff'den yine belge vs. olmadan ligden düşürülmeyi talep etmesi çok doğal ali koç'un.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

@Cava haklısın yalnız bu saygıyı beklerken insan etrafındakine çocuklar vs tarzı küçümser yaklaşımlarla yaklaşmamayı öğrenicek önce.

sen şu söylediğini düzgün bir şekilde janis'e iletseydin ben inanıyorum ki o "çocuklar" kısımlı yeri düzeltip ona göre yazısını yumuşatabilirdi

yani sana senin istemediğin bir şekilde seslenmiş bir kişiye daha kötü bir şekilde hitap etmek pek uygun değil
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız TFF keyfinden yapmadı, mektupta gayet net tehdit etmişler. Okudum mektubu. UEFA zaten Aydınlar'ın dediğine göre tazminat ödemeyi de kabul etmiş. O durumda TFF eli kolu bağlı, tehdidi alınca tabii ki bunu yapacka.

Ha şu var ki Ali Koç'un bizi düşürün demeye zaten hakkı yok. Şov yaptı işte hepsi bu. Ha düşürmesini istiyorsa bunun için belge vermeli zaten, gerekçesiyle beraber. Şurada adamı haklı bulmayın gözünüzü seveyim, tehdit edilen TFF'nin başka bir yol haritası izlemesi beklenemezdi.

Dik dursalar diyorsunuz da, TFF zaten delilleri gören olayları bilen taraf, tertemiz olsalardı dik dururlardı, olası bir yaptırım sonrası TFF UEFA'dan hayvan gibi tazminat alırdı zaten aklanınca Fenerbahçe. Dik duramadıklarına göre UEFA haklı zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...